American College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

American College este o instituție privată de învățământ superior dedicată satisfacerii nevoilor educaționale și profesionale ale studenților săi. Colegiul își propune să-și ajute studenții să dezvolte o bază de cunoștințe puternică. În plus, își propune să-și încurajeze studenții să-și atingă potențialul și își pregătește absolvenții pentru carieră și / sau avansare academică.

American College se află în Nicosia, capitala Ciprului, un stat insular care se află la răscruce de drumuri dintre Europa, Asia și Africa. Înființat în 1975, Colegiul este una dintre cele mai vechi instituții de învățământ superior din Cipru. American College este înregistrat la Ministerul Educației și Culturii din Cipru și oferă o gamă largă de programe de studii acreditate.

Programele sunt modelate după învățământul superior american și european și sunt recunoscute la nivel național și internațional. Majoritatea programelor noastre sunt oferite în limba engleză. American College găzduiește studenți din întreaga lume, într-un mediu de învățare multiculturală, promovând prietenia, cooperarea și înțelegerea.

Locații

Nicosia

Address
3 Omirou Avenue, 1097 Nicosia, Cyprus
Nicosia, Nicosia, Cipru

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră