Citește Descrierea Oficială

DESPRE IBSS

Școala Internațională de Afaceri din Scandinavia, cu sediul central din Marea Britanie și Danemarca. IBSS se concentrează pe programe de învățare mixtă care aduc cele mai noi metode de formare grupului nostru țintă, iar accentul este în principal internațional.

IBSS conduce cursuri de formare la nivel de diplomă, BA MBA și Doctorat. Programele noastre sunt deseori dezvoltate și desfășurate ca diplome duale cu parteneri locali din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu. Dorința companiei IBSS este de a asigura o calitate ridicată, dar la un preț decent, oferind în același timp educație internațională cu grade flexibile, de înaltă calitate și acreditate la nivel internațional.

Produsul principal este programul propriu-zis, dezvoltat in-house IBSS MBA. Acesta a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu alte companii internaționale și institute de formare. Mai mult, IBSS lucrează împreună cu alți furnizori de educație pentru a oferi programe BBA și DBA.

Avem o mare facultate externă cu facilitatori universitari din toate părțile lumii. Încercăm să asigurăm cea mai bună configurare posibilă pentru programele internaționale.

Mediul de afaceri global sa schimbat mult mai mult în ultimii cinci ani decât în ​​cele 50 de ani precedenți. Pentru a progresa și pentru a concura, aveți nevoie de o diplomă adecvată abilităților internaționale pe care le aveți nevoie, recunoscute în întreaga lume, pe care le puteți obține la acasă, mai degrabă decât în ​​străinătate, și în mod sensibil, care este accesibil.

Școala Internațională de Afaceri din Scandinavia (IBSS) vă oferă toate acestea într-un program dezvoltat pe bază de module și cu propriile opțiuni pe care le puteți personaliza și specializa educația pe măsură ce progresați prin module.

IBSS este dedicat furnizării de cunoștințe de înaltă calitate, precum și de competențe de ultimă oră, permițând studenților de azi să se angajeze în probleme de management de afaceri cu pertinență și încredere în sine. Materialul este atât teoretic cât și practic; facultatea este internațională cu o vastă experiență specifică industriei; textele și instruirea în clasă sunt livrate în limba locală.

Obiectivele programelor la IBSS sunt:

 • Pentru a aduce învățământ de calitate îmbinat în următorul deceniu
 • Pentru a aduce educație internațională de calitate pentru oameni în economiile emergente la nivel global
 • Oferirea unei educații de afaceri internaționale de calitate la un preț accesibil
 • Dezvoltarea abilităților de management aplicat și dezvoltarea afacerilor

Viziune și misiune

Motto:

Toată lumea are dreptul la un program de calificare la un nivel corect de școlarizare.

Misiune:

Dorim să oferim studenților noștri acces la o educație de calitate.

Viziune:

Deveniți un furnizor de educație la nivel global în domeniul afacerilor, IT și managementului.

Valoare setată:

Ca instituție profesională internațională de învățământ, dorim să oferim angajaților, clienților și partenerilor noștri o cooperare bazată pe următoarele aspecte:

Elevi:

 • Perspectiva internațională
 • Dorința de a-și dezvolta propria afacere și în țările lor

Numar de angajati:

 • Implicarea în metodele de învățare mixtă
 • Educație cu o minte internațională

Universități și colegii:

 • Modern și în mișcare înainte
 • Deschis pentru cooperare deplină

Parteneri:

 • Demn de incredere
 • Angajament pe termen lung
 • precis
 • Nivel academic ridicat
 • Contribuiți la procesul de pace mondial prin educația studenților internaționali

Grupuri țintă:

IBSS se concentrează în principal pe Adulți în locuri de muncă. Obiectivul este de a-și îmbunătăți abilitățile la orice nivel pe care ar putea să-l aibă.

IBSS EGYPT

Școala Internațională de Afaceri din Scandinavia (IBSS) cu Head Quarter situată în Danemarca. IBSS se concentrează pe programe de învățare mixtă care aduc cele mai noi metode de formare grupului nostru țintă, iar accentul este în principal internațional.

IBSS stabilit în Egipt din 2010.

IBSS Egipt sprijină studenții funcționând ca un centru de școlarizare. În timp ce instruirea se face online prin intermediul platformei IBSS, prezența locală a IBSS Egipt permite studenților să se alăture sprijinului școlar local.

Dorința IBSS lucrează la asigurarea unei calități înalte, dar la un preț decent, oferind în același timp educație internațională cu grade flexibile, de înaltă calitate și acreditate la nivel internațional.

Produsul principal este dezvoltat în proprietate, dezvoltat în cadrul programului IBSS MBA. A fost dezvoltat în strânsă cooperare cu alte companii internaționale și institute de formare.

IBSS are o listă de contracte corporative cu companiile cunoscute în Egipt, iar în ultimii doi ani IBSS absolvenți aproape 400 de studenți MBA și 50 de studenți DBA.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Programul general de MBA este destinat studenților sau angajaților care doresc să-și intensifice și să-și exceleze cariera. Acesta este creat pentru a avansa carierele ac ... [+]

NIVELUL DE CALCUL POSTULUI

Nu trebuie să vă opriți să lucrați pentru a vă câștiga MBA. Continuați în slujba dvs. și participați la cursurile noastre, de obicei o seară pe săptămână și în weekend, unde veți interacționa direct cu vorbitorii de la facultate și din industrie. Cursurile sunt de asemenea oferite în format eLearning și pot fi efectuate pe distanțe lungi cu sesiuni de grup.

Programul subliniază importanța dezvoltării dvs. ca manager și include suport personal și coaching de afaceri. Veți lucra pe proiecte bazate pe companii în grupuri de învățare de înaltă performanță. Acest program este ideal pentru acei manageri care aspiră la roluri senior și doresc să își mențină cariera în timp ce studiază pentru un MBA.... [-]

Egipt Nasr City
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Cairo Guvernorat, Egipt