Université Sainte-Anne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

128676_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Cine suntem noi?

Université Sainte-Anne este singura instituție post-secundară în limba franceză din Nova Scoția.

Oferă programe universitare și de colegiu, precum și programe personalizate de imersiune și formare în limba franceză ca a doua limbă. Recunoscută pentru excelența programelor sale și pentru mediul său unic și excepțional de trai, oferă oportunități de învățare experiențiale care promovează implicarea și succesul studenților și un context pentru construirea unei culturi a excelenței în învățare. cercetare și dezvoltare. Resorted ancorat în comunitatea ei, ea este un partener de alegere pentru a spori vitalitatea regiunilor care înconjoară campusurile ei și regiunea Acadian din Nova Scotia ca un întreg.

Université Sainte-Anne oferă educație prin cele cinci campusuri din Halifax, Petit-de-Grat, Church Point, Saint-Joseph-du-Moine și Tusket, Nova Scotia. Campusul său principal este situat în Pointe-de-l'Église.

Studiu în franceză

Université Sainte-Anne oferă acadilor și studenților de toate origini oportunitatea de a-și continua studiile post-secundare într-un context care favorizează o înfloritoare cultură francofonă și sporește limba franceză.

La Université Sainte-Anne , cursurile (cu excepția cursurilor de engleză și a unor cursuri oferite în învățământul continuu) sunt oferite în limba franceză, iar manualele sunt, cât mai des posibil, în limba franceză. Limba oficială de lucru este limba franceză pentru administratori, profesori, studenți și personal de sprijin.

Toți studenții de la Université Sainte-Anne trebuie să țină seama de faptul că limba folosită este limba franceză în campus și că doar un angajament personal de a respecta această politică garantează și protejează caracterul francofon al instituției.

viziune

Université Sainte-Anne este o instituție emblematică a Francofoniei canadiene, recunoscută pentru excelența programelor sale, mediul său unic și excepțional de viață și succesele absolvenților săi.

misiune

Ancorată în Acadia din Nova Scoția *, axată pe dezvoltarea comunității și deschisă lumii, Université Sainte-Anne oferă o abordare personalizată și o oportunitate unică de a învăța, de a descoperi și de a dezvolta în limba franceză.

* Acadia din Nova Scotia include orice persoană, organizație sau instituție implicată în proiect pentru a susține comunitatea acadiană și francofonă în limba franceză, comunitățile francofonice din Nova Scotia (acadenii, alți francofoni, anglofone și alfotele ).

valorile

 • Elevii sunt în centrul misiunii noastre și al acțiunilor noastre
 • Limba franceză, cultura acadiană și francofonia
 • Excelența academică (predare, cercetare și dezvoltare)
 • Calitatea vieții
 • Cultura succesului
 • Responsabilitate și transparență
 • Mediu și dezvoltare durabilă
 • conducere
 • Deschiderea spre cele două comunități de limbă oficiale ale Canadei
 • Inovație și creativitate
 • Parteneriate strategice128677_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Locații

Punctul Bisericii

Address
Université Sainte-Anne
Siège social : 1695, route 1
Pointe-de-l'Église (Nouvelle-Écosse)
B0W 1M0, CANADA

B0W 1M0 Punctul Bisericii, Nova Scotia, Canada

Programe

Această școală oferă și: