International Masters Program for Managers

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EMBA managerilor: managerii de îmbinare dincolo de administrare

În contrast cu utilizarea de studii de caz pentru a dezvolta instrumente analitice sunt de așteptat să "share" competențe între ele în funcție de propria experiență ca manageri de studenți. ("Anti-MBA" New York ori 20 Mai 2012). Participanții dezvolte o perspectivă lumească de management, descoperi o înțelegere mai profundă a se dezvolta și noi perspective care să conducă la schimbări majore pentru organizațiile lor.

Din 1996, Masterat în Management Practicarea internaționale, Co-fondat de Henry Mintzberg, a fost schimbarea cursului de educație de management și dezvoltare de conducere. Aceasta este mai mult decât un EMBA care reproduce MBA pentru oameni cu experienta. Dincolo de administrare, IMPM vă angajează ca un lider realizat pentru a reflecta pe cont propriu experiență și împărtăși perspective cu colegii din întreaga lume. Peste 16 luni, ați participa cinci module de 10 de zile proiectate și livrate de scoli de afaceri de lider în Bangalore, Beijing, Lancaster, Montreal, și Rio de Janeiro.

Citiți despre familia de inovații pe care le veți găsi în nici un alt program: spiritul de conducere, consultanta prietenos, co-de coaching, schimburi de conducere, echipe de impact din spate la locul de muncă, regimul de ședere speciale, mese dedicate pentru antreprenori și altele, și mai mult. Nostru de clasa următoare începe la 25 octombrie. Noi bun venit cereri de la manageri cu experiență, inclusiv cele cu MBA si cei care nu au studii. Nu GMAT necesare.

La răscruce de drumuri? Aici este butonul Refresh

Acest program de masterat International face apel la managerii pentru tot felul de motive. Multe sunt lideri realizat care doresc pentru a îmbunătăți abilitățile care le-au învățat la locul de muncă. Unele au un MBA sau EMBA și simt că e timpul pentru educație de management. Unii au realizat înregistrări, dar nici un grad. Și apoi sunt cei care au nevoie de un perfecționare, un impuls: au făcut bine, dar simt blocat în cazul în care acestea sunt. Nu în ceea ce privește promovarea în carieră - unele dintre acestea sunt CEO - dar să se pregătească pentru schimbările viitoare.

Nici un program shake manageri din automultumire mai bine decât IMPM. Nici unul! Vă invităm să citiți comentariile de pe acest site, sau a vorbi cu absolvenții noștri. Vă rugăm să nu citesc acest lucru și spun: "Bună idee. Într-o zi am să fac IMPM. "Asta e mai mult automulțumire. Daca nu acum, atunci cand?

IMPM este livrat în colaborare cu 5 școli.

Administrat de McGill, programului cinci module au loc în Marea Britanie, Canada, China, India și Brazilia. Fiecare durează 10 zile, este livrat cu un partener academic diferit și este dedicată unui management diferit minte-set.

Primul modul, începând 25 oct 2015, are loc la Universitatea Lancaster Management School și Lake District. Aceasta se concentrează pe sine și este încurajează "reflexiv minte-set." În Anglia și în fiecare modul care urmează participanții vizita companiile locale și să aplice o parte din conținutul pe care îl au văzut. Acest lucru le permite să aplice mai bine de învățare, atunci când se vor întoarce la propriile lor organizații.

Participantii apoi întâlnesc la Universitatea McGill din Montreal, unde accentul va fi pe "analitic minte-set", și gestionarea organizației.

Trei luni mai târziu, la Universitatea Renmin Școala de Afaceri de la Beijing, participanții explora idei de colaborare și cooperare dintr-o perspectivă chinez.

La Fundação Getúlio Vargas la Rio de Janeiro sa se uite la cum să gestioneze continuitate și schimbare și de alte aspecte de "acțiune minte-set." Ultimul modul, în Bangalore la Institutul Indian de Management de participanți vor dezvolta lor "minte-lumesc Set. "Mentalitatea este" lumești "în loc de" la nivel mondial ", deoarece" la nivel mondial "implică o mărime se potrivește tuturor și ne dorim participanților să aprecieze cu adevărat importanța diferențelor culturale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

IMPM - International Masters in Practicing Management

The Impact of the IMPM