Citește Descrierea Oficială

Varna University of Management ( VUM ) este o școală de afaceri internațională situată în Europa, Bulgaria. Elevii din peste 50 de țări beneficiază de o educație excelentă în Afaceri și Marketing, IT, Turism și Managementul Ospitalității, Gastronomie și Artă culinară.

VUM oferă programe de diplomă de bacalaureat și de masterat, predate în întregime în limba engleză, în colaborare cu universități din țări precum Marea Britanie (Cardiff Met), Elveția (BHMS), Olanda (Universitatea Stenden). Elevii studiază curriculumul sincronizat ca și în instituțiile partenere și trebuie să îndeplinească aceleași standarde înalte în examene. Ei absolvă cu diplome atât de la universitățile partenere și VUM .

VUM menține relații excelente cu afacerile și se bucură de un succes de lungă durată de a-și plasa studenții cu angajatori de top din SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, doar pentru a numi câteva.

VUM în clasamentul global

  • VUM ocupă primul loc printre 1600 de instituții de învățământ superior din întreaga lume pentru mobilitatea studenților, în conformitate cu prestigioasa clasă U-Multirank
  • VUM a primit 3 Palme de Excelență - Școală de Afaceri Excelente cu influență internațională consolidată - de către clasificarea Palme de Excelență pentru Europa de Est.
  • Universitatea este clasată pe locul 9 în Europa de Est pentru gradul MBA de către Best-masters.com.
  • Universitatea este clasată pe locul 20 în lume pentru gradul său internațional de ospitalitate și management turistic (MSc) de la Best-masters.com.
  • Numarul de publicatii VUM facultatea VUM si studentii a obtinut rangul Universitatii in Top 300 printre scolile de afaceri din intreaga lume, potrivit Retelei de Stiinte Sociale (SSRN) .
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Varna University of Management

Programele noastre MBA sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți oportunitățile de carieră și succesul carierei viitoare. Este bine cunoscut faptul că diploma de MBA ... [+]

Programele noastre MBA sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți oportunitățile de carieră și succesul carierei viitoare. Universitatea este clasată pe locul 9 în Europa Centrală și de Est pentru gradul MBA de la Best-masters.com. Este bine cunoscut faptul că diploma de MBA este un simbol al profesionalismului, competenței și cunoștințelor, foarte respectat de toate companiile multinaționale. Programele VUM MBA sunt o combinație de teorii și numeroase studii de caz practice axate pe rezolvarea problemelor, dezvoltarea abilităților manageriale de valoare imediată și durabilă.

Elementele esențiale ale programului MBA sunt construite în jurul adunării și consolidării conducerii, luării deciziilor, a abilităților de comunicare și analitice, care sunt substanțiale pentru fiecare manager de succes. Nu în ultimul rând, programul MBA este conceput pentru oameni de lucru și prin urmare studiile au loc în timpul weekend-urilor sau după sfârșitul zilei de lucru, ceea ce înseamnă că puteți studia și lucra simultan. Clasele sunt oferite și în zilele de vineri și sâmbătă, care facilitează călătoriile și cazarea.... [-]

Bulgaria Varna
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgaria
Website
Număr de telefon
+359 52 300 680