Read the Official Description

SBS Swiss Business School este o instituție de management de pionierat dedicată pregătirii studenților pentru carierele economiei globale în Managementul Internațional, Finanțe, Marketing și alte domenii. Suntem un jucător de nișă bazat pe calitate.

Predăm teoria stării de artă, îmbogățim studenții în experiențele internaționale și le conectăm la cele mai bune practici în afaceri. Participanții la programele noastre învață mult mai mult decât teoria și practica managementului; ei dobândesc noi moduri de gândire care își pot schimba profund viața și succesul organizării lor.

Profitați la maximum de investiția dvs. Suntem o școală unică din mai multe motive:

- Învățare convenabilă și accesibilă

- Internațional la bază

- O instituție pe deplin acreditată, în care puteți avea încredere

- Conexiuni corporative

- Situat în Zurich

Internațional la bază

Ne concentrăm cu adevărat asupra lumii. De la un curs de introducere unic în programul de licență la un curs avansat în programul Doctor of Business Administration, experiența SBS este pe deplin internațională. Mai mult de jumătate dintre studenții noștri provin din Europa, Asia și America Latină. Oferim participanților noștri o experiență care îi pregătește să opereze cu ușurință dincolo de frontiere și culturi - într-un mediu care premiază diversitatea și capacitatea de a aduce o perspectivă mondială studiului afacerilor.

O instituție pe deplin acreditată, în care puteți avea încredere

SBS Swiss Business School este acreditată pe deplin de Adunarea Internațională pentru Educație în afaceri colegiale (IACBE), organism de acreditare la nivelul întregii Uniuni. Acreditarea națională este cea mai înaltă formă de acreditare pe care o instituție o poate primi. IACBE a lăudat SBS ca inovator în educația în afaceri. SBS este acreditat de către Consiliul britanic de acreditare ca instituție independentă de învățământ superior.

Conexiuni corporative

SBS este, de asemenea, certificată de Eduqua, certificarea Swiss Quality Assurance pentru învățământul superior. Aceasta ia în considerare mai multe criterii pentru a asigura calitatea instituției și este revizuită pe o perioadă de trei ani.

SBS este conectat în mod intim la lumea afacerilor prin intermediul rețelei sale de predare, facultate, evenimente și plasare. Liderii de afaceri vizitează frecvent Școala pentru a vorbi cu studenții sau pentru a preda cursuri și pentru a oferi studenților oportunități directe de a învăța despre practica de afaceri de ultimă oră. Companiile interesate să creeze noi linkuri sunt invitate să contacteze Biroul nostru de plasare.

Clasele utilizează de multe ori problemele actuale de afaceri ca obiect al acestora. Elevii consultă experții și participanții la luarea deciziilor și prezintă concluziile finale managerilor companiei. Prin intermediul unor astfel de studii de caz "vii", ele urmăresc problemele pe măsură ce se dezvoltă în timp și beneficiază de învățarea modului de aplicare a cunoștințelor la cele mai recente evoluții ale economiei globale.

În cele din urmă, cele mai puternice conexiuni către afaceri sunt prin intermediul rețelei noastre de contacte angajator. SBS are un record de invidiat în plasarea absolvenților săi la companii și instituții de top din întreaga lume. Un număr de angajatori vizitează școala în fiecare an pentru a identifica absolvenți potriviți pentru a ocupa poziții în companiile lor. Biroul nostru de Plasament menține un dialog regulat cu potențialii angajatori și este pregătit să-i primească în campus.

Situat în Zurich

Zurich a fost în mod constant clasat ca orașul numărul unu în lume pentru calitatea vieții, făcându-l un loc ideal pentru a studia managementul internațional.

Multe companii multinaționale se află în regiune, datorită locației centrale a orașului Zurich, în inima Europei. Este doar o oră cu avionul din Londra, Paris, Bruxelles sau Berlin. Zurich este capitala financiară și economică a Elveției.

Calitatea și varietatea vieții culturale din Zurich, cu numeroasele sale teatre, muzee și conferințe internaționale, îl face locul potrivit pentru a obține o educație la nivel mondial.

Situat ideal pe malul lacului Zurich, orașul oferă excelente activități sportive în aer liber.

În cele din urmă, personajul cosmopolit al orașului, cu aproape 100 de naționalități din întreaga lume, face ca toată lumea să se simtă ca acasă.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

SBS Swiss Business School

SBS este printre primele școli de afaceri din Europa care își adaptează programul Executive MBA la noile cerințe ale organizațiilor și companiilor de vârf din economia cu ... [+]

De ce SBS Swiss Business School

SBS este printre primele școli de afaceri din Europa care își adaptează programul Executive MBA la noile cerințe ale organizațiilor și companiilor de vârf din economia cunoașterii. Avem nevoie de oameni care pot conduce grupuri interdisciplinare și multi-culturale. Persoanele fizice care pot combina cunoștințele între diferite discipline și care înțeleg rolul organizației în societate. Pentru a răspunde acestor cerințe, am redeschis programul nostru de Executive MBA, cu un rol important în managementul internațional, pentru a oferi participanților un set de instrumente care să identifice și să rezolve creativ problemele, să adauge valoare și să contribuie în moduri care nu sunt de rutină. Vă urez bun venit la MBA Executive Modular!... [-]

Elveţia Zürich
February 2019
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

SBS Swiss Business School

Un MBA este căutat de indivizi ambițioși și în multe organizații este recompensat de o creștere a salariului și de promovare. Unul dintre motivele cele mai frecvente pe c ... [+]

Master of Business Administration (MBA)Bun venit la SBS MBA

Afacerea sa schimbat - radical! Există într-un mediu de afaceri cu frontiere nelimitate, inovare tehnologică înșelătoare, clienți incredibil de inteligenți și colaboratori sociali, preocupări sporite privind securitatea, reglementări guvernamentale din ce în ce mai complexe și incertitudine economică. În plus, ca lider actual sau viitor într-o lume complexă, doriți să angajați angajații, să surprindeți pozitiv clienții, să restaurați și să vă mențineți mediul și să conduceți cu integritate. Nu va dura două generații; putem și re-inventăm lumea din această generație!

Acum este un moment minunat pentru a vă pregăti, a re-instrumenta și a lansa agresiv înainte. MBA SBS va dota pentru oportunitățile de afaceri de mâine, păstrându-vă în același timp realitatea de afaceri de astăzi. Programul nostru este IACBE acreditat, de vârf și respectat în regiunea Zürich și pe tot globul.... [-]

Elveţia Zürich
February 2019
La zi
50 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Part Time

SBS Swiss Business School

SBS Flex MBA Master of Business Administration grad a fost dezvoltat pentru a oferi studenților cu această expertiză. Cursurile se desfășoară o dată pe lună pe campus. ... [+]

Flex MBA

În actuala piață dinamică, managerii de succes trebuie să fie inovativi și antreprenoriale, combinând o cunoaștere generală a funcțiilor de afaceri cu competențe specifice în domeniul lor de responsabilitate. SBS Flex MBA (Master of Business Administration grad) a fost dezvoltat pentru a oferi studenților cu această expertiză.

Cursurile se desfășoară o dată pe lună pe campus. Este întotdeauna vineri, sâmbătă și duminică între orele 09:00 - 18:00. Acest lucru îi dă participanților să se întâlnească cu lectorul și studenții de la egal la egal. Examinările se desfășoară în seara de joi, înaintea clasei următoare. Acest lucru permite participanților să vină la Zurich pentru o perioadă limitată de timp.... [-]

Elveţia Zürich
February 2019
Part time
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

Zürich, Zurich, CH - 8302 CH
Social Media