University of Rochester & Universität Bern

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programe Executive Rochester-Bern

Vom schimba modul în care crezi.

În Elveția din 1995.

Rochester-Bern Programe Executive este o filială a Școlii Simon de la Universitatea din Rochester (NY, Statele Unite ale Americii). Ea a fost fondată în 1994 și este situat la Universität Bern. Rochester-Bern dezvoltă, organizează, și pune în aplicare continuarea studiilor de înaltă calitate. Produsul său principal este Rochester-Bern Executive MBA, unul dintre cele mai importante programe EMBA din Elveția. De la începutul anului 2007, Rochester-Bern oferă și programe și seminarii specifice companiei. Companiile precum SBB, Berner Kantonalbank, Fresenius și UBS sunt unii dintre clienți. Cursuri de diplomă, cum ar fi CAS în Managementul general pentru consiliul de administrație sau studii superioare în domeniul bancar și finanțe în colaborare cu Institutul de Finanțe al Elveției (SFI), rotunjesc oferta versatilă, de înaltă calitate a programelor executive Rochester-Bern.

Simon Business School, Universitatea din Rochester

La Universitatea din Rochester, o universitate independent, dotat privat și a reușit fondată în 1850, este unul dintre cele mai importante instituții private ale învățământ superior din Statele Unite ale Americii. Rochester facultate și absolvenți au inclus opt laureati ai premiului Nobel și douăsprezece câștigătorii premiului Pulitzer.

Business School Simon este unul dintre cele șapte școli care alcătuiesc Universitatea din Rochester. Se uită înapoi la mai mult de 50 de ani de experiență pe piața de MBA Executive. În 2017, Financial Times a ocupat locul 2 în lumea financiară și numărul 5 în economie.

Institut für Finanzmanagement, Universität Bern

Universität Bern a fost fondată în 1834 și este una dintre cele zece universități din Elveția. Se compune din opt facultăți și are o reputație distins în economie. Institut für Finanzmanagement (IFM) este parte a Facultății de management. Ifm se concentrează pe predare, cercetare, si consultanta in corporate finance, guvernanța corporativă, managementul riscului, măsurarea performanței, și finanțe comportamentale. Rolul IFM în program este de a oferi servicii de suport și backoffice logistice.

Cooperarea cu Universitatea din Rochester merge înapoi la bine-cunoscut monetarist Karl Brunner, care a lucrat la ambele universități din începutul anilor șaptezeci. Fondatorul actual al Rochester-Bern Executive MBA este Claudio Loderer, director al Institut für Finanzmanagement și atât un fost student al lui Karl și un doctorat de la Rochester.

Despre Fundația

Programul Rochester-Bern Executive MBA a fost început în 1994. Acesta este condus printr-o fundație și este financiar-autoportante. Membrii consiliului fundației sunt lideri de afaceri sau cadre universitare; ei nu au nici o miză financiară în cadrul programului. Activitățile fundației sunt monitorizate de către un consiliu consultativ de absolventi care oferă îndrumare și sprijin.

ACREDITARI

Programul Rochester-Bern Executive MBA, ca parte a Business School Simon, poartă cu ea reputația de una dintre primele scoli de afaceri absolvent de la nivel mondial. Simon Business School a fost pe deplin acreditată de către AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) International din 1966.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Rochester-Bern Executive MBA

Campus Cu jumătate de normă 17 luni January 2019 Elveţia Bern

Programul EMBA din Rochester-Bern oferă o varietate de beneficii directorilor care caută o educație viitoare orientată spre viitor: accent internațional, aplicație practică sistematică și diplomă dublă. [+]

Programul Rochester-Bern Executive MBA oferă o varietate de beneficii directorilor care caută o educație viitoare orientată spre viitor. Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale programului:

Abordare internațională

Programul este oferit de Universitatea din Rochester (NY, SUA), în colaborare cu Universität Bern (Elveția). Participanții provin din întreaga lume și studiază în Elveția, Statele Unite și China. În timpul studiilor, au posibilitatea de a lucra cu studenții programului executiv paralel din Statele Unite.

Două licențe

Absolvenții câștigă o diplomă internațională de Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea din Rochester (Simon Business School), precum și un nivel național de Master Executive de Administrarea Afacerilor (EMBA) gradul de la Universität Bern. Simon Business School a fost acreditată de AACSB International încă din 1966.... [-]


Videoclipuri

About Rochester-Bern Executive Programs

Contactează
Adresa locaţie
Rochester-Bern Executive Programs
Hochschulstrasse 4

Bern, Canton of Bern, 3012 CH
Mass-Media Socială