EFST Summer School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Economie, Afaceri și Turism, Split este mândru să prezinte a doua Școală Internațională de Vară cu tema " Dezvoltare și politică regională - o nouă conceptualizare și verificare a realității ", care are loc în perioada 10 - 14 iunie 2019 în Split, Croația .

Școala de vară a fost adaptată studenților anii de studii superioare, absolvenților, doctoranzilor. studenți și profesioniști din întreaga lume (științe sociale, umaniste, științe naturale și științe tehnice).

Organizat de Facultatea de Economie, Afaceri și Turism, Split și susținut de Academia de Științe Regionale (TRSA), Școala de Vară "Dezvoltare și politică regională - o nouă conceptualizare și verificare a realității" reprezintă o oportunitate unică de a învăța și de a discuta despre structuri, actori , procese, provocări și perspectivă viitoare a dezvoltării regionale și a politicii UE în dialogul cu experții și practicienii din întreaga lume.

Școala de vară oferă două cursuri pe tema "Dezvoltare regională și politică - o nouă conceptualizare și verificare a realității" (elevii aleg doar unul):

  • Cursul 1: Dezvoltarea regională în lumea post-criză și post-globală, care acoperă domeniul larg al dezvoltării regionale.

  • Cursul 2: Politica regională (UE) - Verificarea realității și perspectiva care pune accentul mai mult pe opțiunile, rezultatele și perspectivele regionale.

Angajamentul cu campionii mondiali în domeniul dezvoltării regionale și dezvoltării politicilor, precum și oportunități de conectare, sunt unice pentru Facultatea de Economie, Afaceri și Turism, Școala de Vară Split.

Veniți la Facultatea de Economie, Afaceri și Turism, Universitatea din Split, situat în frumosul oraș Split; inima Croației de coastă și să experimenteze o Școală Internațională de Vară inspirată "Dezvoltarea și politica regională - o nouă conceptualizare și o verificare a realității".

108900_108812_regionalpolicypixabay.jpg

Universitatea din Split

Facultatea de Economie, Afaceri și Turism

Cu istoria sa lungă datând din 1971, Facultatea de Economie, Afaceri și Turism, Split este cea mai mare Facultatea de Economie din Dalmația și cea de-a doua ca mărime din Croația. Cu clădirea impresionantă, acesta este unul dintre cele mai frumoase, mai moderne și mai bine dotate temple de cunoaștere din țară.

Frumusețea, funcționalitatea și grația acestui edificiu alb și albastru se răspândesc pe șase nivele, este tocmai uimitoare. Cu camere de clasă de ultimă generație, laboratoare de calculatoare, amfiteatre și birouri, Facultatea de Economie de Afaceri și Turism, Split oferă și un restaurant, două cafenele, un magazin de tutun, magazin de cărți etc.

Biblioteca se întinde pe peste 1.000 m² și oferă peste 30.000 de publicații.

Clădirea este complet echipată cu cele mai noi echipamente tehnice și poate satisface chiar și cele mai exigente cerințe pentru organizarea de întâlniri de afaceri și sociale și este adesea închiriată ca un loc externalizat pentru multe evenimente.

Universitatea din Split, Facultatea de Economie, Afaceri și Turism este situată la doar 10 minute de mers cu mașina de intrarea în oraș, la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului și la 10 minute cu mașina de plaje și alte repere ale orașului.

Facultatea de Economie, Afaceri și Turism, Split vă urează bun venit pentru o experiență de neuitat!

108899_108813_regionaldevelopmentpixabay.jpg

Locații

Despică

Address
Cvite Fiskovića 5
21000 Despică, Judetul Split-Dalmatia, Croaţia

Programe

Această școală oferă și: