Citește Descrierea Oficială

114360_114323_membership-high.jpgVreți să vă dezvoltați stilul de conducere individual?

University Canada West (UCW) este o universitate cu o viziune clară - a fi o universitate independentă, lider, respectată, în Canada și în străinătate, cunoscută pentru inovație și eficacitate în pregătirea studenților motivați pentru cariere la nivel profesional și conducere societală. UCW transformă studenții în absolvenți gata de leadership pentru comunitățile din întreaga lume.

Ce ne face diferit?

 • ACBSP-acreditat MBA și Bachelor of Commerce program.
 • Facultatea cu experiență de primă mână în afaceri.
 • Mediul de învățare UCW este dinamic și practic. Dimensiunile de clasă sunt limitate pentru a se concentra mai mult pe cerințele individuale.
 • Studiați în inima comunității de afaceri vibrante din Vancouver.
 • Campusul UCW din centrul orașului vă oferă acces fără egal la o rețea de angajatori potențiali.
 • Avem studenți din 40 de țări care vă oferă oportunități ample de transfer de rețele și de cunoștințe.

Deci sunteți gata să propulsați cariera ta la nivelul următor?

Factorul Vancouver

"Vancouver este Manhattan cu munți" - The New York Times.

Când studiați cu UCW, veți afla de ce acest frumos oraș a fost votat al treilea cel mai bun oraș pentru a trăi de The Economist *.

Vancouver este un oraș format din oameni inteligenți și cu înaltă calificare din întreaga lume și vă așteaptă un stil de viață cosmopolit primit. Orașul Vancouver oferă o mulțime de oportunități de studiu și de muncă și veți fi înconjurat de o frumusețe naturală minunată. Acesta este cu adevărat locul final.

Având o istorie bogată în diferite sectoare, Vancouver și-a făcut amprenta asupra economiei mondiale și continuă să aibă un impact important asupra industriilor tradiționale și mai noi.

Veniți la bord pentru:

 • Afaceri orientate, predare-învățare intensivă
 • Învățământ de clasă mondială din centrul orașului Vancouver
 • O educație axată pe carieră și o facultate de experți
 • Servicii excelente și sprijin de la facultate și personal
 • Oportunități de a vă accelera rapid educația și de a termina programele mai repede

114362_114320_MBA728X291.jpg

Campusul nostru:

University Canada West (UCW) este ușor accesibilă în centrul orașului Vancouver la 626 West Pender St. UCW este situat în cartierul de afaceri din Vancouver. Multe dintre cele mai mari companii din lume au birouri la câțiva pași de campusul din centrul orașului.

Faceți clic aici pentru a efectua un tur virtual al campusului de tip boutique UCW.

Studenții noștri sunt ambasadorii noștri de marcă

University Canada West (UCW) este o universitate cu o viziune clară - pentru a-și pune elevii în centrul tuturor. De la primul moment, pasi pe campus până la absolvire, fiecare experiență oferită de Universitatea Canada West este adaptată pentru a vă oferi cel mai bun început posibil în cariera ta.

Servicii pentru studenți:

Noii studenți vor cunoaște rapid departamentul de servicii pentru studenți în timpul Orientării, unde echipa oferă studenților o imagine de ansamblu asupra campusului universității, portalului myUCW, serviciilor de bibliotecă și asistă la selectarea și înregistrarea cursurilor.

Pe lângă sprijinul colegilor și al facultăților, prin Student Services, studenții pot accesa:

 • Scrisori și antrenori de numerotare
 • Consultanță academică
 • Campus Information Sessions
 • Ateliere și seminarii
 • Student Life and Student Committee Evenimente, cum ar fi: petreceri de sărbători, petreceri la sfârșitul termenului, nopți de film și multe altele.

Pentru a vă asigura că experiența dvs. University Canada West este plăcută, dacă întâmpinați orice provocare, trebuie să vă informați că o soluție este adesea doar un clic sau un apel.

114361_114324_BAinBusinessComms728X291.jpg114363_114322_BAinBusinessComms728X291-2.jpg

Servicii de carieră

Departamentul de Servicii de Carieră din cadrul Universității din Canada a fost creat pentru a facilita un parteneriat angajat cu toți studenții și absolvenții săi în timp ce aceștia trec de la învățământul superior la mediul forței de muncă și dincolo de acesta. Prin intermediul acestor parteneriate, serviciile de carieră vor reduce decalajul dintre nevoile angajatorilor și oportunitățile de angajare pentru studenții și absolvenții noștri.

Career Services lucrează cu studenții și absolvenții din Vancouver și din întreaga Canada pentru a oferi informații pregătitoare privind cariera și ocuparea forței de muncă prin intermediul unui program de servicii de carieră online. Elevii și absolvenții pot accesa programul prin intermediul internetului atunci când doresc și pot genera numeroase documente de carieră relevante pentru pozițiile pe care le aplică pentru toate dintr-o locație centralizată.

Pe măsură ce studenții dobândesc abilități de angajare și absolvenți se dezvoltă în cadrul carierelor lor, Universitatea Canada West este dedicată conectării acestora cu întreprinderile din Canada pentru oportunități de angajare și avansare. În cazul în care formarea profesională și abilitățile portabile sunt "trebuie să aibă" pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi.

Serviciile de carieră universitară din Canada includ, dar nu se limitează la, asistență cu:

 • CV-uri;
 • Scrisori de intentie;
 • Abilități de intervievare;
 • Tehnici de căutare de locuri de muncă;
 • Opțiuni de rețea; și
 • Coaching coaching
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

University Canada West (UCW)

Master of Business Administration (MBA) program de la UCW vă va pregăti pentru conducere pe scena mondială. Acest program este acreditat de ACBSP. Veți lua cele mai dific ... [+]

Master of Business Administration

Master of Business Administration (MBA) program de la UCW vă va pregăti pentru conducere pe scena mondială. Acest program este acreditat de ACBSP. Veți lua cele mai dificile situații în căutarea dvs., veți aplica soluții pragmatice la problemele cu care vă confruntați și, în cele din urmă, veți conduce succesul unei organizații, cu luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

De ce un MBA?Învățați să construiți răspunsuri strategice la provocările și oportunitățile de afaceri.Evaluați implicațiile etice ale activităților de afaceri.Dezvoltarea, implementarea și evaluarea soluțiilor la problemele de afaceri.Formulați deciziile de afaceri și analizele sistematice care reflectă gândirea critică.Demonstrați abilități eficiente pentru a colabora cu diverse grupuri de oameni.Conduce echipe prin rezolvarea problemelor și finalizarea proiectelor.Integrați valorile și perspectivele personale în soluționarea problemelor, luând responsabilitatea pentru deciziile dvs.Să comunice idei convingător ca urmare a unei analize aprofundate a informațiilor.Adunați, analizați și distribuiți informații într-un context de afaceri.... [-]
Canada Vancouver
Ianuarie 2020
La zi
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

University Canada West (UCW) : Hear What Students Have To Say

University Canada West (UCW): International Students

UCW alumni: Anastasia and Loujeine

University Canada West Convocation 2018

UCW Alumni: Jasjit - MBA graduate

UCW MBA student from Iran discusses her new university

Address
Vancouver Campus Suite 100 – 626 West Pender Street
Vancouver, British Columbia, Canada