Master Education International- DXB/ SHJ

Introducere

Citește Descrierea Oficială

"Masters mi-a oferit cu opțiunile diferite universități recunoscute pentru programele de MBA care dau cunoștințe aprofundate pentru a fi competitivă în această lume globalizată. Nu am nici o îndoială că a fost absolut Masters cea mai buna alegere pentru mine, și ar fi pentru majoritatea oamenilor. " -Amin Kazi, Director Executiv și GM Emirates umede Șervețele FZCO (RMB & Ghantoot Group)

"Am fost cu masterat de la iulie 2011, am făcut diploma BBA în marketing. Am asistat la facultate calificare uimitor și de înaltă. În prezent, eu sunt de completare diploma de MBA in Marketing. Mă bucur să fiu cu Masters. " -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

Soluția a fost de masterat Institutul Educational. MIE ma ajutat îmbunătăți profesional & personal. Cele mai bune urări cu personalul și lectori. -Deepthy Pat K., Administrator -Procter și Gamble

Obiectivele noastre

Pentru a oferi o educație specifică, și superioară de calitate în curs de pregătire pentru poziții profesionale în lumea de astăzi în mișcare rapidă în cazul în care meritocrației și calificările sunt fundamentale pentru a progresa.

Pentru a oferi oportunități de post-educaționale pentru clientii deja angajate în afaceri, care să le permită să-și îndeplinească obiectivele de carieră prin consolidarea bazei lor de calificare, fără a întrerupe vocația lor sau compromite calitatea educației.

Pentru a utiliza, în cazul în care este necesar, practici tradiționale, tehnici moderne si tehnologie la cele mai bune avantaj în livrarea, pentru a îmbunătăți și îmbogăți clienții noștri realizarea scopurilor lor educaționale și de carieră.

Pentru a rămâne în pas cu inovațiile și dezvoltarea de noi metode și tehnologii de livrare a materialelor de educație și componente, precum și aspecte administrative ale Institutului.

Pentru Emiratele Arabe Unite Locuitorii: Ø DUBAI - Vineri dimineata (8:30 - 12:30) Ø Bucharest - Vineri dimineata (8:30 - 12:30) și după-amiază (2.00-6.00 AM)

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea BBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Master In Administrarea Afacerilor - Uk (mba în Dubai / Sharjah)

Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Emiratele Arabe Unite Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 mai mult

Studenți sigure 120 de credite pentru 8 predate Module în Emiratele Arabe Unite, în cazul în care evaluarea este de 100% prin alocarea, pentru a finaliza top-up MBA de la Universitatea din Northampton-Marea Britanie, în primul rând pe prezentarea unei teze, individuale, predate de către facultatea Northampton - United regat [+]

Elevii asigura 120 de credite pentru 8 module predate în Emiratele Arabe Unite, unde evaluarea este de 100% prin Assignment, pentru a finaliza MBA -ul suplimentar al Universității din Northampton-Marea Britanie în primul rând la prezentarea unei disertații individuale, predată de facultatea Northampton.

Concentrația disertației poate fi:

Management General Resursa umană (maximum 60 de credite).

Supervizorul, de la Universitatea, va lucra cu elevii pe măsură ce finalizează disertație lor. Universitatea din Northampton se angajeaza sa produca cercetare de înaltă calitate, cu impact în toate domeniile sale de subiect.

Universitatea din Northampton

Universitatea din Northampton este listat în primele 100 de universități din UK.This Listarea este de "The Complete Universitatea Guide'-Regatul Unit. Masa Ligii este compilată de către consultantul Mayfield University din 2007 Universitatea din Northampton este o corporație creată de Royal Charter, care se bucură de o reputație națională ca un loc foarte prietenos, unde oamenii sunt cu adevărat fericiți să-și facă cele mai bune eforturi la academicieni. obiectele sale, puterile și cadrul de guvernare sunt stabilite în Cartă. Universitatea din Northampton este situat în inima Angliei și oferă diverse discipline la nivel universitar și postuniversitar. Universitatea a fost recunoscută ca fiind cea mai importantă universitate din Anglia pentru ocuparea forței de muncă . Califi este recunoscută ca o organizație de atribuire de către autoritățile de reglementare de calificare pentru Anglia și Țara Galilor. Autoritățile de reglementare sunt Biroul de calificările și examene de reglementare (Ofqual) în Anglia și Țara Galilor Guvernul, în Țara Galilor.... [-]


Contactează

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Adresă, linia 1 117149 Dubai Dubai, Emiratele Arabe Unite
website http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Adresă, linia 1 Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Emiratele Arabe Unite