The University of Manchester, China Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Despre noi

Universitatea din Manchester este una dintre universitățile "redbrick" din Marea Britanie cu o istorie mândră, incluzând 25 de câștigători ai Premiului Nobel printre moștenirea sa. Acesta a fost un loc de cultivare a cunoștințelor și conectarea celor mai strălucite minți pentru a găsi soluții inovatoare la cele mai mari provocări ale lumii. Reputably Marea Britanie cel mai mare campus bazate pe Universitatea, Manchester oferă cursuri de specialitate și interdisciplinare cu cea mai mare rigoare academice.

Universitatea din Manchester China Center a fost înființată în 2008, inițial responsabilă pentru aducerea cursurilor de învățare mixtă de la școli de afaceri Alliance Manchester în China. Acesta a fost redeschis oficial la Universitatea Manchester China Center, la 25 septembrie 2016, de către președintele și vice-cancelarul Universității Prof. Dame Nancy Rothwell. Cursurile accesibile includ Programe MBA cu program part-time și programe de colaborare cu Universitatea Shanghai Tongji și Shanghai Jiaotong University. Programul MBA, care primește acreditări triple internaționale (AACSB, AMBA și EQUIS) asigură că vom rămâne cel mai bun furnizor de educație de afaceri de clasă mondială din China.

Unele dintre programele noastre portabile de calitate

- Manchester Global MBA

Suntem mândri să aducem în China Metoda Manchester de renume mondial. Este considerată cea mai influentă pedagogie cheie în domeniul studiilor de management. O abordare practică bazată pe învățare, spre deosebire de oricare altul, replică provocările de afaceri din lumea reală în fiecare proiect întreprins pentru a construi abilitățile pe care le puteți aplica în munca dvs.

  • Part-time / blending programe de MBA sunt pe deplin flexibile și portabile;
  • Intensive ateliere de lucru față în față în Shanghai, SUA, EAU, Marea Britanie, Singapore și Hong Kong;
  • Elevii învățați de aceeași facultate plecând de la campusul de acasă din Manchester;
  • Diploma acordată este aceeași cu cea a studenților noștri de la Universitatea din Manchester;
  • MBA realizează o creștere medie de 114% a salariilor la trei ani după absolvire;
  • Construiți pe portofoliul de contacte cu peste 25.000 de absolvenți din 130 de țări din întreaga lume;
  • Dacă sunteți ambițioasă în ceea ce privește reușita, vom respecta investiția dvs., în timp ce certificați că eforturile, cunoștințele și resursele noastre vă vor oferi o educație de afaceri la nivel mondial.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri Globale » Vedea Health MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Global

Manchester - Kelley Global MBA

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 2 anii July 2019 China Shanghai China Online + 1 mai mult

Acest MBA part-time este livrat de către Kelley School of Business din Statele Unite, un lider mondial în livrarea de MBA-uri on-line, și Alliance Manchester Business School, o școală de top 30 de afaceri cu șase centre din întreaga lume. [+]

MBA globală Kelley-Manchester

Studiați cu două școli de afaceri de elită

Acest MBA part-time este livrat de către Kelley School of Business din Statele Unite, un lider mondial în livrarea de MBA-uri on-line, și Alliance Manchester Business School, o școală de top 30 de afaceri cu șase centre din întreaga lume. Împreună, școlile oferă o moștenire combinată de aproape 150 de ani de inovație în domeniul educației de afaceri și management.

MBA-ul Kelley-Manchester Global combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online cu învățare imersivă, față-în-față, la o gamă de 8 locații globale.... [-]


Manchester Global MBA

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 China Shanghai China Online + 1 mai mult

Începând cu prima zi, veți învăța abilitățile și cunoștințele pe care le puteți aplica imediat pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență. Veți studia cursurile principale de afaceri și de management, alegeți electives specializate și veți prelua două proiecte practice de afaceri. [+]

Sunteți un director care caută să vă măriți salariul sau să vă schimbați rolul, industria sau locația? Transformați-vă cariera cu acest MBA flexibil și practic.

Începând cu prima zi, veți învăța abilitățile și cunoștințele pe care le puteți aplica imediat pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență. Veți studia cursurile principale de afaceri și de management, alegeți electives specializate și veți prelua două proiecte practice de afaceri. Totul se adaugă la o educație la fel de multă față în față cu cea a majorității MBA-urilor cu normă întreagă și a aceleiași calificări - în timp ce studiază în campus doar de trei ori pe an.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Manchester Business School
China International Centre
Suite 604,6F, West Office Tower, Shanghai Centre
1376 Nanjing West Road

Shanghai, Shanghai, 200040 CN
Adresa locaţie
China Online, CN