Faculty of Management - Laurentian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Laurentian este amplasat intr-o curat peninsula 765 de acri in Sudbury - mai putin de patru ore la nord de Toronto.

Suntem una dintre universitățile cea mai rapidă creștere din Canada, în ultimul deceniu, acum servind aproape 9.500 de studenți. Campusul nostru principal este în Sudbury, iar acum oferim un număr tot mai mare de programe în Barrie la 1.000 de studenți care studiază în acest campus. Avem cele mai mari rate de ocupare de post-absolvire în Ontario, după 6 luni la 93% și 95% după doi ani. Primim recunoaștere mare pentru dimensiunile noastre clasa de invidiat, având una dintre cele mai mici dimensiuni medii de clasă din Canada.

Cele două orașe de origine sunt similare în multe privințe importante: ele sunt ambele,, accesibile mijlocii orașe vibrante sigure cu toate facilitățile urbane, fiecare cu un adevărat simț al comunității, și ambele situate în celebrul cadrul natural al regiunii Muskoka . Dincolo de viata ocupat în campus, veți găsi o mulțime de a face și să se bucure în ambele orașele noastre gazdă Laurentiana. Ambele comunități au de transport public eficient și economic și sunt relativ ușor de navigat cu mașina sau pe jos.

FACULTATEA DE MANAGEMENT

O FACULTATEA DE MANAGEMENT cuprinde programe care pregătesc studenții pentru cariere dinamice în administrarea afacerilor și administrație sport. Absolvenții noștri sunt angajați în toate sectoarele economice. Elevii dezvolta cunoștințele în profunzime a tuturor aspectelor legate de afaceri, inclusiv de contabilitate, finanțe, marketing, managementul resurselor umane și planificare strategică. Nenumărate posibilități de plasare internship și co-op așteaptă studenții care doresc să urmeze o carieră în lumea afacerilor.

Ceea ce elevii noștri spun: "Gradul de MBA mi-a oferit cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a începe cariera mea. Cu mai multe oferte de locuri de muncă, am fost în stare să aleagă unul care a fost potriveste pentru mine. "Anthony Ward, MBA Graduate, toamna 2014.

Laurentian AZI

Astăzi, Universitatea numără mai mult de 52.000 de absolventi cu multe absolventi internationale capitole, inclusiv cel mai recent fondată în China. Puternică în tradițiile sale bilingve și tricultural și cu o perspectivă globală, Universitatea Laurentian continuă să se extindă ofertele programului, activitățile de cercetare și parteneriate în Canada și în străinătate.

Date și cifre

Anul înființării: 1960 ÎNSCRIERE: 9.500 PROGRAME

De licență: 94 Certificate și Diplome: 22 Masters: 18 Doctorat: 6 Gradul profesional (Medicina): 1

ABSOLVENTULUI PLASAMENT RATE: 92,6% FACULTATEA: 355 full-time campusuri: Sudbury & Barrie

Locații

Sudbury

Laurentian University Bookstore

Address
Sudbury Campus
935 Ramsey Lake Road

P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Canada
Număr de telefon
+1 705-675-1151

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră