Citește Descrierea Oficială

Cel mai bun centru privat Universitatea din Minelor (MEC / INEP)

Cu o abordare vibrant și inovatoare, Centrul Universitar Una este anul 3, Centrul Universitar Best Private al minelor și, pentru al 4-lea an consecutiv, Centrul Universitar Best Private din BH; în funcție de evaluarea (indicele general al Cursuri) IGC eliberat de Ministerul Educației (INEP / MEC) în decembrie / 2014 - Principalul indicator național al calității în învățământul superior în Brazilia.

Indicele, care variază de la 1 la 5, ia în considerare performanțele studenților în Enade (examen național de Student Performance), evaluarea infrastructurii de colegii și cantitatea de facultate de formare.

Sunt 53 ani, oferind o formare profesională solidă printr-un proces de învățare diferit. Facultatea noastra este formata din medici de masterat și de competență academică recunoscută și de piață și programul nostru de educație este modern, și întotdeauna vizează promovarea dezvoltării autonomiei și a capacității de luare a deciziilor elevilor, și să furnizeze experiența lumii de lucru în cameră de clasă.

Una, de asemenea, investește în dezvoltarea personală și profesională a studenților săi (numai în a 2-a repriză a anului 2014, 1.267 de studenți au fost angajați de 713 de companii partenere) și prin Programul Outreach, care ajută cu activitățile cu caracter educativ, social, cultural, științific și tehnologie.

Această dedicare si angajamentul de a transforma țara pentru educație se reflectă în rezultatele: mai multe cursuri sunt înscrise în Editora lui Student Guide aprilie (cu 55 de stele, cea mai mare suma din 2009, record în 2015 ediție a Ghidului) și Universitatea Ranking Sheet São Paulo - RUF.

Același excelență academică în domeniul științelor umane, aplicat științelor sociale, științele vieții și sănătății, de comunicare și de arte, face referința națională Una din absolvire tehnologic, prin Una Tehnologiei Institute (Unatec). O propunere inovatoare de absolvire pentru oricine, cu credibilitate și rapid, de a trăi până la noi provocări profesionale. În conformitate cu piața, cursurile includ formarea unui profesionist trebuie să fie capabil să dezvolte mod complet și inovatoare, activitatea într-o anumită zonă profesională.

Programul nostru absolvent oferă peste 100 de cursuri de specialitate și două diplome de master în Management și Management Social, Educație și Dezvoltare Locală, clasat printre cele mai bune din Brazilia de învățământ superior de personal Imbunatatirea coordonare (CAPES). De asemenea, MBA sunt printre cele mai bune din America Latină, în conformitate cu Journal AmericaEconomia (2012).

În 2014, ne-am consolidat și mai mult pe scena educației brazilian cu lansarea de licență noastre și absolvent de 100% la distanță. Acum, oferim educație fără frontiere în mare parte a țării, cu centre situate în Minas Gerais, São Paulo, Mato Grosso do Sul și în nord-est. Printre avantajele sunt metodologia noastră inovatoare, un standard de relatii personalizate și de înaltă, cu studenții noștri și să se concentreze asupra carierei și dezvoltarea profesională.

Avem 12 de unități situate în puncte strategice în orașele Belo Horizonte, Betim, Contagem, Divinópolis și Sete Lagoas, care oferă cursuri, în persoană și la distanță, de licență, Absolvent, tehnologie de absolvire, Absolvent, și cursuri tehnice oferite prin Pronatec - Programul National pentru Accesul la educație tehnică și ocuparea forței de muncă, Guvernul Federal. Unitățile au spații academice moderne, laboratoare de activitate practică, zone relație și locație excelentă.

UNA este, de asemenea, ales una dintre cele mai bune 100 de locuri pentru a lucra în Brazilia, pentru al 4-lea an consecutiv (2011, 2012, 2013 și 2014), la Institutul GPTW / Jurnalul Times. În 2014, un sondaj realizat de GPTW în parteneriat cu ziarul Estado de Minas, Encounter revista si ABRH-MG, Centrul Universitar de asemenea a fost numit unul dintre cele mai bune 30 de companii pentru a lucra în minele. Aceste realizări au fost posibile doar cu angajamentul de zi cu zi pentru a construi un mediu de învățare predare și inspiratoare care trezește în oameni o pasiune pentru o viata plina si respecta caracteristicile fiecărui.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și: