University Canada West (UCW)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Vest Canada (UCW) este universitate independentă contemporane din Canada. Infiintata in anul 2004, UCW ofera programe de la campusul lor Vancouver si on-line. Programele includ Master of Business Administration, Bachelor de Comerț și Bachelor of Arts în mass-media și Comunicații.

Viziunea noastră ca universitate independentă contemporane din Canada înseamnă că suntem accesibile și respectate la nivel global. Noi transformăm studenții în absolvenți de conducere gata pentru comunitățile din întreaga lume.

Misiunea noastră este de a oferi servicii excepționale și sprijin studenților. Noi promovăm un mediu de învățare divers și provocator axat pe aplicarea practică a cunoștințelor și de a construi competențe pentru bursă, de conducere, și cetățenia responsabilă într-un context global. Ne mandrim cu absolventii nostri, care sunt gata să îmbrățișeze posibilitățile de conducere și comunității, care îi așteaptă.

UCW este recunoscută de către și funcționează sub autoritatea British Columbia Ministerul Educației avansate și dezvoltarea pieței muncii la recomandarea Comitetului de evaluare a calității de ieri. Programele Universității sunt oferite în conformitate cu acordul scris al Ministrului Educației avansate, Guvernul din British Columbia, Canada au fost supuse unui proces de evaluare a calității și sa constatat că îndeplinesc criteriile stabilite de ministru.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • English (Canada)

Vedea MBA-uri » Vedea An pregătitor » Vedea Asociat în Arte » Vedea BA-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA

Online Campus Cu normă întreagă 2 anii April 2019 Canada Vancouver + 1 mai mult

Master of Business Administration (MBA) program de la UCW vă va pregăti pentru conducere pe scena mondială. Acest program este acreditat de ACBSP. Veți lua cele mai dificile situații în căutarea dvs., veți aplica soluții pragmatice la problemele cu care vă confruntați și, în cele din urmă, veți conduce succesul unei organizații, cu luarea deciziilor în cunoștință de cauză. [+]

MBA

Master of Business Administration (MBA) program de la UCW vă va pregăti pentru conducere pe scena mondială. Acest program este acreditat de ACBSP. Veți lua cele mai dificile situații în căutarea dvs., veți aplica soluții pragmatice la problemele cu care vă confruntați și, în cele din urmă, veți conduce succesul unei organizații, cu luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

Programul a fost extins pentru a vă permite să dobândiți cunoștințe și abilități mai specifice alegând cele 3 cursuri opționale dintr-unul din următoarele domenii: Leadership, Marketing sau Finanțe. Programul se termină cu un proiect de cercetare major, conceput pentru a vă prezenta abilitățile nou-învățate într-un cadru real.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA