Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Despre RBS

Școala de Afaceri (RBS) este o scoala constitutiv al Universitatea Renmin din China. Acesta a crescut din Departamentul de Management Factory, Departamentul de Economie și Comerț Programul de Finanțe și Contabilitate. Aceste trei departamente au fost stabilite în 1950 și au fost primele programe de administrare a afacerilor în China. Cu o istorie de peste 60 de ani, RBS a produs un număr semnificativ de manageri profesioniști pentru întreprinderi și agenții guvernamentale, Facultatea antrenat instituțiile de învățământ superior, și a dezvoltat un număr mare de noi programe și domenii de cercetare. Ca un pionier în domeniul educației de management din China, RBS a scris manuale utilizate pe scară largă în universități chineze și sfătuit de guvern și de afaceri în procesul de luare a deciziilor și de reformă intreprinderi.

RBS are șapte departamente: management general, organizare și resurse umane, marketing, management stiinta si inginerie, economie Comert, Contabilitate, Finanțe și. RBS dispune de 148 full-time membri ai facultăților cu specializări în toate disciplinele majore, inclusiv atât cercetătorilor de ultimă oră și instructori eficiente.

Programul Business Administration Scoala este desemnat de către Ministerul Educației ca subiect nivel I cheie la nivel național și, prin urmare, eligibile pentru sprijin guvernamental. Doar patru alte programe din China au aceeași recunoaștere. Programul Business Administration RBS "a fost clasat pe primul loc în China în ultimele evaluările naționale din 2012. Enterprise Management, Economia Industriei și contabile au fost, de asemenea, clasat pe locul II ca Subiecte cheie la nivel național la nivel. RBS are 2 programe de doctorat în 7 discipline, 5 programe de masterat profesionale și 2 programe de licență în 6 discipline, care acoperă toate domeniile educației administrarea afacerilor.

În ultimii ani, internaționalizare a devenit o piatra de temelie a concentrare strategică RBS ". În 2013, școala a fost acreditat de AACSB și este în curs de reînnoire acreditarea equis. RBS a stabilit parteneriate pe termen lung cu peste 55 universitati de prestigiu din SUA, Canada, Marea Britanie, Danemarca, Irlanda, Finlanda, Franța, Japonia, Coreea, Australia, Belgia, Țările de Jos, Hong Kong și Taiwan. Aceste parteneriate implică vizite de facultate, programe de schimb de studenți și colaborarea în domeniul cercetării. Facultate de peste mări și studenții internaționali sunt în continuă creștere. În 2011, RBS a intrat GNAM (Rețeaua Globală pentru Advanced Management), inițiat de Școala de Management de la Universitatea Yale. Acesta are acum 23 de membri. Toate aceste inițiative sunt în creștere la nivel mondial profilul RBS ".

Ca parte a Universitatea Renmin din China, Scoala susține principiile Universității de "Universitatea Poporului, un spirit de umanism și un accent pe științele umaniste și sociale". Motto-ul Universității "căuta adevărul de la fapte" informează abordarea Scoala de predare și de cercetare. Misiunea RBS este de a "crea cunoștințe de management, educa talente de conducere, și forma practicile de afaceri la nivel local și la nivel global, pentru a avansa progresul social." Școala oferă expertiza de management care sprijină dezvoltarea Chinei și produce lideri la nivel mondial. Prin îndeplinirea misiunii sale, RBS își propune să atingă viziunea: "Pentru a fi una dintre cele scoli de afaceri cele mai respectate din lume".

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Renmin University of China, School of Business

Programul IMBA oferă o cale Inspirație în care elevii se angajeze in invatare experientiala prin vizite de companie (cel puțin 5 / semestru) și conexiuni la industrie. ... [+]

International MBA Prezentare generală

Englez

2 ani full-time

Inspirație Track

Programul IMBA oferă o cale Inspirație în care elevii se angajeze in invatare experientiala prin vizite de companie (cel puțin 5 / semestru) și conexiuni la industrie. Lectori invitați și directorii executivi sunt invitați la sala de clasă pentru a interacționa direct cu studenți MBA. Cursuri IMBA și vizite de companie sunt adesea unite împreună pentru a crea mediul de învățare optim pentru studenții noștri.

Finanțarea MBA dvs.

Școala de Afaceri oferă studenților cu multe burse de merit, premii GMAT, ajutor financiar și subvenții de schimb. Peste 85% din studenții noștri internaționali sunt oferite unele tip de burse / ajutor financiar.... [-]

China Beijing
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză