Citește Descrierea Oficială

Strathclyde MBA în Elveția

Din 1996, Universitatea din Strathclyde a oferit MBA Strathclyde ca Executive MBA la Centrul de Studii din Elveția.

Triple acreditate de AACSB , AMBA și EQUIS , programul nostru de MBA recunoscut internațional înseamnă o educație continuă în afaceri la cel mai înalt nivel. Cu accentul pe managementul strategic al companiilor , am ocupat în mod constant printre primii 10 MBA din întreaga lume în domeniul strategiei corporative în ultimii ani.

EMBA, care este proiectată în mod flexibil ca program cu fracțiune de normă de peste 2 ani, poate fi participat în întregime la Zurich sau părți ale programului pot fi finalizate la celelalte 7 centre de studiu din Asia, regiunea Golfului și Europa și campusul principal din Glasgow. La fel cum permite programul tău personal.

Așteptăm cu nerăbdare să vă însoțim pe parcursul dvs. educațional!

Acreditarea triplei coroane

Acreditarea EQUIS

EQUIS este cel mai important sistem internațional de evaluare, îmbunătățire și acreditare a calității instituțiilor de învățământ superior în management și administrarea afacerilor. Este cel mai nou dintre cele 3 mari organisme de acreditare și are cel mai mic număr de membri. A fost creată pentru a aborda problema europeană a diverselor sisteme naționale de acreditare, dar câștigă teren în afara Europei.

AMBA Acreditare

Începând cu Marea Britanie, Asociația de MBA este singurul dintre cele trei organisme principale care acreditează cursurile de MBA decât instituțiile gazdă.

Acreditarea AACSB

Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate este cel mai cunoscut organism de acreditare din SUA. În ciuda numărului foarte mare de membri americani (puține școli de afaceri din afara SUA au acest premiu), acesta rămâne kitemark-ul pentru orice școală de afaceri cu ambiții de clasă mondială. Numai 5 școli care operează în Elveția sunt acreditate, IMD, Univ. din St. Gallen, Univ. din Zurich și Strathclyde Business School.114984_Strathclyde.jpeg

Marturii

"Ca un student Strathclyde MBA la Centrul Elvetian, m-am bucurat de lectori cu expertiza lor si diferite medii. Am fost introdus idei noi si concepte, precum si cunoasterea practica practica a afacerilor.

Am experimentat corpul elevilor ca fiind foarte diversificat din punct de vedere etnic, social, profesional și cultural. Acest lucru mi-a oferit informații despre mine și despre ceilalți, mi-a făcut lumea mai mare și mai globală.

Mi-a plăcut flexibilitatea programului și sprijinul administrației centrale elvețiene - deoarece îmi conduc propria afacere fiind flexibilă, a fost un mare avantaj ".

Violeta Naydenova

Co-fondator la Poushe AG - Poushe Strudels

Strathclyde MBA a fost adaugarea perfecta la fondul meu stiintific si a imbunatatit cariera mea de a conduce o companie farmaceutica la nivel global activ.

Dr. Peter Kaufmann

CEO

Selectchemie AG

"Strathclyde Executive MBA a fost intenționată, compactă, orientată spre practică și de mare valoare pentru mine atunci când analizează provocările strategice dintr-o perspectivă globală".

Urs Brütsch

Managing Director Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Strathclyde MBA este oferit ca un Executive MBA la toate centrele internaționale (inclusiv Zurich), aceasta implică o structură de învățământ cu jumătate de normă și vârs ... [+]

Vă mulțumim pentru interesul acordat programului nostru de MBA!Aici veți găsi toate informațiile importante despre elAdmitere

EMBA începe de două ori pe an, la sfârșitul lunii aprilie și la sfârșitul lunii octombrie. Termenul de depunere a candidaturii este întotdeauna cu o lună înainte de începerea programului.

Cerințele de intrare pentru Executive MBAMinim 3 ani de experiență de management relevantă și o calificare corespunzătoare (universitate sau universitate de studii științifice aplicate)Dacă nu aveți o diplomă universitară de 6-10 ani, experiența de management este necesarăInterviuTaxe

Taxa de ansamblu pentru Executive MBA noastre de 2 ani în Elveția este de 57.000 CHF .-. * Plata în 4 semestre rate de 14.250 CHF .- fiecare este comună.... [-]

Elveţia Zurich
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Address
Prime Center 1 South
8060 Zurich, Zurich, Elveţia