Culinary Institute Kul IN

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Descrierea Şcolii

Gastronomie oferă o gamă largă de profesii, și toți studenții care doresc să direcționeze studiile lor față de artele culinare, sau doresc să construiască pe cunoștințele lor existente alături de mentori excepționale, cu o avere de experiență de muncă și cunoștințe teoretice sunt binevenite la Kul IN.

Kul ÎN intenționează să ofere studenților o gamă largă de cunoștințe culinare, industria alimentară, și gastronomie. Pentru a se asigura că elevii noștri s-au perfectat toate competențele necesare pentru a lucra într-un restaurant de calitate, vom începe prin acoperirea fundații importante pe care toți studenții, indiferent de nivelul lor de educație, trebuie să treacă.

Ca parte a acestui program, elevii învață despre prelucrarea produselor alimentare termică și mecanică, recunoscând ingrediente de calitate, cuplarea epice cu ingrediente, crearea de meniuri restaurant de calitate, organizarea și servește mâncăruri, standarde de gatit profesionale, de depozitare a alimentelor, porțiunile de alimente, precum și istoria gastronomiei.

Viziune

Gol Kul IN este de a dezvolta un centru de învățământ, cu accent pe creativitate, cercetare, precum și promovarea de preparate din bucătăria modernă și tehnologii culinare. Prin educația de bucătari profesioniști, cofetari, și profesioniști din alte ramuri ale gastronomiei. Suntem construirea unui Institut, care este un loc unic pentru bucătari, proprietari de restaurante, manageri, și mass-media culinare pentru a instrui și de a reîmprospăta cunoștințele lor, precum și de a învăța despre ceea ce este nou în lume de produse alimentare, băuturi și deserturi.

Certificatele internaționale

În scopul de a oferi studenților noștri o experiență completă atunci când se studiază gastronomie italiană și bucătăria, am creat programe comune cu lumea școlară culinare renume ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana.

Institutul de Artă culinară Kul IN și ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana s-au dezvoltat cu succes două programe comune: "Professional găti preparate din bucătăria italiană" și ". Profesional Patiserie Chef de Deserturi italiene" Prin studii intensive și dinamice, care au loc parțial în Sisak și parțial în Colorno, Italia, elevii au posibilitatea de a câștiga experiență internațională de neprețuit și devin cu adevărat cufundat în cultura care a modelat această bucătărie de renume mondial. În plus față de orele de hands-on de formare, excursii pe teren, și practicums, elevii vor fi, de asemenea atribuit un stagiu de câteva luni în adâncime în cazul în care vor câștiga experiență de lucru în restaurante de elită și patiserii. Oportunitati de networking sunt nenumărate uși și deschise către potențialii locuri de muncă în calitate de studenți se dovedesc capabile bucătari ca în lumea reală de high-end gastronomie.

În scopul de a vă aduce o experiență completă de a studia în Culinary Institute Kul IN vă invităm să accesați tur virtual.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vedea Certificate » Vedea Cursuri »

Contactează

Adresă, linia 1 KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Croaţia
website http://www.kulinst.hr/en
Telefon false