Swiss School of Business and Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM este o școală globală , inovatoare și unică , cu studenți din întreaga lume. Programele noastre au fost proiectate cu peste 30 de parteneri din industrie . Garantăm educație elvețiană de calitate și excelență.

SSBM se află în principal în Geneva, Elveția și este înregistrat în cantonul Geneva sub numărul de înregistrare CHE-131.073.981.

SBM Geneva este acreditată de EduQua. Etichetă de calitate pentru o instituție de învățământ suplimentară (EduQua) (în germană: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen „EduQua”), este organismul național elvețian de asigurare a calității și prima etichetă elvețiană de calitate orientată către educația continuă a adulților. EduQua este un organism de acreditare recunoscut și susținut de guvernul confederat elvețian ; este prima certificare de calitate pentru instituțiile de învățământ publice și private din Elveția. EduQua este sistemul de acreditare al organismului de asigurare a calității pentru educația continuă. Conferința elvețiană a miniștrilor cantonali ai educației (EDK) susține eduQua ca o schemă de asigurare a calității recunoscută oficial.

Eticheta de calitate EduQua poate fi primită doar printr-un organism de inspecție recunoscut de către Biroul Elvețian de Acreditare SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) din cadrul Secretariatului Elvețian de Stat pentru Afaceri Economice SECO, care face parte din Departamentul Federal al Afacerilor Economice, Educație și Cercetare.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Viziunea noastra

VIZIUNEA noastră trebuie să fie o școală unică, inovatoare și internațională de afaceri și management, care oferă cercetare, practică și educație premium.

Misiunea noastră

Ne-am angajat să oferim continuu excelență educațională și expertiză în educația de afaceri prin tehnologia noastră de ultimă generație și experiența noastră de învățare de înaltă calitate. Încurajăm diversitatea și conectivitatea globală între studenții noștri, facultatea și partenerii de afaceri.

O educație relevantă

SSBM vă va ajuta să dobândiți obiceiuri de reflecție și gândire critică, care sunt cruciale pentru înțelegerea societății actuale. Recunoscând faptul că succesul individual se împleteste cu lumea mai mare, încurajăm elevii să se implice în îmbunătățirea gândirii lor critice.

De ce să alegi SSBM?

  • SSBM este o școală de afaceri și management cu adevărat inovatoare și de conducere, care are ca scop să ducă educația la un nou nivel!
  • Ne propunem să oferim o experiență de învățare superioară, care va avea un impact direct asupra dezvoltării dvs. profesionale.
  • Cu programele noastre unice, vă veți consolida viziunea strategică , eficiența și leadershipul pentru a gestiona organizațiile de astăzi.

134557_Promo5.png

Programele noastre

Programele noastre au fost concepute în parteneriat cu peste 30 de companii internaționale !

Considerăm că cunoștințele provin din legătura puternică cu liderii industriei. De aceea, ne-am asociat cu unele dintre cele mai importante companii internaționale pentru proiectarea de programe adaptate la realitățile de afaceri.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Facultatea noastră

Facultatea noastră este de renume mondial, iar în medie majoritatea au lucrat timp de peste 15 ani în diverse companii internaționale. Acest fapt ne ajută în obiectivul nostru de a oferi o experiență de învățare superioară, care va avea un impact direct asupra dezvoltării dvs. profesionale .

Cu sediul la Geneva, Elveția

Swiss School of Business and Management se află chiar în centrul activităților din vibrantul oraș Geneva, Elveția. Situat de-a lungul malurilor lacului Geneva, la poalele Alpilor, Geneva strălucește ca unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Geneva este un oraș global, un centru financiar și un centru mondial pentru diplomație datorită prezenței a numeroase organizații internaționale, inclusiv sediul multor companii și agenții internaționale.

Campusurile noastre

SSBM Geneva oferă programe educaționale în 4 locații: Geneva (Elveția), Zagreb (Croația), Shanghai (China) și Moscova (Rusia).

134554_DSC_0283-Small.jpg 134546_2.jpg 134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg 134547_DSC_0267-Small.jpg 134551_DSC_0284-Small.jpg

Business Partn ERS

Facultatea și colaboratorii SSBM au oferit consultanță, predare și servicii bazate pe proiect pentru peste 70 de companii internaționale și naționale.

Considerăm că cunoștințele academice trebuie să fie într-o legătură strânsă cu industria, care este forța motrice pentru o mai bună cunoaștere în mediul în curs de schimbare actuală.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Alumni puternici

Rețeaua are o importanță esențială. Alumnii noștri sunt alcătuiți din oameni care dețin diverse funcții manageriale de la manageri, directori până la nivelul CxOs.

Cu cât cunoașteți mai multe persoane, cu atât este mai puternică rețeaua dvs. socială și profesională. Clubul nostru Alumni este un mod eficient și antrenant de a construi acea rețea necesară.

134560_Promo14.png

Locații

Geneva

Address
Rue de Chantepoulet 10
1201 Geneva, Geneva, Elveţia

Zagreb

Address
Savska cesta 106
10000 Zagreb, Croaţia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră