Citește Descrierea Oficială

Universitatea Americana din Cairo (ASC) este un premier instituție de limbă engleză de învățământ superior. Universitatea se angajează de predare și de cercetare de cel mai înalt nivel, și oferă arte liberale excepționale și educație profesională într-un mediu inter-cultural. ASC construiește o cultură de conducere, de învățare pe tot parcursul vieții, educație continuă și servicii printre absolvenții săi, și este dedicat pentru a face contribuții semnificative la Egipt și comunitatea internațională în diverse domenii.

Chartered și acreditate în Statele Unite și Egipt, este un nu-pentru-profit, instituție independentă, oportunități egale. ASC susține principiile libertății academice și este dedicat excelenta.

Fondată în urmă cu aproape 100 de ani, ea rămâne premier al regiunii universitar în limba engleză și o contribuție esențială la viața socială, politică și culturală a lumii arabe.

Această școală oferă și:

MBA

AUC The American University in Cairo

Master of Business Administration (MBA) este un grad profesional proiectat pentru a pregăti studenții să urmeze o carieră de management. ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) este un grad profesional proiectat pentru a pregăti studenții să urmeze o carieră de management. Elevii pot alege din următoarele concentrații; Marketing, Operations Management, Finante, Afaceri Internaționale, Leadership si Managementul Resurselor Umane, Industrie Construcții și gestionarea sistemelor de informare. Curriculum-ul pune accentul pe principiile operațiunile de afaceri de bază și ajută la dezvoltarea o perspectivă managerială.

Școala de Afaceri a internaționalizat programul de MBA de a permite participanților să interacționeze cu studenți MBA de la alte părți ale lumii. ... [-]

Egipt Cairo Statele Unite ale Americii New York
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Egypt's Global University