Lingnan University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Sun Yat-sen este o universitate cuprinzătoare fondată de Dr. Sun Yat-sen în 1924. Universitatea este una dintre cele mai importante universități din China, iar în Times Higher Education Ranking 2011-2012, a fost clasată pe locul 6 printre toate Universități chinezești și numărul 1 în China de Sud.


Începând cu Universitatea Lingnan, o universitate privată renumită la începutul secolului al XX-lea, Colegiul Lingnan (Universitatea) a fost reînființat în 1988 în cadrul Universității Sun Yat-sen și este acum una dintre școlile superioare de economie și management din China. Conduită de motto-ul "Educație pentru serviciu" de la Universitatea Lingnan, Colegiul oferă o educație de înaltă calitate în domeniul economiei și managementului, care atrage forțe din artele liberale și se străduiește neobosit să promoveze predarea și cercetarea cunoștințelor de economie și management.


Lingnan are 3 departamente universitare în economie, finanțe și management. Colegiul oferă programe diversificate în economie și management pentru studiile de licență, masterat și doctorat. Acesta oferă, de asemenea, programe profesionale, cum ar fi MBA, Executive MBA și programul specializat de masterat în finanțe. Toate aceste programe se numără printre cele mai competitive programe din China și sunt considerate cele mai bune din China de Sud. În 2014, programul MBA a fost clasat pe locul No.10 de către Forbes China ca Programul cel mai valoros full-time MBA și Nr 11 ca Programul cel mai valoros part-time MBA în China.


Colegiul are în prezent 92 de cadre didactice cu normă întreagă și se străduiește continuu pentru excelență academică. Membrii facultății efectuează cercetări riguroase și originale, acordând o atenție deosebită dezvoltării economice și manageriale actuale a Chinei, prin publicarea în reviste de cercetare internaționale și naționale de nivel înalt.


Globalizarea este marcă comercială a lui Lingnan și fiind un pionier al dezvoltării globale, Lingnan a stabilit un program internațional internațional de MBA cu Școala de Management MIT Sloan în 1998, un program de Executive MBA în China, cu Școala de Management Carlson de la Universitatea din Minnesota în 1999 China-Franța program de MBA cu Universitatea din Jean-Moulin Lyon3 și EM Lyon în 1998. Lingnan a stabilit, de asemenea, o vastă rețea de parteneriate cu peste 40 de universități de top din întreaga lume. Cooperarea internațională se axează pe schimbul de studenți, schimburi de facultate, programe de diplomă dublă, cercetare comună etc. Această rețea de parteneriat global a oferit studenților și facultăților o platformă pentru schimburi internaționale care sporește colaborarea în materie de predare, învățare și cercetare.


În prezent, Lingnan este acreditat de AACSB, EQUIS și AMBA Accreditations, care au reafirmat Lingnan ca una dintre puținele școli chineze care pot revendica reputația și poziția internațională. Privind în viitor, Colegiul Lingnan (Universitatea) va promova îmbunătățirea continuă și excelența predării și cercetării pentru a-și atinge scopul de a fi una dintre școlile de conducere de economie și management atât în ​​China cât și în lume.


Viziune

Dorim să fim recunoscuți la nivel global ca o școală de afaceri din China.


Misiune

Noi educăm conducătorii și avansăm cunoștințele pentru a servi viitorul Chinei și al societății globale.


Valorile de bază

Excelență, Global, Integritate și Serviciu.

Locații

Guangzhou

Address
No.135, Xingang Xi Road
510275 Guangzhou, Guangdong, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări