Synergy University Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

59111_1.JPG

STATUS-QUO:

Piața locurilor de muncă este extrem de competitivă. Persoanele fizice trebuie să aibă un plan strategic și calificările corecte pentru a se evidenția pe piață. Acest lucru este mult mai evident în orașele metropolitane cu forță de muncă diversă din punct de vedere cultural.

FAPT:

Candidații cu diplome internaționale au mult mai multe șanse să găsească oportunități de angajare ambițioase.

Câștigarea unei diplome de absolvent arată persistența, determinarea și capacitatea de a gestiona medii provocatoare - care sunt calitățile cele mai căutate pentru persoanele care ocupă posturi de director și director.

PAS ÎNAINTE:

Universitatea Synergy oferă programe orientate spre practică și vă oferă calificări acreditate la nivel global, care vă fac dorite de companii renumite din întreaga lume, precum și toate facilitățile pentru șederea confortabilă în Dubai (viza, dormitorul elevului cu autobuzul, sală de gimnastică, piscină etc. )

UNIVERSITATEA SYNERGY @ a GLANCE

59120_2.JPG

TOP-3 MEMBRII DIN CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE

qJPIkKj.jpg

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:


Executiv mba "strategie și conducere"

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 3 semestre February 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Programul este destinat directorilor și managerilor de top din diferite domenii și industrii. Acesta acoperă toate subiectele majore relevante pentru conducerea, gestionarea și dezvoltarea cu succes a organizațiilor. Scopul programului este de a echipa specialiștii cu cunoștințe de afaceri actualizate pentru a-și îmbunătăți performanțele profesionale. [+]

Executive Master în Programul de Administrare a Afacerilor, este un program unic de MBA în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Este conceput special pentru directori și manageri de top din diverse industrii. Acesta acoperă toate subiectele majore relevante pentru conducerea și gestionarea cu succes a organizațiilor. Scopul programului este de a echipa profesioniștii cu cunoștințe de afaceri relevante pentru a-și îmbunătăți performanța împreună cu companiile, pentru a identifica punctele slabe și pentru a spori eficiența.

Programul nostru Executive MBA este sub patronajul lui Ahmed Bin Sulayem, președintele executiv al DMCC - autoritatea zonei libere pentru turnurile Jumeirah Lakes. Conducerea sa ia câștigat numeroase premii și premii, inclusiv premiul "Personalitatea Guvernului Anului" de către Crowe Horwath. El a condus, de asemenea, DMCC să devină cea mai mare și cea mai rapidă creștere a zonei libere din Emiratele Arabe Unite.... [-]


Videoclipuri

Study in Dubai

Contactează

Admission officer

Adresă, linia 1 32nd floor, Platinum Tower, Jumeirah Lakes Towers
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Telefon +971 56 559 95 09