Read the Official Description

Cine este BSL?

Înființată în 1987, Business School Lausanne (BSL) este o școală de afaceri inovatoare, cu sediul în Elveția. Oferim o platformă de învățare care să permită indivizilor și organizațiilor să prospere prin co-crearea de soluții viabile de afaceri pentru planeta și poporul nostru.

Astăzi, mai mult ca niciodată, lumea are nevoie de o nouă generație de lideri și antreprenori. Unul care nu are grijă să fie cel mai bun din lume, ci mai degrabă să obțină cele mai bune pentru lume. Permiterea studenților noștri să fie "schimbarea" este ceea ce ne inspiră munca.

Elevii de șaizeci de naționalități și medii diverse se alătură facultății noastre experimentate într-o explorare colaborativă a afacerilor ca o forță de bine. În clasele mici și personalizate, profesorii noștri aduc în fiecare zi cele mai recente cunoștințe de afaceri în sala de clasă și sprijină studenții noștri în a-și atinge întregul potențial.

Depășim educația tradițională. Încurajăm studenții noștri să colaboreze, nu competitivi. Organizăm predarea și învățarea în chestiuni sociale, de mediu și economice, atât la nivel global, cât și la nivel local. Creați un spațiu deschis în care toți noi, studenți, profesori, angajați, cercetători și părțile interesate se reunesc pentru a pune întrebări curajoase și pentru a maximiza valorile care contează.

În Elveția, BSL se situează pe locul 2 pentru Master în International

Bine ați venit la școala noastră și așteptăm cu nerăbdare să vă conectăm!

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Business School Lausanne

BSL E / MBA în Elveția este o experiență transformatoare, nu tranzacțională, care vă facilitează învățarea și creșterea personală ca lider de sine, adaptabil și responsab ... [+]

Prezentare generală a programului

BSL E / MBA este o experiență transformatoare, nu tranzacțională, care vă facilitează învățarea și creșterea personală ca lider auto-conștient, adaptabil și responsabil.

Veți începe o călătorie personală de transformare care vă va permite să vă cunoașteți mai bine, să (re) descoperiți scopul personal și să vă îngrijiți capacitatea de conducere pentru a face schimbări semnificative în lume. Veți fi scufundați într-un spațiu de învățare care vă încurajează creșterea personală prin cursuri de abilități moi, mentoring individualizat și oportunități de coaching pentru alții.Veți transforma afacerea pe cap și veți fi expuși unei gândiri neconvenționale, dincolo de afacerea obișnuită. Prin abordarea noastră tridimensională de învățare, "eu", "noi" și "noi toți", veți cultiva abilitățile și perspectivele care vă permit să înțelegeți și să răspundeți provocărilor globale ale afacerilor dintr-o perspectivă individuală, colectivă și sistemică.Veți investi în creșterea profesională și veți explora oportunitățile de a vă îmbina experiențele, punctele forte și pasiunile anterioare într-o carieră de carieră. Vă veți întinde și aplicați ceea ce învață imediat prin proiectul MBA Consulting: veți alege între un proiect de plan de afaceri pentru o afacere de familie, o afacere de familie sau o companie aleasă de dvs. și un proiect de consultanță pentru impactul social în Africa de Sud.Caracteristici BSL SignatureClase mici de până la 20 de participanți, cu atenție personalizată și sprijin din partea profesorilorProfesori care sunt experți în domeniu și în prezent activi în afaceri și experți în domeniuMediu internațional și diversificat cu studenți din 60 de naționalitățiOpțiunile programului... [-]
Elveţia Lausanne
September 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Business School Lausanne

EMBA în afaceri durabile este un program unic în Elveția care combină educația MBA cu o scufundare profundă în sustenabilitatea afacerilor prin BSL - Universitatea de gra ... [+]

Prezentare generală a programului

E / MBA în afaceri durabile este un program unic în Elveția care combină educația E / MBA cu o scufundare adâncă în sustenabilitatea afacerii prin BSL-Universitatea din St. Gallen grad comun în afaceri durabile. Este ideal pentru participanți și profesioniști care doresc să își valorifice experiența existentă pentru a avea un impact real asupra afacerilor.

Acest program combină două programe într-unul, E / MBA și Diploma în afaceri durabile, rezultând o experiență holistică de învățare care va transforma modul în care vă definiți afacerea și dvs. în conducerea schimbării și inovării pentru o lume mai bună. Practic, veți lua toate cursurile de fundație din programul E / MBA și veți continua cu o specializare de un an în domeniul durabilității. Rezultatul este un program care vă transformă într-un practician de afaceri conștient de cunoștințe și de sustenabilitate.... [-]

Elveţia Lausanne

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne