Master Education International- DXB/ SHJ

Introducere

Citește Descrierea Oficială

"Masters mi-a oferit cu opțiunile diferite universități recunoscute pentru programele de MBA care dau cunoștințe aprofundate pentru a fi competitivă în această lume globalizată. Nu am nici o îndoială că a fost absolut Masters cea mai buna alegere pentru mine, și ar fi pentru majoritatea oamenilor. " -Amin Kazi, Director Executiv și GM Emirates umede Șervețele FZCO (RMB & Ghantoot Group)

"Am fost cu masterat de la iulie 2011, am făcut diploma BBA în marketing. Am asistat la facultate calificare uimitor și de înaltă. În prezent, eu sunt de completare diploma de MBA in Marketing. Mă bucur să fiu cu Masters. " -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

Soluția a fost de masterat Institutul Educational. MIE ma ajutat îmbunătăți profesional & personal. Cele mai bune urări cu personalul și lectori. -Deepthy Pat K., Administrator -Procter și Gamble

Obiectivele noastre

Pentru a oferi o educație specifică, și superioară de calitate în curs de pregătire pentru poziții profesionale în lumea de astăzi în mișcare rapidă în cazul în care meritocrației și calificările sunt fundamentale pentru a progresa.

Pentru a oferi oportunități de post-educaționale pentru clientii deja angajate în afaceri, care să le permită să-și îndeplinească obiectivele de carieră prin consolidarea bazei lor de calificare, fără a întrerupe vocația lor sau compromite calitatea educației.

Pentru a utiliza, în cazul în care este necesar, practici tradiționale, tehnici moderne si tehnologie la cele mai bune avantaj în livrarea, pentru a îmbunătăți și îmbogăți clienții noștri realizarea scopurilor lor educaționale și de carieră.

Pentru a rămâne în pas cu inovațiile și dezvoltarea de noi metode și tehnologii de livrare a materialelor de educație și componente, precum și aspecte administrative ale Institutului.

Pentru Emiratele Arabe Unite Locuitorii: Ø DUBAI - Vineri dimineata (8:30 - 12:30) Ø Bucharest - Vineri dimineata (8:30 - 12:30) și după-amiază (2.00-6.00 AM)

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea BBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Master în Administrarea Afacerilor - Marea Britanie (MBA în Dubai / Sharjah)

Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 mai mult

Elevii asigura 120 de credite pentru 8-10 module de studiu în EAU, unde evaluarea este de 100% de către Assignment, să se aplice și să completeze MBA-ul suplimentar al Anglia Ruskin University-UK, în primul rând la depunerea unei teze individuale. [+]

Elevii obțin 120 de credite pentru 8-10 module studiate în Emiratele Arabe Unite, unde evaluarea este de 100% prin asignare, pentru a aplica și pentru a completa MBA-ul suplimentar al Universității Anglia Ruskin-Marea Britanie în primul rând la prezentarea unei disertații individuale, al Universității.

Concentrația disertației (maxim 60 de credite) poate fi:

Management generalMarketingResurse umane.

Supraveghetorul, de la Universitatea, va lucra cu studenții în completarea disertației. Universitatea Anglia Ruskin se angajează să producă cercetări de înaltă calitate, cu impact asupra tuturor domeniilor sale.

Universitatea Anglia Ruskin este una dintre cele mai mari universități din estul Angliei și are peste 30.000 de studenți. Universitatea își are rădăcinile în anul 1858.Universitatea Anglia Ruskin a obținut un clasament de 301-350 în 2018 de către Universitatea de Învățământ Superior din Times. De asemenea, în 2016, universitatea a fost numită cea mai bună instituție comună în cea mai bună clasă din Marea Britanie de către clasamentul mondial al Times Higher Education. Clasamentul este singurul tabel de performanță la nivel mondial pentru a judeca universitățile de clasă mondială în toate misiunile lor principale - predare, cercetare, transfer de cunoștințe și perspective internaționale. În conformitate cu tabelele Ligii Universității Guardian din 2017, Universitatea Anglia Ruskin se situează pe locul 66 în Regatul Unit.... [-]


Contactează

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Adresă, linia 1 117149 Dubai Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
website http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Adresă, linia 1 Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite