Citește Descrierea Oficială

Școala de Afaceri a Universității Adolfo Ibáñez a fost înființată în 1953 în orașul Valparaíso și, cu peste 65 de ani de experiență, a devenit una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din Chile și America Latină devenind referindu-se la nivel regional și, de asemenea, global.

Este singura școală de afaceri din Chile care are o coroană triplă de acreditare internațională (AACSB, EQUIS și AMBA), care o plasează în grupul selectat de 1% dintre cele mai bune școli de afaceri din lume.

Recunoașterea sa internațională este susținută și de poziționarea programelor sale în locuri proeminente de clasament mondial, cum ar fi América Economía, Managementul Inovației, Financial Times și clasamentul QS, printre altele.

În prezent, Școala de Afaceri are birouri în orașele Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) și operațiunile din Lima (Peru) și Miami (Statele Unite).

Școala de Afaceri din UAI este caracterizată de un model educațional bazat pe Arte Liberale, care are ca scop instruirea elevilor cu gândire critică, capabili să genereze un impact pozitiv și să fie agenți ai schimbării în cadrul organizațiilor lor, integrarea cunoștințelor teoretice cu experiențele practice în formarea lor și un angajament etic puternic.

Printre pilonii săi strategici, se remarcă crearea de cunoștințe, durabilitate, inovare, antreprenoriat, conducere academică și globalizare. În prezent, Școala de Afaceri are mai mult de 5.000 de studenți, atât în programele sale pre și postuniversitare, cât și o rețea de peste 13.000 de absolvenți care lucrează în 40 de țări.

Are un corp academic de 92 de profesori cu normă întreagă, dintre care 30% sunt străini, din țări precum Argentina, Brazilia, China, Costa Rica, El Salvador, Spania, Franța, Mexic, Peru, Uruguay, SUA, Venezuela . Profesorii săi au doctorate în universitățile principale ale lumii, dintre care se numără Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, California la Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, , Carnegie Mellon, printre altele. 48% din cadrele didactice provin din top 100 de universități, conform clasamentului QS.

"Școala noastră de Afaceri este angajată să fie o instituție de clasă mondială, derivată din competențele noastre de predare, experiența în lumea afacerilor și cunoștințele dobândite din cercetarea noastră, pentru a dezvolta lideri inovatori care inspiră și transformă organizațiile sale și societatea în ansamblu, fiind Școala de Afaceri un model de comportament etic, gândire critică și comunicare eficientă ".

vedere

Școala de Afaceri a Universității Adolfo Ibáñez se concentrează pe:

 • Deveniți o școală de afaceri la nivel mondial prin dezvoltarea proiectului său educațional, construirea și menținerea integrării alianțelor strategice în cercetare și predare la nivel internațional.
 • Consolidarea cercetării de ultimă oră în domeniile de afaceri, atragerea unei facultăți de clasă mondială și crearea unui mediu de cercetare care să faciliteze și să promoveze cercetarea multidisciplinară.
 • Contribuie la dezvoltarea și implementarea planurilor de studiu care ajută elevii să-și atingă potențialul maxim, făcând o diferență pe piață.
 • Diseminarea contribuției intelectuale a școlii prin extinderea activităților de educație executivă și extindere, pentru a influența și influența industria.
 • Dezvoltați și profitați de rețeaua de comunicații pe care Școala trebuie să o îmbunătățească și să-și îmbunătățească relațiile cu liderii de afaceri și factorii de decizie politică.114551_25.jpg

Model educațional

În conformitate cu modelul educațional al Universității Adolfo Ibáñez, UAI Business School încorporează un program de arte liberale inspirat de cele mai bune universități din lume. Acest model încearcă să încurajeze elevii să reflecteze asupra problemelor cele mai comune ale omenirii și ale vieții împreună, care să permită nu numai să se antreneze într-o profesie, ci să dezvolte o gândire mai sofisticată, critică și multidisciplinară.

Cele de mai sus sunt traduse în Curriculumul Core, un set de 8 cursuri, inspirat de experiența de 100 de ani a Universității Columbia, în care elevii citesc, analizează și discută textele clasice ale filosofiei, politicii, literaturii și științei.

Mai precis, în cazul Școlii de Business, toate programele entității caută, prin diferitele rețele curriculare, să contribuie la formarea următoarelor competențe:

 • Conducerea.
 • Gândirea critică
 • Comunicare eficientă
 • Conduită etică

În cazul specific al carierei Ingineriei Comerciale, aceasta își bazează învățarea pe doi piloni, care se traduc în excelență academică și metodologii care încurajează "Învățarea prin Doing", apropiindu-i pe studenți mai devreme de lumea afacerilor și luându-i mai departe achiziția pură de cunoștințe, care le permite să intre în lumea afacerilor cu avantaj.

Astfel, metodologia didactică se concentrează asupra elevului, schimbând paradigma profesorului care transmite cunoștințele într-unul în care studenții sunt manageri ai învățării proprii.

Din acest motiv, modelul educațional include metodologia atelierelor, în care se desfășoară proiecte care permit interacțiunea cu lumea reală a afacerilor. În plus, formarea generală este combinată cu două opțiuni de diplomă: Administrarea afacerilor și economie, precum și un program de masterat la sfârșitul carierei.

Integrarea acestor elemente permite formarea profesioniștilor capabili să se adapteze și să aibă succes într-un mediu din ce în ce mai dinamic. În acest fel, inginerii comerciali ai Universității Adolfo Ibáñez sunt "instruiți pentru a rezolva probleme care nu există încă".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Programe predate în:
 • Engleză
 • Spaniolă

Această școală oferă și:

EMBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Executive MBA LATAM este un program part-time care internaționalizează și promovează cariera participanților săi, creând o valoare imediată pentru organizațiile lor. ... [+]

Executive MBA LATAM este un program part-time care internaționalizează și promovează cariera participanților săi, creând o valoare imediată pentru organizațiile lor.

Se caracterizează ca fiind singurul cu focalizare largă și exclusivă în America Latină, sub un amestec formular modular. Programul este destinat profesioniștilor cu o experiență managerială de cel puțin 5 până la 6 ani, care au preocuparea de a vedea America Latină ca o piață și de a căuta noi orizonturi în cariera sau organizația lor.

Programul nostru12 luni Modul de îmbinare modulară.7 module față-în-față de o săptămână Chile, Columbia, Brazilia, Panama, Mexic * și Miami *.Urmărit la profesioniștii de vârf Cu 5 ani de experiență managerială.Singurul director executiv de MBA, cu un accent larg și exclusiv în America Latină.... [-]
Chile Peñalolén
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Deveniți un lider pentru a face față provocărilor viitoare. În MBA Full Time vă oferim posibilitatea de a crește și a deveni un lider capabil să facă față cu succes în vi ... [+]

Vreți să faceți o diferență?Utilizați experiența dvs. profesională și consolidați-vă conducerea pentru a face un salt în cariera ta.Înțelegeți dinamica piețelor și schimbările economice, sociopolitice și tehnologice.Extindeți-vă abilitățile de management, învățați unelte care vă vor permite să evaluați și să vă confruntați cu provocări cu încredere.Creșteți conștiința de sine și dezvoltați busola morală pentru a naviga în dilemele manageriale.Beneficiați de învățarea personalizată și de un program individual de coaching, schimbul de experiențe și cunoștințe cu un grup select de colegi de excepție și lideri executivi internaționali.Trăiți un adevărat proces de schimbare și transformare.Alăturați-vă uneia dintre cele mai importante rețele de directori din America Latină.Un program extrem de selectiv și transformant10 luni de studiu intensiv, care combină cunoștințe de avangardă, tutoriale individuale de urmărire și proiecte de consultanță internațională cu companii de top din Latam.Personalizarea programului prin elective, proiecte sectoriale și ateliere interdisciplinare.Excursie internațională pentru a afla mai multe despre ultimele tendințe mondiale, pentru a înțelege evoluția piețelor, pentru a discuta noile modele de afaceri emergente și a le adapta managementului părților interesate.Antrenarea individuală și de grup sa axat pe dezvoltarea personală și a carierei pentru a promova un spirit de afaceri, abilități, auto-cunoaștere și conducere.Un program selectiv și transformant pentru profesioniștii care doresc să facă o diferență în a patra revoluție industrială.figuri proeminente29... [-]
Chile Peñalolén
Martie 2020
Spaniolă
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Global

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

MBA multinationala are mai mult de 10 ani de experiență de succes pe piață și este considerat de absolvenți ca fiind cel mai bun MBA pentru senior manageri din regiune. A ... [+]

MBA multinationala are mai mult de 10 ani de experienta de succes pe piata si este considerat de absolventi ca fiind cel mai bun MBA pentru senior manageri din regiune. Acest program de diplomă dublă cu ESADE constă în 8 module de 1 săptămână la fiecare 2 luni și are loc între lumea dezvoltată și cea emergentă.

Programul este disruptiv și este structurat în jurul celor 8 etape ale procesului de generare și executare a strategiilor de afaceri.

Participanții vor învăța în direct modul în care își desfășoară activitatea pe 3 continente. Această experiență multinațională îi va permite să creeze o nouă viziune a afacerilor lor și să le transforme ca lideri cu impact direct asupra creșterii companiilor lor, integrând impactul global și local într-o economie digitală, în care neinovatorul moare.... [-]

Chile Peñalolén
Decembrie 2019
Spaniolă
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad