Citește Descrierea Oficială

Global Executive MBA (Gemba) în Shanghai reprezintă un parteneriat puternic între Universitatea din California de Sud Marshall School of Business și Colegiul Antai din Shanghai Jiao Tong University of Economics & Management, captarea cele mai bune de o experiență educațională cu adevărat globală.

elevii Gemba vin împreună din întreaga lume pentru a învăța de la membri ai facultăților superbe și împărtășiți experiențele de neprețuit. Programul atrage o largă secțiune transversală de profesioniști de afaceri: ei sunt directori executivi de la companii multinationale, private și publice, antreprenori și lideri ai întreprinderilor familiale.

Beneficiile de un grad Gemba sunt inconfundabil: cursuri relevante predate de facultate superbe, o rețea globală remarcabilă, și prieteniile pe tot parcursul vieții, în întreaga lume USC Trojan Family.

Gemba PARTENERIAT

Universitatea din California de Sud

USC (University of Southern California) este un privat, nu-pentru-profit, nonsectarian, universitate de cercetare, înființată în 1880, cu campusul principal în Los Angeles, California. Ca California cea mai veche universitate privata de cercetare, USC a educat trecut un număr mare de lideri și profesioniști de afaceri din regiune. În ultimele decenii, universitatea are efect de levier, de asemenea, poziția sa în Los Angeles pentru a stabili relații cu instituțiile de cercetare și culturale în Asia și Pacific. Reflectând statutul de Los Angeles, ca un oraș global, USC are cel mai mare număr de studenți internaționali de orice universitate din Statele Unite. În 2011, USC a fost numit printre Top 10 Colegiile de vis în națiune.

Universitatea Jiao Tong din Shanghai

Jiao Tong din Shanghai Facultate (SJTU) este recunoscut ca unul dintre China primele cinci universitati. SJTU a fost fondată în 1896 de către ShengXuanhuai și este, prin urmare, una dintre cele mai vechi universitati din China. SJTU a hrănit un număr mare de persoane remarcabile și a adus contribuții semnificative la prosperitatea națiunii, în special în dezvoltarea științei și tehnologiei. Absolventii nostri celebre se numără fostul secretar general al Partidului Comunist JiangZemin, fondatorul programului rachetelor RPC Qian Xuesen, și sute de others.More mult de 200 de academicieni ai Academiei de Științe din China și Academia de Inginerie sunt absolventii de SJTU.

Marshall School of Business

USC Marshall School of Business este o cercetare privată și instituții academice angajat în educarea lideri globali de mâine. Clasat pe locul ca fiind unul dintre scolare de top din țară pentru contabilitate, finanțe, antreprenoriat și studii internaționale de afaceri, Marshall, de asemenea, parts istoria bogată și comunitatea vibrantă a sistemului academic USC.

Antai Colegiul de Economie și Management

Așa cum este cazul cu instituția noastră mamă, SJTU, Colegiul Antai de Economie și Management (ACEM) este larg recunoscuta ca o scoala de afaceri de top-cinci în China. Cu un corp student total de aproape 6.000, și o facultate de 200, ACEM continuă să conducă educație de afaceri înainte în China și în Asia. ACEM este singura scoala de afaceri din China, care urmează să fie triplu-acreditat: de AACSB, Equis și AMBA, și a fost clasat de către Financial Times ca Nr 2 în China pentru cercetare relevante la nivel internațional.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Provocările de afaceri reale și oportunitățile nu se limitează la orice o parte din organigrama unei companii (cum ar fi finanțe, sau de marketing, sau lanțului de aprovi ... [+]

A deveni un lider global

Căutați să devină un lider C-Suite ce mai mult succes și relevante la nivel global. Dar tu se confruntă cu obstacole. Este posibil să nu fi obtinerea promotii cheie si oferte de locuri de muncă. Sau setul de calificare nu mai poate fi suficientă pentru a face față provocărilor de leadership în creștere. Sau tu nu primești creșterile de compensare pe care le cunoașteți ești capabil de a câștiga.

Pentru a deveni lider global căutați să fie, aveți nevoie de:

Încredere la nivel de C-Suite de la conducere puternică și abilități interpersonale, pentru a construi parteneriate, influența pe alții și conduce rezultatele într - un mediu global divers, care să confirme că sunteți un lider la nivel global puternic; Top-nivel acreditări la nivel mondial, astfel încât liderii de afaceri ai cauta pentru angajare si promovare , deoarece acestea se simt mai încrezători în capacitatea dumneavoastră de a conduce; O rețea cu adevărat globală, extinderea gamei dvs. de carieră și oportunități de afaceri, precum și înțelegere a mediului de afaceri la nivel mondial, astfel încât să puteți conduce în mod eficient în întreaga lume. Deschiderea unui nou univers de posibilități de carieră ... [-]
China Shanghai
Septembrie 2020
Engleză
Part time
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză