Citește Descrierea Oficială

Începând cu anul 1995, Master Education International (MEI) și-a deservit institutele afiliate și asociate în Orientul Mijlociu, India, Orientul Îndepărtat și comunitatea studențească în ansamblu, oferind învățământului superior britanic, american și indian. Programele sale pilot sunt MBA și BBA. MEI este partener al a trei comisii de atribuire proeminente din Marea Britanie; QUALIFI, BTEC Edexcel și NCC de învățământ și City Vision University SUA și Banasthali University India (listate și recomandate de MOHE, Emiratele Arabe Unite) Master este, de asemenea, un birou off-campus pentru un program de cercetare bazate pe Ph.D.

Master Education International oferă educație de management pentru ultimii 20 de ani și are centre de livrare în Dubai și Sharjah (Ajman) din Emiratele Arabe Unite, cu sediul central în India și asociații din KSA și Singapore. Suntem specializați în special la nevoile profesioniștilor care lucrează prin desfășurarea de cursuri fizice interactive în zilele de vineri numai în centrele noastre de livrare. Creditul obținut la altă universitate este transferabil, permițându-vă să faceți clic pe pornirea învățământului superior.

Marturii

"Maestrii mi-au oferit opțiunile diferitelor universități recunoscute pentru programele MBA care oferă cunoștințe aprofundate pentru a fi competitiv în această lume globalizată. Programul MBA a oferit o valoare imediată prin creșterea conștiinței mele strategice. cea mai bună alegere pentru mine și ar fi pentru majoritatea oamenilor. "
-Amin Kazi, director executiv și GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Am fost cu Masters din iulie 2011, am facut diploma de BBA in Marketing, am fost martor la o facultate uimitoare si de inalta calificare, in prezent imi completez diploma de MBA in Marketing si ma bucur sa fiu alaturi de Masters". -Ala'aeddin MJ Tumalih, asociat senior, ACSS (Arab Bank Plc)

"Am fost întotdeauna interesat de MBA-HR și m-am îngrijorat cum să administrez studiile în timp ce lucram, deoarece am avut nevoie de destule coaching și clase după muncă." Soluția a fost Institutul de Învățământ Master, MEI ma ajutat să îmbunătățesc profesional

Obiectivele noastre

Pentru a oferi educație specifică și de calitate superioară în pregătirea pentru poziții profesionale în lumea de astăzi în plină ascensiune, unde meritocrația și calificările sunt fundamentale pentru progres.

Pentru a oferi oportunități de educație post-către clienții deja angajați în afaceri, permițându-i să-și îndeplinească obiectivele carierei prin consolidarea bazei lor de calificare fără a-și întrerupe vocația sau să compromită calitatea educației.

Să utilizeze, acolo unde este necesar, practici tradiționale, tehnici și tehnologii moderne pentru a beneficia cel mai bine de livrare, pentru a spori și a îmbogăți îndeplinirea obiectivelor educaționale și de carieră ale clienților noștri.

Să rămână în pas cu inovațiile și să dezvolte noi metode și tehnologii pentru furnizarea educației și a materialelor componente, precum și a aspectelor administrative ale Institutului.

Pentru rezidenții din Emiratele Arabe Unite: Ø DUBAI - Vineri dimineața (8:30 - 12:30) Ø SHARJAH - Vineri dimineața (8:30 - 12:30)

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Master Education International - Dubai / Sharjah

Elevii asigura 120 de credite pentru 8-10 module de studiu în EAU, unde evaluarea este de 100% de către Assignment, să se aplice și să completeze MBA-ul suplimentar al An ... [+]

Elevii obțin 120 de credite pentru 8-10 module studiate în Emiratele Arabe Unite, unde evaluarea este de 100% prin asignare, pentru a aplica și pentru a completa MBA-ul suplimentar al Universității Anglia Ruskin-Marea Britanie în primul rând la prezentarea unei disertații individuale, al Universității.

Concentrația disertației (maxim 60 de credite) poate fi:

Management generalMarketingResurse umane.

Supraveghetorul, de la Universitatea, va lucra cu studenții în completarea disertației. Universitatea Anglia Ruskin se angajează să producă cercetări de înaltă calitate, cu impact asupra tuturor domeniilor sale.

Universitatea Anglia Ruskin este una dintre cele mai mari universități din estul Angliei și are peste 30.000 de studenți. Universitatea își are rădăcinile în anul 1858.Universitatea Anglia Ruskin a obținut un clasament de 301-350 în 2018 de către Universitatea de Învățământ Superior din Times. De asemenea, în 2016, universitatea a fost numită cea mai bună instituție comună în cea mai bună clasă din Marea Britanie de către clasamentul mondial al Times Higher Education. Clasamentul este singurul tabel de performanță la nivel mondial pentru a judeca universitățile de clasă mondială în toate misiunile lor principale - predare, cercetare, transfer de cunoștințe și perspective internaționale. În conformitate cu tabelele Ligii Universității Guardian din 2017, Universitatea Anglia Ruskin se situează pe locul 66 în Regatul Unit.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai Sharjah Abu Dhabi
September 2019
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Website
Număr de telefon
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite