Rushford Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School este numele oficial al Business School al Institutului James Lind, Gevena, Elveția. Școala oferă programe de studii superioare în afaceri și management. Suntem de asemenea unici în oferirea noastră de mai multe programe de MBA cu specializări tehnice și continuăm să adăugăm mai multe specializări tehnice pe măsură ce continuăm să creștem.

Programele noastre 100% online sunt potrivite pentru studenții din întreaga lume care ar dori să primească o educație de înaltă calitate de la o școală europeană de afaceri premieră, la o taxă de învățare la prețuri accesibile. Ca parte a instituției globale JLI, valorificăm rețelele, cunoștințele, experiența și răspândirea geografică în avantajul studenților noștri.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

JLI este o instituție de învățământ internațională cu principalul său campus în Elveția. Ne pregătim studenții pentru cariere în sănătate publică, administrarea sănătății, științe farmaceutice, cercetare clinică, științe clinice, agricultură și managementul afacerilor.

Cu studenți din peste 80 de țări și peste 5000 de studenți de pe glob, comunitatea noastră în creștere globală este un testament al educației excelente și formării de abilități a studenților din JLI. Oferim studenților noștri un mediu flexibil de învățare cu ritm flexibil, care poate fi adaptat la nevoile individuale ale fiecărui elev. Facultatea noastră este un amestec de experți în mediul academic și industrie, astfel încât studenții sunt expuși atât aspectelor teoretice cât și practice ale domeniilor lor de studiu.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Misiunea noastră

Ca instituție axată pe cercetare, derulăm programe de afaceri inovatoare și recunoscute la nivel internațional, cu impact pozitiv asupra creșterii afacerilor și dezvoltării societății.

Continuăm să utilizăm comportamentul și cercetarea afacerilor prin:

 • Dezvoltarea și extinderea unei rețele internaționale de parteneri academici și de schimb de lideri pentru a oferi un mediu global de cercetare și predare.
 • Dezvoltarea competențelor de afaceri specifice industriei prin angajarea unor lideri de opinie-cheie.
 • Dezvoltarea unor lideri pentru responsabilizarea socială și pentru a face față provocărilor unice și intelectuale.
 • Dezvoltarea de personalități mature și de încredere în sine, cu competență interculturală și gândire critică.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim printre școlile de afaceri de top din Europa și să fim recunoscuți la nivel internațional pentru programe de afaceri inovatoare care ajută întreprinderile și instituțiile să rămână pe o curbă de creștere favorabilă. Cercetările noastre vor avea un impact înfloritor asupra practicilor de afaceri, leadershipului și literaturii academice. Vom dezvolta lideri cu o abordare globală, care își vor folosi potențialul de a se angaja cu întreprinderile și societatea pentru a face o diferență valoroasă, constructivă și etică.

Valorile noastre

 • Următoarele valori ne guvernează în îndeplinirea misiunii și a viziunii noastre:
  • Excelență academică, abilități de specialitate și un accent de cercetare.
  • Conducerea gândirii și inovația.
  • Gândire critică, dreptate și integritate.
  • Etică, responsabilitate socială, beneficență, responsabilitate, responsabilitate și transparență.
 • Avem o abordare continuă care să depășească așteptările pentru calitate și servicii în tot ceea ce facem. Formarea carierei studenților noștri este centrul tuturor ceea ce facem. Pentru a realiza acest lucru, toate mijloacele potențiale sunt examinate de la mentorat la prezentare și trimitere înainte de industria relevantă.
 • Valorăm toți studenții noștri și investim în creșterea și dezvoltarea lor personală și profesională și îi ajutăm în calea lor de carieră de la nevoile de bază până la auto-actualizare.
 • Planificăm cu prudență studenții noștri, monitorizând schimbările cheie din industrie și luăm măsuri adecvate care să le pregătească în timp pentru a face față provocărilor viitoare.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Abordare online de predare

Abordarea de formare pe care o implementăm are ca scop identificarea nevoilor specifice de formare și a aspirațiilor de carieră ale fiecărui individ. Pe baza acestei înțelegeri, cea mai eficientă soluție de mentorat personalizată este pusă la punct, astfel încât individul să poată profita la maximum de programul de formare.

Credem cu tărie în ideea că fiecare persoană are propriile sale puncte forte și poate fi valorificată prin intermediul platformei și abordării corecte de învățare. Studenții de la JLI sunt pe deplin conștienți că cunoașterea de sine are o importanță egală cu cunoștințele academice.

Credem că internetul este cel mai puternic instrument de învățare din lume, motiv pentru care îl folosim pentru a aduce cunoștințe elevilor noștri.

Statisticile ne spun că la nivel mondial există aproximativ 1.668.870.408 utilizatori de internet astăzi, iar acest număr continuă să crească.

Generația de astăzi dorește acces instantaneu la orice, ori de câte ori o dorește și oriunde dorește. Același lucru este valabil și pentru instruire și educație. Studenții și profesioniștii în activitate își doresc pregătire continuă, iar JLI folosește puterea internetului pentru a le permite să facă acest lucru eficient și pentru a elimina toate barierele pe parcurs.

La JLI, folosim internetul pentru a maximiza eficiența învățării într-un cadru modern, oferind în același timp studenților toate cunoștințele de care au nevoie pentru a-l integra în industria farmaceutică / clinică / în domeniul sănătății.

JLI angajează un număr mare de profesioniști de înaltă calificare din industrie ca mentori pentru studenți, pentru a le oferi perspective reale ale industriei. Acest lucru ajută profesioniștii noștri aspiranți să ajungă la o interfață cu industria în sine. Mentoratul oferă o mulțime de sfaturi cu privire la formare și planificarea carierei.

Studenții JLI sunt îndemnați să ia parte la Centrul de Tutorat Online Campus de ultimă generație, sau OCTC, care a fost creat pentru schimbul eficient de informații între studenți și facultate.

Credem în pregătirea studenților noștri pentru situații din viața reală prin experiențe de primă mână, prin implementarea de sesiuni batjocoritoare prin intermediul platformelor noastre eficiente de instruire online.

Locații

Geneva

Address
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Geneva, Geneva, Elveţia

Programe

Această școală oferă și: