Citește Descrierea Oficială

Un mesaj de la directorul nostru

Bazându-se pe experiența puternică din sectorul de producție, pe care fondatorii le-a dezvoltat în Suedia în timpul expansiunii globale a anilor '90, LEORON a devenit un institut cuprinzător de instruire, oferind soluții de instruire și dezvoltare în toate funcțiile strategice ale companiei, , și inginerie. Cu distribuția strategică a birourilor noastre în locații de conducere, cum ar fi Dubai, Riyadh, Jonkoping, Skopje, Accra și Almaty, echipa noastră de experți oferă aproximativ 500 de cursuri anual, iar aproximativ 10000 de profesioniști sunt dotați cu educație adecvată și cele mai recente informații despre un vast sortiment de industrii din întreaga regiune a EMEA. Misiunea LEORON este de a ajuta clienții noștri din întreaga lume să-și sporească competitivitatea prin îmbunătățirea nivelului de competență al angajaților, prin soluții de calitate și de dezvoltare de cea mai bună calitate, oferite de experți globali de neegalat și facilitată de cei mai buni manageri de formare din industrie. Dacă clienții noștri se confruntă cu dificultăți în reorganizarea mărcii, echiparea forței de muncă cu un set suplimentar de competențe sau cu scopul de a evalua competențele într-o structură existentă, planificarea dezvoltării noastre este o soluție excelentă.

Al dumneavoastră,

Val Jusufi,

Director general112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Pentru clienții noștri valoroși

Obiectivul meu personal este acela de a atinge un ritm constant de rezistență în toate procesele interne și de a realiza un echilibru natural între viabilitatea într-un mediu de lucru și satisfacția angajaților. Cred că o astfel de strategie conduce la echipe pozitive de lucru greu, care sunt capabile să obțină rezultate excelente. În plus, misiunea mea se referă la integrarea soluțiilor de învățare de top în regiunea EMENA și dincolo de aceasta. Cred că acest lucru are capacitatea de a duce la mulți profesioniști certificați, care pot servi drept fundație pentru indivizi de succes, întreprinderi familiale, corporații mari și părți interesate mulțumite.

Printr-o sinergie a marilor consultanți, numeroase academii globale și organisme de certificare, precum și consilieri de neegalat care acționează în domeniul învățării și dezvoltării, ne propunem să stabilim o nouă eră a dezvoltării personale durabile și a creșterii corporative.

Cu sinceritate,

Goran Gakidev,

Director, Vânzări112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Misiunea noastră

Misiunea LEORON este de a ajuta clienții noștri din întreaga lume să-și sporească competitivitatea prin îmbunătățirea nivelului de competență al angajaților, prin soluții de calitate și de dezvoltare de cea mai bună calitate, oferite de experți globali de neegalat și facilitată de cei mai buni manageri de formare din industrie.

Viziunea noastra

LEORON ca cea mai mare și dominantă companie de formare și dezvoltare din regiunea EMEA.112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Programe predate în:
  • Engleză