Citește Descrierea Oficială

Universitatea din New Brunswick Sfântului Ioan Facultatea de Business este în cazul în care profesorii știu de fapt numele tău.


Cu nostru profesor - elev raport de 1:17 ești mai mult decât un număr. Ne străduim pentru a cunoaște studenții noștri și să le angajeze în oportunități unice care sunt potrivite pentru dezvoltarea carierei. Suntem o facultate mic, prietenos și dedicat cu misiunea de a îmbunătăți înțelegerea dvs. a lumii în care trăiesc și lucrează, și pentru a vă permite să facă o diferență semnificativă în comunitatea ta. Vrem studenții noștri să aibă succes în orice eforturile care aleg să urmeze.


Studenții noștri au posibilitatea de a face și încerca aici lucruri pe care ei nu pot obține o șansă de a face pe un campus mare. Elevii au prezentat lucrări la conferințe cu profesorii lor, a găzduit un spectacol de radio local, scris pentru ziarul studențesc, servit pe John Consiliul Saint Comerțului și a interacționat cu unele dintre oamenii noștri mai influenți și inspirational în orașul nostru și provincia.


Aducem experiență din lumea reală chiar în săli de clasă noastre


Desigur membrii facultății noastre sunt inteligente, dar ele sunt de asemenea oameni reali care aduc o bogăție de cunoștințe practice pentru stilul lor de predare. Naviga prin profilurile facultate și a vedea talentul care există între echipa noastră.


Avem un antreprenor care învață strategia de afaceri mici, un avocat / expert contabil care predă Finante si drept de afaceri și un expert în domeniul TIC, care provoacă studenții să includă tehnologii noi în misiunilor ce le revin prin jurnale de învățare bazate pe blog și utilizarea Google Docs în rapoartele lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Oferit de Universitatea cea mai veche limba engleza din Canada, Universitatea din Masters of Business Administration New Brunswick Saint John (de MBA), programul oferă ed ... [+]

Master Administrarea Afacerilor

Oferit de cea mai veche limbă engleză University din Canada, Universitatea din Masters of Business Administration New Brunswick Saint John (de MBA), programul oferă educație de clasă mondială și una dintre cele mai scurte perioade de recuperare a investiției în America de Nord pentru un an sau part-time MBA . MBA nostru este o investiție în viitorul tău, cu un program intensiv, care îmbină învățarea la clasă cu aplicații practice și experiență din lumea reală.

Programul este conceput pentru a dezvolta lideri antreprenoriale inovatoare, iar studenții noștri se bucură de clasa de dimensiuni mici, un organism divers student international, facultate accesibil și un personal dedicat.... [-]

Canada Saint John
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Find out why our MBA program is unique!

A current student's perspective of our MBA Program

Faculty of Business, UNB Saint John

University of New Brunswick - Saint John
Address
UNB Saint John 100 Tucker Park Road P.O. Box 5050
E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Canada
Website
Număr de telefon
(506) 648-5500