Citește Descrierea Oficială

Situat în Wuhan, capitala provinciei Hubei și un centru major de transport în China, Central China Normal University este o universitate cuprinzătoare cheie direct sub administrarea Ministerului chinez al Educației. Campusul pitoresc de peste 2.000 de Mu (330 acri) este amplasat pe Dealul Guizi, la granița cu South Lake. Fiind una dintre universitățile de pe lista de 211 Proiectul prioritar Educație Națională, Central China Normal University este foarte recunoscut ca o bază importantă pentru cultivarea talentelor strălucitoare pentru țară, precum și un centru de pregătire superioară pentru profesori excelent în instituțiile de învățământ superior și de înaltă școli.

universitatea noastră se numără printre primele instituții mai mari din China, care au dreptul de a oferi diplome de doctorat și postuniversitare, pentru a evalua și conferi titlurile de profesor, profesor asociat si, de asemenea, conducător de doctorat, și-a stabilit deja un sistem de învățământ avansat complet și optimizat de licență la programe postuniversitare , de la doctorat la programe post-doctorale, precum și de la normă întreagă la programe pentru adulți de educație.

Puterea noastra de cercetare este asistam la o crestere constanta an de an. Naționale de munca de cercetare științe sociale CCNU ocupă locul de top 10 timp de trei ani consecutivi, iar activitatea sa de cercetare științelor sociale de către Ministerul Educației se afla pe locul 6 superior timp de patru ani consecutivi. Clasament Nr.8 în a patra Științe sociale Proeminent științific Rezultat Premiul, o serie de rezultatele noastre de cercetare au câștigat premii, inclusiv două premii Fist Premiul de Științe Naturale de către Ministerul chinez al Educației și șase premii întâi al provinciei Hubei Natural Award Știință.

Am stabilit relații strânse cu multe universități cheie și institute de cercetare și s-au efectuat schimburi de la școală la școală și o cooperare academică cu mai mult de 100 de universități din peste 70 de țări, cum ar fi SUA, Canada, Germania, Japonia, Rusia, Franța, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, și Vietnam. Experții străini și profesorii sunt invitați în mod regulat pentru a preda la universitate. In ultimii ani, cadrele didactice ale universității au fost în mod constant trimise în străinătate pentru studiu suplimentar, majoritatea dintre care s-au întors acasă pentru a deveni coloana vertebrală în propriul lor domeniu de predare și de cercetare; un număr bun dintre ei sunt activi pe podiumul academice internaționale și s-au adus contribuții admirabilelor schimburilor de știință, tehnologie, cultură și educație între China și alte națiuni din întreaga lume.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Chinez

Această școală oferă și:

MBA

Central China Normal University

Durata formală de înscriere pentru acest masterat este 2012. Există 13 cadre didactice cu normă întreagă, dintre care 11 au doctorat, formând o echipă de cadre didactice ... [+]

Program de formare profesională

Professional: Administrarea Afacerilor

Sistem școlar: 2 ani

I. Introducere în colegiu

Colegiul de Introducere Colegiul are în prezent 6 departamente, inclusiv 7 specializări (Economie, Economie Internațională și Comerț, Administrarea Afacerilor, Managementul Resurselor Umane, Managementul Imobiliar, Educație Contabilă Financiară și Inginerie Financiară) și Curs de Matematică și Economie Cross- Cursuri de economie curriculară și cinci centre de cercetare. Colegiul are o diplomă de doctorat în domeniul statisticilor economice, o diplomă de master în economie teoretică și economie aplicată, un program de masterat, 19 programe de masterat de gradul doi și programe MBA, MAE și MF de masterat profesional. Economie aplicată este o disciplină cheie provinciale, Hubei Real Estate Development Center de Cercetare este o provincie la nivel de umaniste cheie și de bază de cercetare știință socială, precum și gestionarea imobiliară este o specialitate de brand provincial. În prezent, colegiul are 83 de cadre didactice și 71 cadre didactice cu normă întreagă. Medicii care obțin diplome de doctorat reprezintă peste 80% din numărul total de profesori din spital. Colegiul are 18 profesori, 30 cadre didactice, 23 cadre didactice, 47 cadre didactice, 7 cadre didactice, 2 granturi speciale de la Consiliul de Stat și 3 programe noi de susținere a talentelor din cadrul Ministerului Educației. Profesor 1 persoană. În ultimii ani, profesorii noștri au prezidat aproape 50 de proiecte de cercetare științifică la nivel național, inclusiv 2 mari proiecte naționale de științe sociale, și au publicat mai mult de 10 articole în reviste academice autoritare, cum ar fi China Social Science, Economic... [-]

China Wuhan
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, China
Website