NYIT - Vancouver

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

În cazul în care mai bine pentru a câștiga MBA sau Master of Science în Cybersecurity, Managementul energiei, sau Tehnologie de instruire decât vibrante Vancouver? Campusul nostru, situat în centrul orașului, în imediata apropiere a tuturor facilităților publice, reflectă reputația Vancouverului ca lider în inovare, tehnologie și sustenabilitate. Fiind una dintre cele mai populare destinații de călătorie din lume, Vancouver se mândrește cu o vreme moderată și se situează în mod constant printre primele trei orașe ale lumii. Când câștigați o diplomă de masterat de la NYIT-Vancouver, veți deveni, de asemenea, parte din universitatea globală a NYIT. Puteți alege să începeți programul în Vancouver și să îl finalizați în New York sau în alte campusuri globale. NYIT-Vancouver oferă următoarele programe:

 • Managementul energiei, MS
 • Securitatea informațiilor, rețelelor și calculatoarelor, MS
 • Tehnologie de instruire, MS
 • Maestru De Administrare A Afacerilor, MBA
 • Master of Business Administration, MBA, Contabilitate de concentrare

Situat în inima centrului orașului, în apropierea sediilor centrale ale companiilor financiare, bancare, minerit, sectorul serviciilor, resurselor naturale și companiilor IT, campusul dispune de laboratoare informatice, saloane de studenți și un centru de învățământ la distanță. Clasele mici duc la mari oportunități pentru stagii, practică și programe de mentorat la cele mai importante instituții comerciale și financiare din zonă. Comunitatea noastră din campus include cluburi de interes special, un consiliu consultativ pentru studenți și o societate de onoare și organizează o varietate de activități sociale și de agrement pe tot parcursul anului. Chiar în afara și în jurul valorii de toate este un oraș de coastă spectaculos, bogat în diversitate, viu cu artele și cultura, și uimitoare în frumusețea sa naturală.

Studiu în New York

Începeți programul de studii în Vancouver și completați-l în New York, campusul emblematic al programului Global Exchange al NYIT. De asemenea, puteți alege să studiați la campusul din Abu Dhabi sau China. Sau puteți vizita NYIT în New York, prin intermediul programului nostru de studii Tours din Vancouver, și descoperiți acest oraș minunat. Explorați noi culturi și căi de carieră în timp ce vă faceți prieteni cu colegii de clasă din întreaga lume.

Acreditare

Institutul de Tehnologie din New York este acreditat de Comisia pentru Statul Major al Învățământului Superior din Statele Unite. Școala de Management este acreditată de AACSB International (Asociația Advance Collegiate Schools of Business), o acreditare globală care include toate programele de afaceri ale NYIT din întreaga lume, inclusiv Vancouver. În British Columbia, Canada, NYIT este autorizată de Ministerul Educației Avansate și se numără printre școlile post-secundare desemnate de EQA ale British Columbia. NYIT este, de asemenea, listat pe site-ul Cetățeniei și Imigrării Canada (CIC), ca participant la programul de permis de muncă în afara campusului și este listat pe site-ul web al Centrului de Informare Canadian pentru Autorizațiile Internaționale.

Servicii de carieră

Ca o punte între universitate și angajatori, pregătim studenții și absolvenții NYIT-Vancouver pentru lumea muncii oferind:

 • Carieră personală
 • Formarea în abilități de scriere și intervievare
 • Stagii de practică și oportunități de angajare
 • Pregătirea școlii absolvente și consilierea
 • Ateliere de lucru specifice industriei și prezentări de panouri
 • Excursii de câmp orientate spre carieră către companii
 • Evenimente de networking pentru studenți, absolvenți și profesioniști din industrie
 • Baze de date active pentru angajatori în domeniul serviciilor de carieră
 • Toate oportunitățile de servicii de carieră și serviciile oferite de Biroul Principal de Servicii de Carieră al NYIT.

Spre deosebire de alte universități, NYIT vă oferă aceste servicii de carieră valoroase pentru viață.

Această școală oferă programe în:
 • English (Canada)

Vedea MBA-uri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Vancouver

Master of Business Administration (MBA) este un program versatil, multidisciplinar care vă va duce cariera la niveluri mai înalte. Învățați să evaluați și să îmbunătățiți operațiunile, să lucrați în colaborare pentru a aborda problemele socio-economice cu o mentalitate globală și pentru a analiza sustenabilitatea și profitabilitatea afacerii. [+]

Master of Business Administration (MBA) este un program versatil, multidisciplinar care vă va duce cariera la niveluri mai înalte. Învățați să evaluați și să îmbunătățiți operațiunile, să lucrați în colaborare pentru a aborda problemele socio-economice cu o mentalitate globală și pentru a analiza sustenabilitatea și profitabilitatea afacerii.

NYITs Gradul acreditat AACSB vă pune în centrul orașului New York, capitala mondială a finanțelor și a afacerilor. Obțineți leadership și experiență profesională prin participarea la asociațiile industriale și inițiativele de servicii comunitare; inițierea vizitelor, companii înființate și instituții financiare cheie; și să învețe de la profesori și directori executivi din industrie care împărtășesc decenii de experiență în lumea reală.... [-]


MBA cu concentrare în finanțe

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Vancouver

Programul nostru de MBA acreditat de AACSB, cu o concentrare financiară, vă pune în centrul orașului New York - capitala mondială a finanțelor și a afacerilor. Veți învăța de la profesori cu experiență și de la cei mai buni directori ai industriei cum să aplicați concepte financiare, să analizați date financiare din mai multe surse și să evaluați strategiile de investiții. Veți utiliza tehnologia financiară de ultimă oră care încorporează date privind piața live pentru a înțelege mai bine deciziile corporative, gestionarea portofoliului și evaluarea activelor financiare, inclusiv a instrumentelor financiare derivate. [+]

Programul nostru de MBA acreditat de AACSB, cu o concentrare financiară, vă pune în centrul orașului New York - capitala mondială a finanțelor și a afacerilor. Veți învăța de la profesori cu experiență și de la cei mai buni directori ai industriei cum să aplicați concepte financiare, să analizați date financiare din mai multe surse și să evaluați strategiile de investiții. Veți utiliza tehnologia financiară de ultimă oră care încorporează date privind piața live pentru a înțelege mai bine deciziile corporative, gestionarea portofoliului și evaluarea activelor financiare, inclusiv a instrumentelor financiare derivate.

La finalizarea programului nostru de MBA, veți putea:... [-]


Videoclipuri

We are NYIT-Vancouver. And the future is ours.