Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la GSEM

Școala de Economie și Management din Geneva (GSEM) a fost rezultatul fuziunii dintre departamentele Economics și Hautes Études Commerciales (HEC Genève) de la Universitatea din Geneva, cu o istorie de peste 100 de ani. Fuziunea celor două departamente a dus la consolidarea programelor noastre de studii, a programelor de educație executivă și a activităților de cercetare în domeniile economiei, managementului, finanțelor, statisticilor și sistemelor informaționale.

Locația noastră de la Geneva - o regiune în care se găsesc numeroase organizații internaționale, organizații non-profit, corporații multinaționale și instituții financiare - sprijină poziționarea noastră strategică în domeniile guvernanței globale, durabilității și analizei afacerilor. Forța noastră se află în legăturile strânse dintre aceste instituții de la Geneva și membrii facultății. În combinație cu o abordare multidisciplinară puternică, am devenit lideri în aceste trei domenii strategice.

Sprijinită de un personal total de aproximativ 200 de persoane dedicate, folosim acest avantaj "Geneva Advantage" pentru a beneficia studenții, directorii și organizațiile lor, precum și societatea în general. Oferim celor peste 2.000 de studenți foarte diverse care se înscriu în prezent în programele noastre de licență, Master, Ph.D., (Executive) și alte programe de licență, o educație de ultimă oră. În urma misiunii noastre de a educa lideri responsabili pentru o societate diversificată și în schimbare, programele noastre de studiu și activitățile de cercetare sunt îmbunătățite continuu prin măsuri sistematice de dezvoltare a calității și prin procese de acreditare externă.

Vă invităm să experimentați Geneva Advantage a școlii noastre, înscriindu-se într-unul din programele noastre sau colaborând cu noi la unul dintre proiectele noastre de cercetare.

Prof. Marcelo Olarreaga, Dean

Strategie

AVANTAJUL GENEVA

Școala de la Geneva a Strategiei de Economie și Management 2025 se concentrează pe ceea ce noi numim "Geneva Advantage" - atenția școlii noastre pe domenii interdisciplinare în care forțele noastre se potrivesc cu oportunitățile unice oferite de Geneva.

MISIUNEA NOASTRĂ

  • Educăm liderii responsabili pentru o societate diversă și în schimbare.
  • Creăm și disemineză cunoștințe bazate pe dovezi, ceea ce face o diferență în modul în care organizațiile sunt conduse în mod durabil.
  • Colaborăm cu sectoarele private și publice prin cercetare și educație executivă.

VIZIUNEA NOASTRA

În calitate de școală a Facultății de Economie și Management din Geneva, aspirăm să fim un lider de cercetare și educație în domeniul analizei, guvernării și sustenabilității - domenii în care Geneva este poziționată în mod unic.

DOMENIILE STRATEGICE NOASTRE

Ne confruntăm cu complexitatea provocărilor contemporane, concentrându-ne pe trei domenii interdisciplinare care necesită un efort concertat de la facultatea și personalul școlii și universității noastre:

Google Analytics

Analizele de afaceri, datele importante, digitizarea și analizele cantitative reprezintă câteva din punctele forte ale Școlii noastre. Geneva este un centru financiar global și sediul multor companii de bunuri de larg consum și de lux care trebuie să facă față transformării lor digitale. GSEM este poziționată într-un mod unic pentru ai ajuta să facă față acestei provocări.

guvernare

Școala noastră a dezvoltat o tărie cheie în economia și managementul corporațiilor, instituțiilor și piețelor complexe, cu un rol global important. GSEM este poziționată în mod unic pentru a oferi această experiență multor organizații internaționale și corporațiilor multinaționale de la Geneva.

Durabilitate

Sustenabilitatea, responsabilitatea socială corporativă și parteneriatele public-privat au fost, în mod tradițional, unele dintre punctele forte ale Școlii noastre, care a început ca facultate de științe sociale. Din moment ce Geneva găzduiește numeroase organizații internaționale și ONG-uri care se adresează și / sau se confruntă cu probleme legate de durabilitate, GSEM este poziționată în mod unic pentru a le sprijini.

VALORILE NOASTRE

Rigoare

Ne pasă de rigoare, ceea ce înseamnă că toate activitățile noastre sunt finalizate cât mai riguros posibil. În activitățile noastre, ne străduim pentru excelență și îmbunătățire continuă.

Relevanţă

Ne concentrăm pe relevanță, care este un principiu călăuzitor pentru toate activitățile noastre. Problemele pe care le abordăm pentru organizații și societate.

Responsabilitate

Acționăm în mod responsabil în toate activitățile noastre. Considerăm consecințele acțiunilor noastre pentru mai multe părți interesate și încurajăm, de asemenea, un astfel de comportament în altele.

Afilieri

Școala de Economie și Management din Geneva este recunoscută la nivel național și internațional și acreditată pentru calitatea programelor sale de studii, educație executivă, cercetare și activități de sprijin.

AAQ

Ca o școală a Universității din Geneva, GSEM este inclusă în sistemul de asigurare a calității de către Agenția Elvețiană de Acreditare și Asigurare a Calității (AAQ). AAQ auditează în mod regulat toate universitățile elvețiene.

AACSB

GSEM este membru al Asociației Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB oferă servicii de asigurare a calității, informații în domeniul educației pentru afaceri și servicii de dezvoltare profesională pentru mai mult de 1.600 de organizații membre și aproape 800 de școli de afaceri acreditate din întreaga lume.

AMBA

Asociația de MBA (AMBA) a acreditat Programul Executive MBA și Organizațiile Internaționale MBA din 2006, ceea ce reflectă calitatea programelor noastre de studii și a educației executive.

EFMD

GSEM este membru al Fundației Europene de Dezvoltare a Managementului (EFMD). EFMD acordă prestigioasa acreditare EQUIS.

PRME

GSME a fost un semnatar al principiilor educației responsabile în management (PRME) începând din 2017. PRME este o inițiativă susținută de Organizația Națiunilor Unite, înființată în 2007 ca o platformă pentru creșterea profilului durabilității în școlile din întreaga lume și pentru dotarea elevii de astăzi de afaceri cu înțelegerea și capacitatea de a livra schimbarea mâine.

Patrimoniul nostru

Școala de Economie și Management din Geneva (GSEM) este una dintre cele nouă școli ale Universității din Geneva, fondată de Jean Calvin în 1559 . Numit Académie de Genève, instituția a fost inițial concepută ca un seminar teologic și umanist, gardian al doctrinei reformei. În timpul Iluminismului, învățătorii distins au găsit inspirație aici și au fost introduse noi discipline, cum ar fi științele fizice și naturale, legea și filosofia. Academia și-a vărsat vocația eclesiastică în timpul revoluțiilor politice și sociale ale secolului al XIX-lea și, în urma înființării Facultății de Medicină din 1873 , a devenit o universitate.

În 1914 , a fost înființată Facultatea de Științe Economice și Sociale (SES). De-a lungul anilor, Facultatea a devenit una dintre cele mai mari școli ale Universității din Geneva și a inclus șapte departamente: Geografie, Științe Politice, Relații Internaționale și Sociologie, șapte departamente: Economie, Econometrie, Administrația Afacerilor (HEC) Genève. În 1999 , noua clădire Uni Mail din inima orașului Geneva a fost finalizată și și-a deschis porțile. Acesta a găzduit de atunci Facultatea SES și GSEM.

În 2014 , Universitatea din Geneva a decis să-și consolideze competențele în economie și management prin îmbinarea departamentelor Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor (HEC) pentru a crea o nouă școală autonomă - Școala de Economie și Management din Geneva (GSEM). Această inițiativă a avut ca scop consolidarea învățământului de economie și management al orașului și Cantonului de la Geneva, precum și cercetarea.

De atunci, GSEM a crescut substanțial și a recrutat câțiva profesori noi care combină cercetarea de ultimă oră cu excelența în predarea pentru a îmbunătăți în continuare calitatea programelor de studiu ale GSEM. În 2015 , programul de licență în economie și management a fost reformat pentru a satisface cererea de învățământ preuniversitar bilingv de înaltă calitate. GSEM a dezvoltat, de asemenea, programele sale Master, oferind programe postuniversitare (pre-experiență) și profesionale (post-experiență).

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Geneva School of Economics and Management GSEM

Executive MBA nostru oferă directorilor cu o educație de conducere generală de primă clasă, fără a întrerupe cariera lor. Programul este conceput pentru a echilibra teori ... [+]

O EXPERIENȚĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNT UNIC

Executive MBA nostru oferă directorilor cu o educație de conducere generală de primă clasă, fără a întrerupe cariera lor. Programul este conceput pentru a echilibra teoria și aplicarea practică și combină învățarea în clasă cu dezvoltarea personală interactivă. Facultatea noastră cu experiență este conștientă de necesitatea ca managerii de astăzi și liderii de afaceri să dezvolte și să implementeze soluții operaționale eficiente, asigurând în același timp reînnoirea strategică a organizațiilor lor. Programul depășește principiile de bază ale afacerii și pregătește participanții pentru provocările și responsabilitățile de conducere.... [-]

Elveţia Geneva
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

Geneva School of Economics and Management GSEM

Situat în inima orașului Geneva, în vecinătatea Organizației Națiunilor Unite și a altor instituții internaționale prestigioase, IO-MBA oferă un curriculum multidisciplin ... [+]

Situat în inima orașului Geneva, în vecinătatea Organizației Națiunilor Unite și a altor instituții internaționale prestigioase, IO-MBA oferă un curriculum multidisciplinar predat de o facultate internațională din partea unor universități de renume din întreaga lume și a practicanților din ÎS și ONG-uri. Programul conectează contextul organizațiilor cu instrumentele și tehnicile de management contemporane. Oferim acces la Organizația Națiunilor Unite și multe alte organizații de la Geneva și expunem studenților la cele mai recente cunoștințe teoretice și aplicate, combinate cu metodologiile de predare de ultimă oră. Printr-o asociație vibrantă și activă IO-MBA Alumni, studenții au acces la absolvenții noștri de peste 300 de absolvenți care lucrează în diverse sectoare în dezvoltarea internațională, inclusiv în afaceri, guvern, ONG-uri și întreprinderi sociale.... [-]

Elveţia Geneva
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

L'UNIGE en images