Citește Descrierea Oficială

Despre Success Point College

Un institut de învățământ extrem de apreciat în Emiratele Arabe Unite, Success Point College oferă programe de diplomă, licență și masterat aprobate de către Universitatea din vestul Scoției pentru aspiranți studenți și profesioniști care lucrează. În conformitate cu World University Rankings 2019, universitatea a fost votată ca fiind printre primele 500 din lume.

A fost înființată în 2015 printr-o alianță puternică între Guvernul Indiei și Guvernul din Sharjah sub patronajul Camerei de Comerț din Sharjah și Centrul de Expoziții din India. De-a lungul anilor, colegiul și-a consolidat legăturile cu guvernul indian, formând noi parteneriate cu universitățile din Regatul Unit. Unul dintre cele mai recente parteneriate este cu International Skill Development Corporation. Ne-a ajutat să proiectăm campusul conform ISDC Global Business School în standardele EAU (IGBS).

Toate programele sunt acreditate de organisme profesionale internaționale, inclusiv CIMA, ACCA, IPA și CMI, oferind elevilor un avantaj competitiv față de alții după absolvire. Ele sunt concepute pentru ca elevii să obțină un amestec perfect de cunoștințe teoretice și experiență practică. Nu numai că își intensifică cariera, ci îi echipează și cu abilitățile necesare pentru a face față situațiilor neobișnuite la locul de muncă.

Construirea unui viitor de succes

La Success Point College , credem în construirea viitorului prin formarea studenților pentru a avea cele mai bune abilități cerute de mai multe industrii. Este posibil numai datorită eforturilor comune ale facultății noastre de angajare și de înaltă calificare, a personalului de sprijin dedicat, utilizării tehnologiei avansate și determinării studenților noștri.

Oferim o combinație de programe care se desfășoară pe bază de învățământ cu normă întreagă, în week-end și la distanță. Elevii pot alege unul care se potrivește cel mai bine programului lor și lucrează pentru succesul lor cu ajutorul profesorilor și materialelor de studiu oferite de ele. Am oferit servicii speciale de transport pentru studenții cu normă întreagă care pleacă din Sharjah, Ajman și Dubai în campus.

Pregătirea studenților pentru lumea reală

Clasele noastre de la Sharjah sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră pentru a ajuta elevii să învețe în cel mai bun mod posibil. Campusul este dotat cu o bibliotecă uriașă, un centru de agrement și un spațiu sportiv în aer liber unde studenții își pot petrece timpul liber cu prietenii.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Success Point College

MBA în Afaceri Internaționale de la Universitatea din Vestul Scoției produce absolvenți de înaltă caliber care pot răspunde în mod eficient la provocări imprevizibile în ... [+]

Despre

MBA în Afaceri Internaționale de la Universitatea din Vestul Scoției produce absolvenți de înaltă caliber care pot răspunde în mod eficient la provocări imprevizibile în medii de afaceri competitive în întreaga lume. Oferă cunoștințe esențiale despre afaceri și înțelegere, cu un accent puternic pe dezvoltarea aptitudinilor manageriale aplicate vital pentru liderii de afaceri eficienți. Competențele dvs. de comunicare, negociere și facilitare vor fi cultivate și îmbunătățite.

Programul acoperă subiecte precum globalizarea

[-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Success Point College

MBA în afaceri internaționale ... [+]

Despre

MBA în afaceri internaționale

Programul duce la 9 scutiri de hârtie (F1-F9) față de ACCA și scutiri până la diploma avansată în contabilitatea de management, cu excepția Studiului de caz de management către CIMA.

[-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Success Point College

Logistica MBA ... [+]

Despre

Logistica MBA

Logistica MBA

[-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2020
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză