Read the Official Description

O Universitatea din Lausanne Este o instituție de predare și cercetare superioară formată din șapte facultăți în care aproximativ 14.300 de studenți și 3.000 de cercetători lucrează și studiază.

UNIL Este axat pe mai multe discipline academice, în special Medicină, Științe ale vieții, Geosciences, Mediu, Business, Științe Umane și Științe Sociale.

Se pune accentul pe o abordare interdisciplinară, cu o strânsă cooperare între studenți, cadre didactice și profesori.

UNIL reprezintă:

 • O atmosferă internațională . O cincime din populația studenților și o treime din personalul didactic provin din străinătate.
 • Facilități și tehnologii moderne . Laboratoare de ultimă oră pentru cercetători: săli de cursuri spațioase și bine echipate pentru cadrele didactice și studenți.
 • Trei facultăți unice de acest fel în Elveția . Drept, justiție penală și administrație publică; Biologie și medicină (FPM); Geosciences and Environment (GSE). Noile inovații necesită noi sinergii.
 • Colaborarea strânsă cu Spitalul Universitar din Cantonul Vaud (CHUV), pentru a rămâne în fruntea progresului în cunoașterea medicală.
 • Biblioteca universitară și cantonală - Lausanne (BCUL) , cu cele două milioane de documente, instrumente de cercetare moderne și un mediu de lucru ideal, cu vedere la Lacul Geneva.
 • O filozofie și o etică a muncii exprimată într-o Carta a Valorilor și a preceptelor.
 • Un cadru excepțional verde și spațios la lac . În doar câteva minute, o rețea excelentă de transport public leagă campusul universitar de Lausanne, capitala Vaudului, cunoscută pentru diversele sale activități culturale.
 • O gamă largă de cursuri de formare continuă și interdisciplinară , precum și nenumărate activități sportive și culturale în domenii variate precum: cursuri de limbă și IT, fotbal (fotbal), capoeira, fitness sau scufundări subacvatice la Centrul sportiv; Societăți, cinema, expoziții sau teatru la Grange de Dorigny.
Port-2468503_960_720

Universitatea din Lausanne (UNIL) este formată din șapte facultăți:

 • Facultatea de Teologie și Științe ale Religiilor;
 • Facultatea de Arte și Școala de limbă franceză ca limbă străină;
 • Facultatea de Științe Sociale și Politice;
 • Facultatea de Afaceri și Economie;
 • Facultatea de Drept, Justiție Penală și Administrație Publică;
 • Facultatea de Biologie și Medicină;
 • Facultatea de Geologie și Mediu.

Cu 14.475 de studenți în 2016, Universitatea din Lausanne De asemenea, beneficiază de sinergii cu campusul EPFL situat chiar lângă propriul său. În anul 2016, 467 de profesori universitari și 78 de asistent universitar au predat la UNIL, Au ajutat în sarcinile zilnice de 1.235 de asistenți și 470 de alți profesori. Pentru a asigura buna funcționare a entității, personalul didactic a fost sprijinit de 1.033 persoane care lucrează ca personal administrativ și tehnic, precum și 48 de cursanți.

Clasat drept numărul cinci în Europa în ceea ce privește importanța publicațiilor, cercetarea este un subiect cheie pentru Universitatea din Lausanne.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA ajută profesioniștii de la mijlocul vieții să își transforme cariera, să profite de noi oportunități și să reflecteze asupra personalității, pe ... [+]

Este timpul să vă schimbați?

Viața modernă ne dă rareori timp să respirăm, să ne întoarcem și să luăm în considerare ceea ce dorim să realizăm. Decide să studiezi pentru un MBA oferă timp și spațiu pentru schimbare.

HEC Lausanne Executive MBA ajută profesioniști de la mijlocul vieții Își transformă cariera, Să profite de noi oportunități și să reflecte asupra personalității, performanței și perspectivelor. Cu toate acestea, vom face mult mai mult decât să vă stimulați perspectivele de muncă. Al nostru Program pe 16 luni Ajută oamenii să se transforme fundamental. Participanții sunt inspirați să devină agenți ai schimbării în companiile, comunitățile, industria ... și câteodată lumea. Acreditat de Equis și AMBA, Programul a fost în mod constant clasat printre cele mai bune top 100 Executive MBAs din întreaga lume The Financial Times. Pe lângă calitatea superioară a predării și bogăția comunității HEC Lausanne, suntem recunoscuți pentru abordarea noastră pionieră Dezvoltarea personală și profesională. Ne-am proiectat curriculum-ul pentru a adăuga această dimensiune puternică modulelor principale de concept de afaceri și, prin urmare, să însoțească participanții noștri la transformarea lor. ... [-]

Elveţia Lausanne
August 2019
Part time
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
CH-1015 Lausanne
Lausanne, Vaud, CH