Imperial School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un program Acreditat Online MBA

Școala Imperială de Management (ISM) colaborează cu universități de renume și cu renumite școli B la nivel global. ISM urmărește să ofere studenților din Orientul Mijlociu și Africa programe de înaltă calitate și acreditate pe plan internațional.

Aceste programe sunt adaptate pentru profesioniștii care lucrează, făcându-i programe accesibile și flexibile de MBA cu un mod de învățare combinat. Programele noastre de MBA accesibile nu sunt în compromisul cel puțin privind educația și conținutul de calitate. Modul de livrare ISM combinat oferă o opțiune de învățare online, devenind Accredited Italian Online MBA în Emiratele Arabe Unite.

Programul este livrat prin cursuri cu conținut esențial pentru întreprinderile de astăzi la nivel internațional. Avem membri cu înaltă calificare din cadrul facultăților care angajează studenții în discuții, studii de caz, videoclipuri, simulări și prezentări efectuate individual sau în grup. Asistența în timp real este oferită elevilor pentru a le ajuta să își finalizeze cursul la timp. Durata pentru programele noastre este de 12 luni, ceea ce face de conducere de un an MBA italiană în Emiratele Arabe Unite. Programele noastre sunt aprobate de Ministerul italian al Educației, astfel încât programele de MBA de înaltă calitate aprobate de Guvern.

Școala este, de asemenea, ferm convinsă că abilitățile de rețea și schimbul de idei ale indivizilor similari. ISM oferă oportunități pentru studenți și absolvenți de a interacționa cu liderii industriei în timpul seminariilor și conferințelor. Obiectivul fundamental al școlii este de a construi o comunitate solidă de profesioniști și antreprenori de înaltă performanță. Această comunitate stabilește prioritatea și motivează generația viitoare să devină o societate holistică. ISM este înregistrată și autorizată de către guvernul din Sharjah, Emiratele Arabe Unite, cu licența 1701124 și încorporată ca societate cu răspundere limitată.

64376_Imperial-School-of-Management-logo.png

Locații

Emiratele Arabe Unite Online

Address
Emiratele Arabe Unite Online, Emiratele Arabe Unite

Sharjah

Address
Sharjah
85532 Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră