University of Central Lancashire - Cyprus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cel mai bun din ambele lumi

Universitatea din Central Lancashire, Cipru (UCLan Cipru), a fost înființată din 2012 în Larnaka. Acesta este situat în Pyla, Larnaka, și este acum în al șaptelea an de funcționare. UCLan Cipru este primul Campus Branch al Universității Central Lancashire și, în același timp, o universitate licențiată în Cipru. Un model unic și inovator al experienței educaționale universitare cipriote și britanice, aprobat și validat atât de Ministerul Educației și Culturii din Cipru, cât și de Agenția de Asigurare a Calității din Regatul Unit (QAA) pentru învățământul superior.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Bazat pe fundații academice puternice, Universitatea Central Lancashire, Universitatea noastră mamă, numără mai mult de 191 de ani de istorie și este considerat printre cele mai bune 3,3% din toate universitățile din întreaga lume de către Centrul pentru World University Rankings (CWUR). UCLan Cipru funcționează sub umbrela academică a UCLan UK, în timp ce operațiunile sale academice și funcționale nu sunt afectate în niciun fel de ultimele schimbări politice ale ieșirii Regatului Unit de Uniunea Europeană (BREXIT).

Finalizarea studiilor la UCLan Cipru va avea ca rezultat o diplomă dublă (două certificate) de la cele două universități, UCLan Cipru și UCLan UK , recunoscută nu numai în Cipru, ci și în întreaga Europă și în afara ei. Studenții noștri vor avea, de asemenea, avantajul experienței excepționale a studenților în fiecare aspect al vieții lor universitare, fie că este vorba de învățare, sprijin personal, facilități, cazare, angajare, viața socială, precum și dezvoltarea personală.

Prin aducerea reputației de clasă mondială a excelenței academice și a gândirii inovatoare în Cipru, ne propunem să dezvoltăm viitori lideri de afaceri și antreprenori internaționali, cu aptitudinile și preocupările de afaceri pentru succesul în economia globală modernă. Aceasta înseamnă că suntem capabili să oferim un amestec unic de cunoștințe, experiență practică și relevanță modernă, pentru a oferi studenților calificările și abilitățile pentru piața internațională în domeniul ocupării forței de muncă. Multe dintre cursurile noastre sunt, de asemenea, acreditate de organisme profesionale și statutare, asigurând tuturor studenților UCL din Cipru standardele așteptate de companiile de astăzi.

Angajamentul nostru față de acest etos este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem.118439_UCLAN001.JPG

Viziunea noastra

Viziunea strategică a UCLan Cipru este de a construi o universitate de vârf, modernă, cu o acoperire globală la intersecția a trei continente (Europa, Asia și Africa), care oferă studii superioare și postuniversitare. UCLan Cipru va fi o universitate recunoscută pentru angajamentul său față de cea mai bună experiență universitară studențească, cercetări remarcabile, învățare inovatoare și un angajament valoros cu industria și comunitățile din Cipru, Orientul Mijlociu, Orientul Mijlociu și mai departe.

Misiunea noastră

  • Promovați accesul la excelență, permițându-vă să vă dezvoltați potențialul
  • Valoare și practică egalitatea de șanse, transparența și toleranța
  • Străduiți-vă pentru excelență în tot ce facem: la nivel local, regional și internațional
  • Lucrați în parteneriat cu întreprinderile, cu comunitatea și cu alți educatori118440_UCLAN1051.JPG

Locații

Larnaca

Address
12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus
7080 Larnaca, Larnaca, Cipru