Citește Descrierea Oficială

1

Aros Business Academy - Mini-MBA și instruire

Ne propunem să punem capăt educației de lider produse în masă și, în schimb, proiectăm educația de conducere Mini MBA, care creează o schimbare notabilă - pentru dvs. și pentru locul de muncă.

International Mini MBA
Vă oferim Mini MBA International , care este complet on-line Mini MBA.

Suntem încrezători că veți fi de acord cu noi
Probabil ați participat la o multitudine de cursuri de conducere captivante, în care ați revenit și ați fost reîncărcați înapoi la lucru. Dar cât de mult din această pregătire a creat o schimbare durabilă pentru dvs.? Dacă urmați statisticile, este foarte puține. La Aros Business Academy , suntem pasionați de crearea acestei schimbări - deci este logic să vă petreceți timp pe un Mini MBA și deci este sensibil pentru locul de muncă care vă trimite. Îl creăm cu măsuri atât de mari, cât și de mici - și unele dintre ele sunt chiar invizibile pentru dvs.

De ce să alegeți un Mini MBA?
Să stabilim mai întâi că un Mini MBA nu este un MBA. Bineînțeles, unul este tentat să spună. Cuvântul "Mini" spune destul de deschis că avem de-a face cu o versiune scurtă, condensată și simplificată a unui MBA. Un MBA durează de obicei doi ani, în timp ce un Mini MBA durează de obicei șase luni. Un Mini MBA este destinat angajaților care au nevoie să-și îmbunătățească cunoștințele și instrumentele în management, dar nu intenționează să urmeze un MBA sau o diplomă în management (datorită timpului, banilor sau înclinației) - cel puțin nu chiar acum. Pot fi lideri cu o vastă experiență în management și pot fi oameni care ar dori să facă următorul pas și să ocupe o poziție de conducere în viitor.

Cel mai important lucru îl reprezintă cadrele didactice calificate (cu adevărat calificate) care sunt îndrăgite de domeniile lor
Pentru a fi un instructor calificat la Mini MBA-urile noastre trebuie să aveți expertiză de conducere profesională, fără îndoială despre asta. Care sunt mai mult de 40 de lectori, evident, au fost, în același timp, printre cei mai importanți experți în domeniul lor. Dar noi cerem mai mult de la ei! Ei trebuie să fie pasionați de ceea ce predau, astfel încât să poată implica participanții la maxim. Și apoi ei trebuie să fie facilitatori calificați care vă pot vedea provocarea și pot relaționa substanța cu TINE. Poate de aceea 97,9% dintre elevii noștri cred că lectorul a fost "bun" sau "foarte bun" la adaptarea Mini MBA special pentru ei. O figură pe care suntem relativ mândri, pentru că nu este ușor de realizat. Oferim cele două programe Mini MBA Aros Mini MBA și ABA Mini MBA . De asemenea, oferim Mini MBA în Germania (Deutschland) .

Promitem că Mini MBA este personalizat pentru problemele și provocările dvs.
La Aros, suntem foarte mult împotriva alergării rutinei cu același material vechi. Noi credem că veți beneficia la maximum de Mini MBA dacă teoria este pusă în perspectivă a problemelor pe care le întâlniți în viața de zi cu zi și că cazurile sunt legate de linia dvs. de lucru. Prin urmare, veți primi un scurt e-curs de învățare înainte de începutul Mini MBA. Și vă vom trimite un chestionar cu privire la presupunerile și provocările dvs., astfel încât instructorul și experții noștri pot personaliza materialul cursului în funcție de nevoile dvs. exacte.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Danez

Această școală oferă și:

MBA

Aros Business Academy

International Mini MBA este probabil cel mai ambițios Mini MBA din lume. Programul de leadership-training vă prezintă disciplinele clasice de MBA, oferindu-vă cele mai re ... [+]

International Mini MBA (online)

ABA Mini MBA este probabil cel mai ambițios Mini MBA din Danemarca. Programul de leadership-training vă prezintă disciplinele clasice de MBA, oferindu-vă cele mai recente în management. Veți deveni, de asemenea, membru al Clubului Leaders ABA, în care, în calitate de membru, veți obține în mod automat acces la cursuri exclusive, cursuri de masterat și evenimente de networking.

Cele mai bune 6 motive pentru a lua un ABA Mini MBA!

Veți obține un Mini MBA extrem de ambițios dezvoltat în colaborare cu experți de conducereVeți obține o educație de conducere de 6 luni, formată din zile de instruire intensivă, e-learning, exerciții și un examen finalEducația pentru leadership vă prezintă disciplinele clasice MBA și vă oferă informații suplimentare despre managementul viitorAți devenit membru al Clubului exclusiv ABA LeadersCurriculum-ul constă în întregime din literatură de la scriitori și cercetători respectați! În plus, este în principal în limba danezăVeți obține un Mini MBA care se axează pe dezvoltarea dvs. personală ca lider.... [-]
Danemarca Copenhaga
Înscriere Deschisă
Engleză,Danez
Part time
1 - 6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Aros Business Academy

Un Mini-MBA este o șansă pentru tine de a-ți lărgi perspectiva ca un lider în care vei fi introdus la disciplinele MBA clasice. Am colaborat cu unul dintre principalii gâ ... [+]

International Mini MBA (online)

Lăsați profesorul Steen Hildebrandt să vă ghideze prin disciplinele MBA Profesorul Steen Hildebrandt este probabil cel mai renumit nume al Danemarcei când vine vorba de management. Prin urmare, nu este o coincidență faptul că a fost el pe care l-am solicitat să-l proiectăm pentru Aros Mini MBA .

Hildebrandt a pus blocurile, a selectat conținutul principal și a ales câțiva dintre instructorii cei mai competenți. Împreună, am conceput un proces ambițios de învățare, care vă oferă atât cunoștințe profesionale și practice despre management și asigură dezvoltarea personală a dvs. ca lider.

Ce este un Mini MBA? Un Mini-MBA este o șansă pentru tine de a-ți lărgi perspectiva ca un lider în care vei fi introdus la disciplinele MBA clasice.... [-]

Danemarca Copenhaga
Înscriere Deschisă
Engleză,Danez
Part time
1 - 6 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhaga, Danemarca