Citește Descrierea Oficială

Universitatea Tongji a început programe în economie și management în 1956 și a fost una dintre primele universități din China care a lansat astfel de programe. Școala de Management Economic a fost înființată în 1984 și a fuzionat cu Școala de Afaceri pentru a deveni Școala de Economie și Management (denumită în continuare SEM) în 1998. În prezent, SEM acoperă principalele discipline de Economie și Management prin Departamentul de Științe și Inginerie Management, Departamentul de Management al Construcțiilor și Imobiliare, Departamentul de Administrarea Afacerilor, Departamentul de Contabilitate, Departamentul Administrației Publice și Departamentul De economie și finanțe. De asemenea, au fost instituite institute de cercetare și laboratoare corespondente în disciplinele de nivelul doi.

După peste cincizeci de ani de dezvoltare, SEM a stabilit treptat o misiune de Inovare, Cultivare și Service cu scopul internaționalizării și o orientare puternică în cercetare.

În prezent, SEM are 210 de membri ai facultății, dintre care 60 sunt profesori, 74 sunt profesori asociați. În prezent, există mai mult de 1500 de studenți înscriși, peste 4000 de absolvenți de studii postuniversitare (inclusiv postuniversitare și postuniversitare de studii profesionale, cum ar fi MBA, Master of Public Administration, Master of Engineering Management, EMBA) și doctoranzi. După aproximativ 30 de ani de dezvoltare, SEM a cultivat mii de talente manageriale profesionale, care joacă acum roluri importante în dezvoltarea economiei naționale.

Cercetarea științifică, atât academică, cât și aplicată, este punctul central al dezvoltării școlii. Concentrându-se pe nevoile reale ale construirii disciplinei și dezvoltării economice, SEM combină predarea și cercetarea științifică. SEM întreprinde activ programe de cercetare la nivel național, colaborând cu ministerele, comisiile și întreprinderile în cauză. Între timp, au fost dezvoltate programe internaționale de cooperare cu numeroase instituții străine de cercetare științifică, colegii și universități din SUA, Germania, Elveția etc. Nivelul general de cercetare științifică se situează printre primele în școlile de afaceri din China.

Cooperarea și schimbul internațional reprezintă una dintre trăsăturile și avantajele semnificative ale SEM. SEM a colaborat în programele de licență și postuniversitare cu ESCP Europe Business School și ESSEC Business School, un program dublu de MBA cu Manchester Business School, un program EMBA cu dublă diplomă la Universitatea din Mannheim, programe MBA și Finanțe cu Case Western Reserve University, Și programul SIMBA cu Școala de Management Internațional ENPC. În prezent, SEM a stabilit parteneriate de colaborare cu peste 70 de școli de afaceri renumite și universități din 26 de țări în ceea ce privește schimburile de facultate, cercetarea științifică și schimbul de studenți.

SEM a înregistrat numeroase realizări în dezvoltarea internațională și dezvoltarea disciplinară. În prezent, SEM este membru oficial al AACSB, EFMD, AMBA și PRME. A fost acordată acreditarea AMBA, acreditarea EQUIS și acreditarea AACSB. În 2014, SEM a fost clasat pe locul șapte printre Topul Școlilor de Afaceri din China continentală în Eduniversal Worldwide Business School Ranking, și a fost de asemenea onorat cel mai influent brand al programului de MBA de către Forbes, China. În 2016, Masterul SEM în Management a fost clasat la nivel global pe locul 50 de Financial Times. În viitor, Tongji-SEM își va continua eforturile pentru a dezvolta o Școală de Economie și Management pe plan internațional.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Tongji University, School of Economics and Management

Tonggi-MANNHEIM Programul Diplomelor Executive MBA (EMBA), cu accent puternic sino-german răspunde cererii tot mai mari de manageri care pot naviga cu succes în provocări ... [+]

TONGJI-MANNHEIM Diplomă Executive MBA program

Prezentare generală

Tonggi-MANNHEIM Programul Diplomelor Executive MBA (EMBA), cu accent puternic sino-german răspunde cererii tot mai mari de manageri care pot naviga cu succes în provocările ambelor culturi. Acesta va oferi directorilor din întreaga lume competențele și instrumentele de care au nevoie pentru a ocupa funcții în top managementul internațional.

Universitățile din Mannheim și Tongji sunt renumite pentru calitatea lor academică ridicată, cercetare de ultimă oră și excelență în predare. Aceștia sunt doi parteneri cu experiență semnificativă în educația executivă. În plus, ambele conțin rețele excelente de corporații și absolvenți și demonstrează o afinitate chino-germană ridicată. Tonggi-MANNHEIM Executive MBA (EMBA) face cea mai bună utilizare a acestei colaborări valoroase pentru a oferi participanților cu cele mai bune în educație EMBA.... [-]

China Shanghai Germania Mannheim
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Tongji University, School of Economics and Management

Imaginați-vă că sunteți înscris într-un program MBA situat într-unul din cele mai dinamice și vibrante orașe din lume - Shanghai. Bine ați venit la Tongji MBA. Te-am aște ... [+]

Tongji Programul International de MBA

Obținerea unui MBA Tongji Internațional: o experiență unică

Imaginați-vă că sunteți înscris într-un program MBA situat într-unul din cele mai dinamice și vibrante orașe din lume - Shanghai. Bine ați venit la Tongji MBA. Te-am așteptat.

Programul Tongji International MBA este destinat să echipeze participanții cu o înțelegere cuprinzătoare, teoretică și practică a managementului modern într-un mediu multi-cultural. Bazat pe avantajele disciplinare ale Universității Tongji, programul MBA și-a dezvoltat treptat propriile caracteristici profesionale, în special în managementul de proiect, în domeniul imobiliar, în managementul serviciilor și al operațiunilor și în finanțe.... [-]

China Shanghai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

Tongji University, School of Economics and Management

Curriculum Există 26 de cursuri în total, inclusiv 12 cursuri MBA core și 14 cursuri de finanțe. În timpul verii celui de-al doilea an ... [+]

Curriculum

Există 26 de cursuri în total, inclusiv 12 cursuri MBA core și 14 cursuri de finanțe. În timpul verii celui de-al doilea an universitar, studenții îndeplinesc o rezidență de patru săptămâni cu normă întreagă în Cleveland și New York.

[-]
China Shanghai
Contactează şcoala
Engleză
Part time
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tongji University, School of Economics and Management

Programul Tongji-Manchester MBA Dual-Degree a fost lansat în 2009 și combină cursurile de top MBA ale Manchester Business School și cursurile de specialitate ale Universi ... [+]

Tongji-manchester dual degree program mba Programul de Prezentare generală

Universitatea Tongji și Universitatea din Manchester sunt parteneri strategici. Programul Tongji-Manchester MBA Dual-Degree a fost lansat în 2009 și combină cursurile de top MBA ale Manchester Business School și cursurile de specialitate ale Universității Tongji în managementul proiectelor.

După finalizarea cu succes a programului de 2.5 ani cu fracțiune de normă, elevii vor primi diplome dublu de MBA, respectiv de la Universitatea Tongji și Universitatea din Manchester și certificat postuniversitar de la Universitatea Tongji.

Partener

Fondată în 1824, Universitatea din Manchester este cea mai mare universitate din Marea Britanie. Cu cel mai mare scor al activităților sale de cercetare în exercițiul de evaluare a cercetării guvernamentale din Regatul Unit (RAE) și un istoric al rezultatelor academice și de cercetare ale 25 de câștigători ai premiului Nobel, Universitatea din Manchester se numără printre cele mai bune nu numai în Europa, ci și în lume . ... [-]

China Shanghai
Contactează şcoala
Engleză
Part time
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză