Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la IBMS ...

IBMS vă oferă cu instrumente, cunoștințe, experiențe și va trebui să definească succesul pe proprii termeni și apoi atinge-l. Ne-am angajat să vă oferim cu educație încă concentrat bine rotunjite și echilibrat, care va face foarte atractive pentru viitorii angajatori potentiali. Veți avea posibilitatea de ample pentru a spori cunoștințele prin programele noastre academice și activități extrașcolare susținute de state-of-the-art de resurse.

Despre IBMS

IBMS, va trebui posibilitatea de ample pentru a spori cunoștințele prin programele noastre academice și activități extrașcolare susținute de state-of-the-art de resurse.

Combina aceste caracteristici cu experiență, profesorii și personalul, care sunt atent la nevoile tale individuale, și în oraș internațional din Geneva aveți rețeta succesului. IBMS vă oferă cu instrumente, cunoștințe, experiențe și va trebui să definească succesul pe proprii termeni și apoi atinge-l. Ne-am angajat să vă oferim cu educație încă concentrat bine rotunjite și echilibrat, care va face foarte atractive pentru viitorii angajatori potentiali.

Cele IBMS, MBA se bazează pe o filozofie care își găsește originile în sistemul de învățământ Statele Unite. Axat pe dezvoltarea potențialului adevărat unei persoane MBA oferă un curriculum valori-condus axat pe leadership, inovație și cele mai bune practici.

Cele IBMS, MBA poate fi studiat într-o serie de moduri diferite:

Un 12 luni Full-time program de MBA Un 18 luni Part-time EMBA predate în seara și clase Weekend până la 24 luni clase Flexi Modular MBA Weekend

Viitorul orice afacere depinde de dezvoltarea cu succes a poporului său. Acesta este motivul pentru munca noastră de educație executiv este atât de important. Scoala noastra de afaceri oferă un mediu de susținere și facilități excelente pentru livrarea de educație executiv. În strânsă colaborare cu mediul de afaceri, ne uităm pentru a dezvolta urmatoarea generatie de manageri și lideri de afaceri. Persoanele care nu se va dezvolta numai o cariera puternica, de succes, dar care va face, de asemenea, o diferenta reala la performanța organizațiilor care lucrează pentru. Mai precis oferim:

BBA pentru 4 programe ani TTH pentru program de un an TTH pentru programul de 6 luni Programul de contabilitate profesionale

Oricare dintre aceste domenii de expertiză vor oferi amploarea și profunzimea atât carierele individuale și întreprinderile care le influențează. Pune împreună, cu toate acestea, ele reprezintă o agendă puternic pentru schimbare de afaceri. Fiecare program a fost conceput pentru un nivel ambițioase, talentați. Obiectivele noastre sunt, pentru a pregăti persoanelor fizice cu aptitudini de lider de nivel înalt în domeniile lor.

Scopuri si obiective

Programul IBMS este conceput pentru a cultiva conducerea și eficacitatea necesare pentru a aborda provocările superioare de conducere la nivel internațional. Ea se bazează pe un curriculum în stil american sunt serie de extrem de interactive si intensiv. Profesorii de la IBMS sunt riguros selectate printre cele mai bune consultanti si profesionisti in domeniile lor, cu multe poziții care dețin în școlile din Europa de afaceri de top.

Un nou an școlar aduce noi provocări și oportunități. Ne dăm seama fiecare elev are propriile vise și ei, uneori, nu întotdeauna parte a acestui imens publice, lumea conectat, dar IBMS este aici pentru a vă ajuta cu descoperirea unic de destin, care este foarte personal și drag pentru fiecare dintre noi.

Munca noastra aici împreună va fi baza pentru o viață plină de servicii la nivel mondial și de conducere. Suntem plantarea semințelor, care va crea vise, obiective, și pasiuni pentru tine si familiile voastre. Echipa noastra se angajează să ajute cultura, să crească, hrana pentru animale și veghea acele vise dragi care va începe să înflorească în timpul dumneavoastră la IBMS. Că semințele mici de un vis, care este în fiecare dintre noi este la fel ca IBMS a fost pentru noi în urmă cu mai mult de 20 de ani. Acest vis pentru noi a devenit reală ... și suntem atât de mândru să spun, astăzi, bine ai venit în această lume, care a devenit IBMS, una dintre instituțiile de calitate cu adevărat independente, la nivel global s-au axat și-elvețian.

De ce IBMS?

Câștigul salarial un master de Business Administration (MBA) gradul, vă poate oferi cu abilități de management și expertiză de afaceri care se deschid noi oportunități de carieră pentru tine. Dacă lucrați în afaceri și sunt în căutarea pentru a vă deplasa în sus pe scara sau de a trece de la zona curentă de expertiză într-o nouă, un program de MBA poate ajuta să vă atinge obiectivele. Un program de MBA vă va lansa în gama salariu mult mai mare pe care managerii de nivel superior și directori bucura, de asemenea. În plus, în pozițiile la nivel înalt o diplomă de MBA vă va permite să dețină, munca ta va fi de multe ori mai interesant și plină de satisfacții.

MBA, cu specializări!

Acum, tot mai multe programe de MBA oferi instruire, care merge dincolo de management general de afaceri pentru a furniza expertiză domeniu. Deci, de exemplu, în cazul în care interesele de carieră sunt în domeniul de e-commerce, puteți găsi programe de MBA noastre cu un accent puternic în acest domeniu. În plus, multe programe de MBA vă va permite să câștige grad de specializare, astfel încât să puteți combina de formare administrarea afacerilor cu pregătire în alt domeniu, cum ar fi Resurse Umane, Contabilitate și Finanțe, etc.

Concentrațiile MBA și specializări în următoarele Majors:

Contabilitate și finanțe Antreprenoriat & Management Operațional Management General resurse umane Marketing și Brand Marketing Managementul Management de proiect Turism și Travel Management

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA în grad International Business oferă cadrul pentru profesionisti pentru a înțelege acest mediu interesant și complex afaceri la nivel mondial și cunoștințe spe ... [+]

MBA în Administrarea Afacerilor sau Afaceri Internaționale:

Globalizarea de afaceri este o realitate trăită de fiecare țară din lume, dar mai ales în SUA, și Europa, unde materiile prime companii sursă, fabricarea și vinde peste tot în lume. Același lucru este valabil și pentru sectorul serviciilor în cazul în care toate instituțiile financiare și servicii de importante au operațiuni în marile orașe ale lumii.

Profesioniști Business Administration în această eră noi și interesante au oportunități extraordinare pentru o carieră la nivel mondial, care sunt atât de provocatoare și plină de satisfacții, în același timp. IBMS`s MBA în grad International Business oferă cadrul pentru profesionisti pentru a înțelege acest mediu interesant și complex afaceri la nivel mondial și cunoștințe specifice pentru ca acestea să funcționeze în mod eficient în domeniul lor de interes ales.... [-]

Elveţia Geneva
Februarie 2020
La zi
18 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media