Southwest Jiaotong University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sud-vest Universitatea Jiaotong, infiintata in anul 1896, locul de naștere al primei instituții de inginerie a Chinei de învățământ superior, inginerie civilă chineză, inginerie de trafic, de inginerie minieră în învățământul superior, una dintre cele mai vechi două surse de la Universitatea Jiaotong, primul pentru a intra în națională "211 Proiectul", " Caracteristici 985 proiectul "de construcție cheie, stabilirea primului național" 2011 planul "centrul de inovare în colaborare și o universitate cheie la nivel național direct în cadrul Ministerului Educației, Graduate School, situat în centrul național al orașului, o metropolă internațională modernă - Chengdu. președinți președintele Mao Zedong Mao Yisheng ar trebui să fie invitat pentru școală a scris numele său. Școli la "Tangshan Universitatea Jiaotong," "Tang Yuan" Institutul de Arta din Chicago, cunoscut sub numele de "reputația orientale Cornell".

din secolul al 19-lea, perioada de criză națională, guvernatorul Zhili și ministrul de Nord Wang Wenshao "bucată de școală de cale ferată," Guangxu împărat, Zhupi, "școală oficială Shanhaiguan a Căilor Ferate de Nord" (Colegiul Imperial a Căilor Ferate din China) a luat ființă. De la înființarea sa, școala a numit Tangshan School, Universitatea Jiaotong, (proces) Universitatea Tangshan Engineering, Națională Chiao Tung campusul Universității Guizhou, China Universitatea Jiaotong, Universitatea Jiaotong și alte Tangshan Institutul Căilor Ferate. 1960, de către Consiliul de Stat ca o universitate cheie la nivel național. În anul 1964, clădirea Comitetului Central CPC "al treilea front" spirit, migrația globală a Sichuan. Chengdu 9 campus existente, campusul Xipu, și este situat în patrimoniului mondial cultural și natural și campusuri pitorești Emei, se întinde pe o suprafață de 5.000 de acri, Xipu campus campus pe bază. Data aniversară este 15. Domnul Wu Zhihui versurile imnului "Wen Zhi Datong carte automotor."

Rulează peste trei secole ale călătoriei, școala a fost întotdeauna aceeași suflare cu națiunea, și destin național, grele, este muzica nu sa oprit, care aderă la "cultura insufla încă de trafic" misiune istorică, de formare și aducerea la Mao Yisheng, Impact, Tung-Yen Lin, Huang Wanli, Liu DAZHONG ca reprezentanți ai analele științifice decanul de masterat inginerie, afaceri și gigant cultural de elită politică, pentru țară și națiune care transportă mai mult de 300.000 de piloni de excelență în inginerie civilă, știința materialelor, precum și multe alte importante arta a creat mai mult de o sută de "China primul" și "prima lume", pentru a promova poporul chinez pentru a realiza un design independent și construcția primei cai ferate, aeronave de transport în primul rând China, China primul Yangtze River Bridge, prima bombă atomică a Chinei și alte realizări majore reper. Cadrele didactice și elevii a produs trei "bombe și un satelit" tați, 59 academicieni acasă și în străinătate, sectorul de transport feroviar, deoarece reforma și academicienilor ales de deschidere au fost aproape în acest studiu. Tovarășul Deng Xiaoping a vorbit extrem de administrația școlii: ". Această școală o mulțime de talent"

Școlile sunt acum cunoscute de a lucra, formarea de inginerie, știință, științele umaniste și sociale medicale și de viață ", cele patru grupuri tematice" discipline de transport clasat pe primul loc, stiinta materialelor, inginerie, știință calculator clasamentul mondial în top 1% din ESI. Are 25 de facultate / departament (centru), inginerie mecanică, inginerie de transport 2 discipline o cheie la nivel național, 10 discipline cheie două discipline de inginerie naționale vehicul, poduri și proiecte de tunel. Există, limba chineză și literatura, mecanica, inginerie electrica, informare si inginerie de comunicare, știința de management și inginerie, arhitectură și alte 15 discipline de doctorat autorizare, economie, filosofice teoretice, matematică, fizică, medicină clinică 43 un maestru disciplină, inginerie civilă, inginerie mecanică, topografie și cartografiere știință și tehnologie, resurse geologice și inginerie geologică, administrarea afacerilor, 11 stație de cercetare post-doctorat.

Existente cadre didactice cu normă întreagă 2551 de persoane, 5 Academia Chineză de Științe, Academia Chineză de Inginerie, 13, naționale "oameni planul de" 17, naționale "oameni planul de" 2, "973", om de știință șef proiect al trei oameni, "Cheung Kong Academic" Programul de recompense 24 naționale restante din Fondul de tineret câștigător 19 persoane, la nivel de stat echipa de predare opt cadru didactic național 6 persoane, Ministerul naţional de Educație, Știință și Tehnologie echipa de inovare 9. In plus, a angajat, de asemenea, 42 de Academia Chineză de Științe, Academia Chineză de Inginerie, precum și cinci laureați ai premiului Nobel în calitate de profesor part-time, profesor emerit.

Școlar a dezvoltat o "clădire valoare, cultivarea caracterului, abilitate, anchetă de cunoștințe", unul de top personal inovatoare sistem de formare cu patru dimensiuni. Existente studenti full-time 28836 oameni, 15863 de oameni absolvent, student absolvent de doctorat 2093 oameni. Mao Yisheng a construit prima bibliotecă din țară cu cărți de hârtie 4 milioane. Suportă reforma sistemului de proiect-pilot național de învățământ 3, a câștigat 29 de premii de predare naționale, inclusiv Marele Premiu, Premiul I șase, clasament nouă. Există patru profesionale cheie la nivel național, 12 caracteristici profesionale naționale, 12 evaluare profesională la nivel național și de certificare. Există trei centru de predare naționale virtuale experiment de simulare, opt experimentale centru național de demonstrație de predare. Există 36 de cursuri la nivel de stat, de calitate naționale lecții de partajare a resurselor 25, naționale video de calitate clasa deschisa 8. Primul care a introdus seria de educație generală, seria mecanică a trei serii de cursuri feroviar MOOCs de mare viteză, inițiativă internă. Promovarea culturii, categoriile de reformă "clasa platforma financiară", "de bază matematică de clasă" și "clasa de bază chineză" și cultiva talentele inovatoare. Promovarea planului de excelență ingineri, cu industrii și întreprinderi pentru a efectua "4 + 3", "3 + 1", și un alt mod de formare. Studii postuniversitare de top-notch inovatoare plan de instruire a personalului, aprobat "aprofundarea învățământului grad de reformă cuprinzătoare." În mod energic să efectueze educație generală, inovație și educație antreprenorială, lectură clasic Advocating stabilit Tang Chen College, locomotiva Muzeul Park, și student la înregistrare în afara centrului prima universitate din regiunea de vest, Universitatea Studenților cultural de calitate Educație Base Național de, Jianhou clasă, studenți Symphony Orchestra, Arta studenților Trupa și alte talente profesionale dedicat și spiritul de studenti de colegiu pentru adulți. Înființat China prima cale ferată profesională Educație Alianța, acoperă întreaga birouri de cale ferată (companii) de formare de transport feroviar. Calitatea studenților și calitatea instruirii personalului în mod constant, rata de ocupare de licență a rămas la 95%.

Școala dispune de o cale ferată National Laboratory (chips-uri), cheie de laborator de tracțiune Puterea de stat a șapte platforme naționale știință și inovație tehnologică, Maglev construit Maglev Tehnologie de laborator, trafic tunel inginerie tren Ministerul Educației cheie Laboratorul de Ministerul Educației 32 nivel provincial și ministerial bază de cercetare științifică. Pentru a efectua de mare viteză, heavy duty, noua cale ferată urbană și HTS de cercetare și inovare de viteză ultra-înaltă de mare viteză Maglev consolida principiile, cercetarea de bază și tehnologie comună, tehnologia cheie, orientată spre viitor tehnologie de cercetare, "cinci" in timpul de mare viteză sectorul feroviar la proiectul "973", fundaţia naţională de Științe naturale din China de mare viteză în comun de fond feroviar de mai multe proiecte clasat pe primul loc în țară pentru a construi o dinamică mare sistem de cercetare de bază pentru lumea a recunoscut "teoria Shen" și "modelul Sun Zhai" ca un simbol al feroviar sistem. dezvoltat independent prima unitate din lume în faza de alimentare cu energie, primul tramvai hibrid combustibil de hidrogen din lume, primul din lume HTS țeavă vid testare linie Maglev și așa mai departe. De trei ori realizări științifice și tehnologice "Top Zece Universitatea chineză de Știință și Tehnologie Progress." Numărul total al științei naționale și de atribuire tehnologie în domeniul transportului feroviar pentru a obține universități, institute de cercetare și întreprinderi industrie clasat pe primul loc. Încă relativității și fizica cuantică, fizica razelor cosmice si cosmogonie, codarea algebrice și funcțiile criptografice, programul verifică automat credibilitatea modificării cardiovasculare dispozitiv medical de suprafață de tehnologii-cheie, material anti-bacterian multi-scară, servicii de nor tehnologice, o serie de date financiare importante, o serie de domenii importante ale serviciilor de date mari a făcut progrese semnificative. Fondul Social Science național pentru două proiecte majore în studiul lui Deng Xiaoping, literatura germană, cronicile medievale dialect, poezie modernă, cercetare istorie de cale ferată, de cercetare China PPP, etica de inginerie, design industrial, teoria inovației și a spiritului antreprenorial și metoda, teoria deciziilor comportamentale, cunoștințe studiu aprofundat realizat de proprietate, psihologie dezastru, pentru a face față cu o populație în curs de îmbătrânire și așa mai departe. Universitatea de clasament a lansat versiunea, calitatea de pensionare a indicelui de viață, spiritul antreprenorial publică seria Index Jiaotong Index internațional.

Școlile să adere la cooperarea internațională și educație deschisă, acorduri de cooperare semnate cu 186 de universități și instituții de cercetare, Universitatea Cornell, Universitatea din Leeds, Universitatea de Stat din Moscova, Institutul de Tehnologie din Tokyo și alte 56 de țări și regiuni, și feroviare internaționale cooperare strategică a uniunii. În colaborare cu Universitatea din Leeds, înființat instituții de învățământ prin cooperare chino-străine "Southwest Universitatea Jiaotong - Leeds Academia", prim-ministrul britanic David Cameron a trimis o scrisoare să-l felicit. Așa cum a recomandat de către guvernul chinez și cooperarea dintre universități și de căi ferate din India desemnate, de reconstrucție feroviară India Universitatea. Cooperarea cu Suedia, Universitatea Karlstad din Sichuan pentru a construi Colegiul Europei în primul Institut Confucius. Universitatea Northwestern din Shuo 4 + 1, 4 + 4 Franța de licență grad dublu, Universitatea din Munchen, Germania, un semestru de studiu de licență în știință și alte vizite, vizite de studiu, programe de vizitare scolare acopere toate gradele. Cultură și Festivalul Internațional de Artă organizat de către elevi, studenți străini educație academică au reprezentat mai mult de 70%, media anuală de hosting, care găzduiește o conferință internațională (forum) de 15 ori. Caducitatea 25 președinte de peste mări, pentru a efectua evaluări internaționale disciplinare, doi experți străini de stat inovatoare bază de recrutare talent. Organizarea de jurnal academic international "Journal of Modern Transportation", "Biosurface și Biotribology", "International Journal of Rail Transport", a lansat un proiect de publicare internațională chineză de transport feroviar de mare viteză, monografii academice.

Școli să adere de cercetare inovare politică de colaborare, să adere la spiritul îndărătnic, integrarea civil-militară, susține serviciile sociale, cooperarea în profunzime, în general, Germania Siemens, China, în mașină, China Shenhua, China de rețea de securitate, aeronava zboară în Statele Unite ale Americii și. În cooperare cu Chengdu pentru a construi universități de clasă mondială, accelera "inele Jiaotong înțelepciunea a orașului" construcție, Spitalul Poporului a treia din Chengdu școli de nivel terțiar afiliate spitale. Școala ca șef adjunct al unității în contrapartidă sprijină construcția de la Universitatea din Tibet. omologii săraci precis oraș Malcolm, Ebian County. Are o universitate națională știință parc, știință națională și tehnologie incubator de afaceri, National Technology Transfer Center, crearea unei "tehnologii - incubând - Industrie" realizare reciprocă model de transformare, forma și de a participa la formarea a trei tehnologii industriale alianță națională de inovare în plumb în explorarea pentru a efectua rezultate științifice și tehnice de reformă de proprietate mixtă. Școlile și întreprinderile listate la Bursa de Valori Shenzhen Exchange a sosit în Chengdu. Membrii consiliului de administrație al unității 95. Sud-vest Universitatea Jiaotong Education Foundation ", Fundația Colegiului Național colectivă de artă."

120 de ani, sud-vest Universitatea Jiaotong observa traficul din țară, Universitatea Bank Road, formând un "Si solid Hua Yang, încrederea în sine" spiritul de "burse riguroase, cerințe stricte" tradiții și "școală Jing Qin, Dun Benedict de inspirație, Guo Yi de a exercita , Toleranței latente ", motto-ul, trebuie să Luozhong Chen, Wu Kiang Wu, Li Feiying, GU Yi Sun, Huangshou Heng, River Luo, El Jie, Wang Jun Hao, Wu Bing Kun, Ren pe termen lung, analiză Wang, drenaj ridicat clar, Alex creștere, muncă Yuanchang, Sunzhu Sheng, Du Qingxuan , Sun Xunfang profesor remarcabil, Cao Jianyou, Guo Zhan, ca reprezentant al unui număr mare de chinezi și de Vest, neobosită, antrenat tatăl modern pod China Mao Yisheng, fondatorul chinez al geografiei moderne și de meteorologie mondială de impact din beton precomprimat în calitate de reprezentant al analele științei și tehnologiei, dl Tung-Yen Lin, celebrul Conservancy apă expert Huang Wanli, China fondatorii botanica moderne Qian Chong Shu arhitectura decan Zhuang iunie și a altor persoane; instruite pentru yao tongbin, Wuzi Liang, Chen poate fi larg, și Lam Dong Hua, Fang iunie, Zhang Wei, Yan Kai, Liu Huixian, lung Zhou Hui, Zhuang Yuzhi în calitate de reprezentant al "bombe și un satelit" meritorii câștigător medalie de serviciu și de oameni de știință eminenți, instruiți pentru a Du Zhenyuan, Zhao Zukang, Hou Jiayuan, latent Wang Ju, Gong Jicheng, în calitate de reprezentant al comandantului de inginerie; Formare în DAZHONG Liu, Luo Yu - reprezentat de economiști bine cunoscute și educator patriotice, antrenat cu Yang Xingfu, Wu Huai ca reprezentant al revoluției democratice și Partidul Comunist din China lideri pionier timpuriu, antrenat cu Lee Kong Chian, Xu șase Bezu Yi , Guowei, Yang Yu ca reprezentanții centrali ai industriașilor și gigant industriale, pentru reîntinerire națională și prosperitatea țării, în special pentru dezvoltarea infrastructurii noastre de transport și de creștere a adus contribuții remarcabile la domeniul transportului feroviar școală din China cele mai vechi discipline cele mai complet, profesional și cea mai perfectă, resursele de bază cele mai concentrate de învățământ superior.

2015 XIV Congresul a stabilit transportul școlar caracteristicile distinctive ale obiectivului global al unei universități cuprinzătoare de cercetare de primă clasă construit în Jiaotong Universitatea Southwest, a stabilit talentul școală puternică, internaționalizare și digitalizare "trei strategii" și să lucreze CODEN Feng, revitalizarea științei, artelor și prosperitate, durata de viata, "planul de acțiune pe patru", pentru a consolida și să continue să consolideze școlile din țară și poziția dominantă discipline feroviare mondiale pentru realizarea rapidă a întinerire mare istoric Universitatea de Sud-Vest Jiaotong în!

Chiar acum, Southwest Universitatea Jiaotong, economia mondială este în ton cu ajustarea profundă, noua rundă de revoluție tehnologică izvorate valul istoriei reformei educației și inovării, și să susțină "inovație, coordonare, verde, deschis, de partajare", conceptul de dezvoltare, aprofundarea reformei a promova în mod cuprinzător școală de drept, să promoveze în continuare "clasa dublă", și îmbrățișează în mod activ "hit dublu" și "Internet +", pentru a conecta ", de-a lungul drum", strategiile naționale și strategiile de dezvoltare regională ale centurii Yangtze economică, zona economică Chengdu-Chongqing, etc, pentru a realiza "comandantul s-au adunat, excelență bărbați, contribuție de seamă la cauza vesnic verde ", visul Universitatea Națională Chiao Tung, pentru a realiza" două sute de ani "Scopul și întinerire mare vis din China și angajamentul de a lupta!

(Date ca din 12 iunie, 2016)

Locații

Chengdu

Address
Southwest Jiaotong University Xipu Campus,
Hi-Tech Zone Western Park

611756 Chengdu, Sichuan, China

Chengdu

Address
Southwest Jiaotong University Jiuli Campus,
111 Er Huan Lu Bei Yi Duan, Jinniu Qu

610031 Chengdu, Sichuan, China

Leshan

Address
Southwest Jiaotong University Empi Campus,
1 Jingqu Rd, Emeishan Shi, Leshan Shi

614200 Leshan, Sichuan, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări