Zagreb School of Economics and Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Zagreb School of Economics and Management educă viitorii experți economici și de afaceri din Croația și a devenit un centru de reflecție și discuții privind problemele economice și de afaceri contemporane din Croația. Cu peste 1200 de studenți, peste 150 de absolvenți și peste 2800 de absolvenți, comunitatea ZSEM este în continuă creștere. În 2013, ZSEM devenit prima școală de afaceri acreditată AACSB croată, aderând astfel la grupul de elită de 5% din școlile de afaceri din lume care dețin această prestigioasă acreditare. Zagreb School of Economics and Management fost recent proclamată printre cele mai bune școli de afaceri de top din Europa de Est la Convenția Mondială a Eduniversalului din 2017.

ZSEM include profesori renumiți, cercetători și experți din întreaga lume. Adesea, profesorii noștri sunt prezenți în mass-media națională a Croației și mulți lectori dețin posturi de conducere în corporațiile și instituțiile publice din Croația (Banca Națională Croată, Croatian Telecom, Ericsson Nikola Tesla etc.).

Cu peste 130 de universități partenere din întreaga lume, mulți studenți ZSEM , inclusiv studenții noștri absolvenți, petrec un semestru în străinătate fără să plătească taxe suplimentare de școlarizare. De asemenea, ZSEM salută din ce în ce mai mulți studenți internaționali în fiecare an și găzduiește o Școală Internațională de Vară anuală.

Locații

Zagreb

Zagreb school of economics and management

Address
Zagreb School of Economics and Management
Jordanovac 110

10000 Zagreb, Croaţia
Număr de telefon
+385 1 2354 010

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

AACSB Accredited