Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Furnizarea de educație academică cuprinzătoare

De la studii de licență la doctorat, prin intermediul Masters, Geneva, Școala de Economie și Management (GSEM) oferă educație cuprinzătoare universitare care să acopere toate domeniile de management și de administrare a afacerilor. Programele sale de gradul sunt împărțite în două cicluri succesive: de licență de peste trei ani, urmat de Master peste trei sau patru semestre. Prima oferă o pregătire generală, multidisciplinară în timp ce a doua permite o specializare să fie obținută într-o anumită disciplină.

În plus față de gradul de licență în administrarea afacerilor, GSEM oferă cinci master cu diferite specializări. Astfel, studenții pot extinde cunoștințele lor în disciplinele de management (management internațional sau de marketing), de contabilitate și de control, finanțe, statistici și comerț internațional.

Compatibil cu sistemele de invatamant superior din 45 de țări europene, aceste programe încorporează cele mai recente evoluții academice, ținând seama de realitățile economice și de așteptările mediilor profesionale.

educație continuă oferind

Cu două MBA și unele douăzeci de programe executive, GSEM Geneva oferă o gamă largă de cursuri de educație continuă care să permită oricărui profesionist pentru a spori / abilitățile sale în diferite domenii de management și de administrare a afacerilor.

Programele executive sunt rezultatul colaborării strânse dintre sferele academice și profesionale. Diversitatea părților implicate, care sunt trase atât de Universitate și din diferite sectoare de activitate, permite un nivel înalt de expertiză care urmează să fie atinse și programele care urmează să fie adaptate la cerințele pieței.

Pentru a menține un centru de cercetare

De cercetare constituie o activitate de bază a GSEM. Acesta acoperă toate domeniile de management, și rezultatele în fiecare an, în publicarea a numeroase lucrări, articole, contribuții la programe colective și lucrări pentru conferințe științifice.

Proiectele de cercetare desfășurate la GSEM au avantajul unor subvenții financiare substanțiale din FNRS, NCCR FinRisk, Institutul de Finanțe elvețian, CNRS și diverse organisme internaționale.

Cadrele didactice oferă, de asemenea continuitate academică, prin supravegherea de teze de doctorat, din care există în prezent peste patruzeci de ani.

Pentru a încuraja mobilitatea studenților

În conformitate cu spiritul acordurilor Bologna, GSEM încurajează mobilitatea studenților și cooperarea între universități. În virtutea relațiilor speciale, care se bucură de alte universități din întreaga lume, Facultatea extinde în mod continuu gama de posibile schimburi disponibile studenților.

Programele de schimb GSEM oferă studenților o oportunitate unică de a efectua o parte a cursului lor la o instituție parteneră, în Elveția sau în străinătate. Astfel de sejururi constituie o etapă de formare vitală pentru studenții care aspiră la o carieră cu o dimensiune internațională. Ele oferă, de asemenea, posibilitatea de a descoperi o altă cultură, să dezvolte cunoașterea unei limbi străine, pentru a experimenta diferite metode de predare și, uneori, de a dobândi o specializare care nu sunt furnizate de programul lor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Online Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Programul Executive MBA (EMBA) de la Universitatea din Geneva (UNIGE) oferă directori cu o educație de management general de primă clasă, fără a întrerupe cariera lor. [+]

MBA Executiv

Programul Executive MBA (EMBA) de la Universitatea din Geneva (UNIGE) oferă directori cu o educație de management general de primă clasă, fără a întrerupe cariera lor. Acesta este conceput pentru a echilibra teoria și practica, și de gândire analitică și de acțiune, și este structurată astfel încât să se asigure că participanții obține formarea de conducere prin participarea activă și o perspectivă executivă corporativă. Ea îi învață pe participanți să construiască abilitățile fundamentale și de încredere pentru a extinde capacitatea lor de a conduce și de a face față provocărilor eco-funcționale. UNIGE EMBA selectează cu atenție combinația participant printr-un proces riguros de selecție 4-pas pentru a asigura o înaltă calitate peer-to-peer de schimb. Personalul didactic este pe deplin conștient de nevoia de manageri și lideri de afaceri să dezvolte și să implementeze soluții operaționale eficiente pentru situații complexe. UNIGE EMBA este acreditat de către Asociația de MBA (AMBA).... [-]


MBA

Organizații internaționale mba

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii February 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Oferit ca un MBA intensiv de un an, precum și un program part-time (2 până la 3 ani), IOMBA oferă un curriculum multidisciplinar predate de către o facultate internaționale de la universități de renume din întreaga lume precum și profesioniști recunoscuți din Organizația Internațională, Internaționale (OI) și organizații non-guvernamentale (ONG). Situat în inima orașului Geneva, la o aruncătură de băț de mai multe organizații ale Națiunilor Unite și alte instituții internaționale de prestigiu, programul oferă oportunități pentru studenții să urmeze cariera lor într-un IO, un ONG sau transnaționale Corporation. [+]

organizații internaționale mba

Full-time (1 an) sau part-time program (2-3 ani)

Ca un MBA intensiv de un an, precum și un program part-time (2 la 3 ani), IO-MBA oferă un curriculum multidisciplinar predate de către o facultate internaționale de la universități de renume din întreaga lume precum și profesioniști recunoscuți din Organizația Internațională, Internaționale (OI ) și organizații non-guvernamentale (ONG).

Această poziție lungă de program (ediția a 13-) oferă 24 de module de ultimă oră privind mediul politic și economic al organizațiilor multilaterale, precum și provocările manageriale existente într-o organizație internațională non-profit.... [-]