Centennial College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centennial College este primul colegiu public din Ontario cu cinci campusuri din Toronto, Canada. Centennial oferă educație canadiană de înaltă calitate, care este concentrată și concentrată pe ocuparea forței de muncă. Programele de la Centennial promovează învățarea experiențială cu instruire în laborator, co-op de educație și plasamente în industrie. Centennial se situează în mod constant # 1 în Toronto pentru Satisfacția studenților! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Cu șapte școli academice specializate, Centennial oferă peste 160 de programe în domeniul Afacerilor, Tehnologiei Ingineriei și Științei Aplicate, Comunicării, Media, Arte și Design, Sănătate, Ospitalitate, Turism și Artă Culinară și Transport. Centennial oferă programe postliceale și postuniversitare, precum și programe de învățare a limbii engleze și fundații pentru pregătirea colegiilor și universităților.

De ce studiați la Centennial College ?

  • Accesibil și rentabil
  • Nivel ridicat de educație
  • Co-op și conexiunile din industrie
  • Diversitate incredibilă
  • Oportunitate de a lucra în Canada
  • Oraș sigur și comunitate prietenoasă
  • Nivel ridicat de educație

Sunteți aici! Centennial este alegerea # 1 pentru studenții internaționali din Canada! Cei 25.000 de studenți cu normă întreagă includ peste 11.000 de studenți internaționali din 126 de țări!
Pe măsură ce vă bucurați de avantajele academice ale unei educații universitare canadiene, o gamă largă de perspective globale vă vor îmbogăți educația și experiența.

O instituție canadiană premiată
Centennial a primit medalia de aur pentru dezvoltarea leadershipului la Premiile de excelență ale Federației Mondiale a Colegiilor și Politehnicii (WFCP) din 2018. Centennial a primit, de asemenea, Medalia de Aur pentru Internaționalizarea de la Colegii și Instituții Canada (CICan).

Suntem lideri, inovatori și antreprenori
Lucrăm cu peste 800 de parteneri din industrie! Aveți acces la cele mai recente echipamente și tehnologii, la facultățile de lider în industrie și la oportunitățile de co-op pentru a vă pregăti la lucru după absolvire. Centennial ocupă locul al treilea în Canada pentru numărul de studenți angajați și plătiți pentru cercetarea aplicată (Top 50 Canada Colleges of Research)

Peste 1.000 de Pathways ! Centennial College programe oferă 367 de diplome Pathways si 40 Master Pathways cu universitățile partenere din Canada și în străinătate.

Căutați o experiență globală? Centennial oferă oportunități unice de învățare la nivel mondial pentru studenți: stagii internaționale, schimburi de semestre, programe de conducere a facultăților internaționale, experiențe de cetățenie globală și de învățare de capital, învățarea limbilor și a culturii și conferințe și concursuri în străinătate. Site-ul nostru de învățare a Centennial College Suzhou oferă educație canadiană în China, Pathways transfer de credite și schimburi de semestre cu campusurile noastre din Toronto, Canada.

Studiați, lucrați și trăiți în Canada

Centennial College vă întâmpină în căutarea unei experiențe incredibile de educație internațională. Centennial are o reputație pentru succesul studenților și a absolvenților și numeroase premii pentru Leadershipul Educației Internaționale. Studenții internaționali își ating obiectivele la Centennial și conduc provincia în rate de absolvire cu succes! 92,3% dintre studenții internaționali care încep programele noastre de absolvent au absolvit cu succes.

Centennial College este o instituție guvernamentală aprobată pentru studiile și programele de lucru ale Canadei! Studenții internaționali înmatriculați într-un program de diplomă sau certificat pot lucra cu jumătate de normă (20 de ore pe săptămână) în timpul studiilor și cu normă întreagă în timpul pauzelor planificate.

Programul Permis de Muncă Post-Graduation permite studenților internaționali să obțină o experiență de muncă canadiană valoroasă după ce a absolvit Centennial College . Absolvenții sunt eligibili să solicite un permis de muncă post-absolvire de până la trei ani!

114206_Programsbanner.png

Termenele de aplicare

Studenții internaționali ar trebui să se aplice cu cel puțin 2-3 luni înainte de începerea lor preconizată, pentru a vă asigura că aveți suficient timp pentru a solicita un permis de studiu de la biroul canadian Visa care vă servește în regiune. Centennial College oferă scrisori în mod continuu. Aplica acum! Durata procesării aplicației este de aproximativ 2 săptămâni. Nu este stabilit un termen limită pentru toate programele, cu toate acestea, un termen limită va apărea pe măsură ce alegerea dvs. de program devine plină pentru data de începere dorită.

Termenele de aplicare

Solicitanții sunt încurajați să se adreseze mai devreme. Permiteți aproximativ patru până la șase luni înainte de data de începere așteptată pentru a permite un timp suficient pentru admitere și pentru Permisul de studiu / procesarea vizelor. Cu toate acestea, cererile primite mai aproape de data de începere vor fi luate în considerare dacă există un spațiu disponibil în program. Centennial oferă trei prize în fiecare an:

Vara 2019 Programele încep: 6 mai 2019
Toamna 2019 Programe încep: 3 septembrie 2019
Iarna 2019 Programele încep: 6 ianuarie 2019

Aplicați online: www.centennialcollege.ca/International

Locații

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Canada
Număr de telefon
+1 416-289-5300