Aros Business Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

1

AROS BUSINESS ACADEMY - Mini-MBA și instruire

Scopul nostru este de a pune capăt educație conducere produse în masă și în loc să ne proiecta Mini educație de conducere MBA, care creează o schimbare notabilă - pentru tine și pentru locul de muncă.

Mini Programele noastre de MBA
Noi oferim cele două programe de MBA Mini Aros Mini MBA și ABA Mini MBA.

Suntem încrezători că veți fi mândru de noi
Ați participat, probabil, o mulțime de formare de conducere interesante în cazul în care v-ați întors înălțate și reîncărcări înapoi la locul de muncă. Dar, cât de mult din această formare a creat o schimbare de durată pentru tine? Dacă urmați statistici, este foarte puțini.

La Aros Business Academy, suntem pasionati crearea de această schimbare - deci are sens pentru tine de a petrece timp pe un Mini MBA, și deci are sens la locul de muncă pe care le trimite. Noi crea cu ambele măsuri mari și mici - iar unele dintre ele sunt chiar complet invizibile pentru tine.

De ce să alegeți un Mini MBA?
Hai să stabilească mai întâi că un Mini MBA nu este un MBA. Desigur, este tentat să spună. Cuvântul "Mini", spune deschis că avem de-a face cu o versiune scurtă, condensat și simplificată a unui MBA. Un MBA de obicei durează doi ani, în timp ce un Mini MBA de obicei durează șase luni.

Un Mini MBA este destinat angajaților care au nevoie pentru a spori cunoștințele și instrumentele lor în management, dar nu intenționează să ia un MBA sau o diplomă în Management (din cauza timpului, bani sau înclinație) - cel puțin nu chiar acum. Acesta poate fi lideri cu o vastă experiență de management, și poate fi oameni care ar dori să facă pasul următor și ocupă o poziție de conducere în viitor.

Cel mai important lucru este calificat (cu adevărat calificați) lectori care sunt în dragoste cu domeniile lor
Pentru a fi un instructor calificat la MBA noastre Mini trebuie să aibă experiență de conducere profesională, fără îndoială cu privire la aceasta. Care noastre mai mult de 40 de lectori, în mod evident, au în același timp fiind printre cei mai importanti experti in domeniul lor, în același timp.

Dar noi cerem mai mult de la ei! Ele trebuie să fie pasionat de ceea ce predau, astfel încât acestea să poată angaja participanții la maxim. Si atunci ei trebuie să fie facilitatori calificați care pot vedea provocarea și sunt în legătură cu substanța exact TU. Poate de aceea 97,9% dintre studenții noștri cred că lectorul a fost "bun" sau "foarte bun" ajustării Mini MBA special pentru ei. O figură suntem relativ mândri, pentru că nu este ușor de realizat.

Noi promitem că Mini MBA este personalizat la problemele și provocările tale
La Aros suntem foarte mult pe termen de rutina, cu același material vechi. Noi credem că veți obține maximum de dvs. Mini MBA, În cazul în care teoria este pusă în perspectivă a problemelor pe care le întâlniți în viața de zi cu zi, și că dosarele sunt legate de linia de muncă. Prin urmare, veți primi un e-curs scurt despre învățare, înainte de începerea Mini MBA. Și noi vă vom trimite un chestionar cu privire la ipoteze și provocările dumneavoastră, astfel încât instructorul și experții noștri pot personaliza materialele de curs pentru nevoile dvs. exacte.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Danez

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Aba mini mba

Campus Cu normă întreagă 6 luni September 2018 Danemarca Copenhagen

ABA Mini MBA este, probabil, cel mai ambițios Mini MBA în Danemarca. Programul de leadership-formare vă introduce disciplinele MBA clasice în timp ce oferindu-vă cele mai recente în management. Vei deveni, de asemenea, un membru al liderilor ABA Club, unde în calitate de membru în mod automat se va atinge un acces liber la cursuri exclusive, cursuri de master și evenimente de networking. [+]

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA este probabil cel mai ambițios Mini MBA în Danemarca. Programul de leadership-formare vă introduce disciplinele MBA clasice în timp ce oferindu-vă cele mai recente în management. Vei deveni, de asemenea, un membru al liderilor ABA Club, unde în calitate de membru în mod automat se va atinge un acces liber la cursuri exclusive, cursuri de master și evenimente de networking.

Cele mai bune 6 motive pentru a lua un ABA Mini MBA!

Veti primi un extrem de ambițios Mini-MBA dezvoltat în colaborare cu experți în management Veti primi o educatie de 6 luni de conducere constând în zile intensive de formare, de e-learning, exerciții și un examen final Educația de conducere vă introduce disciplinele MBA clasice și vă oferă informații suplimentare despre gestionarea viitoare Deveniți membru al Clubului exclusiv Lideri ABA Curriculum-ul este format în întregime din literatura de la scriitori și cercetători respectate! Mai mult decât atât, este în principal în daneză Veti primi un mini MBA care se concentrează pe dezvoltarea personală ca lider. ... [-]

Aros mini mba

Campus Cu normă întreagă 6 luni September 2018 Danemarca Copenhagen

Un mini-MBA este șansa ta de a lărgi perspectiva ca lider în cazul în care va fi introdus la disciplinele MBA clasice. Ne-am unit fortele cu unul dintre gânditorii de frunte în management, profesorul Steen Hildebrandt. Pentru că atunci când vine vorba de cerințele unui MBA, el știe totul. El a avut grijă să includă principiile tradiționale MBA în Mini MBA nostru. Prin urmare, putem spune cu mândrie că Aros Mini MBA dispune de un nivel profesional, demn de numele de MBA. [+]

AROS Mini MBA

Lasa profesorul Steen Hildebrandt te ghida prin discipline MBA Profesorul Steen Hildebrandt este, probabil, cel mai renumit nume din Danemarca atunci când vine vorba de gestionare. Prin urmare, este nici o coincidență că l-am fost rugat să proiecteze Aros Mini MBA.

Hildebrandt a pus blocurile de construcție, selectat conținutul principal și handpicked unele dintre instructorii cele mai competente. Împreună, am conceput un proces de învățare ambițios pe care ambele vă oferă cunoștințe profesionale și practice de management, și asigură dezvoltarea personală ca lider.

Ce este un mini-MBA? Un mini-MBA este șansa ta de a lărgi perspectiva ca lider în cazul în care va fi introdus la disciplinele MBA clasice. ... [-]


Contactează

Aros Business Academy

Adresă, linia 1 Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Danemarca