Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Bolton a avut un parteneriat de succes cu WINC RAK din 2008. Programele sunt disponibile în nivel universitar și postuniversitar. Programele sunt predate de către Marea Britanie și tutori locali link-ul din Marea Britanie tutori de la Universitatea din Bolton va fi, de asemenea, de monitorizare a programelor. Studenții vor avea acces și la facilitatea de on-line al Universității, cum ar fi "Moodle".

Cursuri

 • BA (Hons) Management
 • BA (Hons) Contabilitate
 • BA (Hons) Management (Top-Up)
 • BSC (Hons) Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Management (MRU)
 • BA (Hons) Management (Marketing)
 • BSC (Hons) managementul afacerilor
 • BSC (Hons) Management (Top-up)
 • lege ba
 • MBA (absolvent)
 • MBA (top-up)
 • mba (executiv)
 • Managementul de proiect MSC Construcții
 • BSC (Hons) de calcul
 • bsc (Hons) de calcul (top-up)
 • Beng (Hons) electrice și electronice de inginerie (în picioare avansat)
 • Tehnologia informației MSC
 • mba
 • Beng (Hons) inginerie mecanică
 • BSC Physcology
 • BSC (Hons) Cantitatea topografie și Mgmt Comercial

Universitatea din Bolton

Cu un corp student de aproximativ 11.000 veți obține cele mai bune din toate lumile de la Universitatea din Bolton. Vei fi bazat pe un campus modern, compact, în cazul în care nimeni nu se simte anonim și, cu grupuri mici de predare pe mai multe cursuri, puteți fi sigur că ești un nume, nu doar un număr.

Bolton în sine este un oraș prietenos înfloritoare aproape de marile orașe din Manchester și Liverpool.

Calitatea noastra de predare a câștigat în mod constant cel mai mare rating posibil de la agenția de control al calității al Guvernului și avem acreditare profesionala pentru mai mult de 30 de programele noastre de predare.

În prezent, există 192 de membri ai personalului academic din care doctori 130 așteptare. Aceasta reprezintă 67,7% din deținătorii de doctorat în rândul personalului academic.

Ethos nostru

Universitatea din Bolton este o resursă publică pentru cunoștințe profesionale și de învățare, de lucru cu și din partea oamenilor și organizațiilor de a rezolva probleme practice.

Noi credem cu tărie că învățarea este fundamentală pentru transformarea indivizilor și a societății.

Suntem inexorabil în dorința noastră de a rămâne la curent cu schimbările comerciale, sociale, culturale și economice și să includă impactul său în cursurile noastre și în munca noastră cu partenerii.

Sarbatorim excelenta in altii si aduce voie bună practică înapoi în universitate și în parteneriatele noastre.

Suntem mândri că toate elementele societății sunt pe deplin reprezentate în rândul personalului nostru, studenții și organizațiile partenere.

Ne îmbrățișăm diversitatea și valoarea diferenței.

Ne arată adaptabilitate, rigoare și flexibilitate în identificarea și satisfacerea nevoilor persoanelor și organizațiilor.

Noi respectăm și apreciem rolul și realizările savanți și universități tradiționale, în timp ce încearcă să creeze un model de învățământ superior, care este axat pe profesionalism, inovație și de aplicare.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. Executive MBA este un program part-time pentru profesioniștii din domeniul afacerilor se pregătesc pentru a deveni manageri. Accentul es ... [+]

Acest program este predat în EAU

O MBA Executiv este un program part-time pentru profesioniștii din domeniul afacerilor care se pregătesc să devină manageri. Accentul este pe dezvoltarea de cunoaștere și înțelegere a problemelor de management strategic pentru a reflecta asupra și de a îmbunătăți de afaceri și practici de management. Programul este conceput să se potrivească cu cerințele unui loc de muncă full-time.

Despre curs

Indiferent de ce parte a industriei sau comerțului lucrați în, curs Executive MBA vă va ajuta în obținerea o înțelegere critică a problemelor și provocărilor cu care se confruntă întreprinderile și organizațiile și vă dota cu facultățile analitice și critice pentru a identifica solutii potentiale. Aceste calități sunt căutate de către angajatori de prestigiu.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. Master of Business Administration (MBA) este o diplomă postuniversitară în comunicarea de afaceri. Este de asemenea una dintre cele mai ... [+]

Acest program este predat în EAU

O Master of Business Administration (MBA) este o diplomă postuniversitară în comunicarea de afaceri. Este de asemenea una dintre cele mai căutate după grade din lume, din cauza valorii sale pentru oameni în afaceri și administrație. O diplomă de MBA pot beneficia cei în poziții în afaceri și management, în special cele din executiv și funcții de conducere.

Programul de MBA vă oferă cunoștințe valoroase despre toate aspectele sale legate de afaceri și. Veti invata despre strategiile de afaceri și concepte, și modul de utilizare a acestor competențe în viața practică și în operațiunile de afaceri de zi cu zi. Acest curs te invata conducere și rețele abilitățile necesare care te vor ajuta să setați în afară de cei care nu au astfel de expertiză, și puteți face un lider in domeniul ales.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. MBA Top-up este un program de rapide pentru cei care au deja o calificare postuniversitar în management. Un element cheie al acestui pro ... [+]

Acest program este predat în EAU

O MBA de top-up este un program de cale rapidă pentru cei care au deja o calificare postuniversitar în management. Un element cheie al acestui program este disertație MBA.

Solicitanții vor studia full-time de peste doi trimestre, care este mai puțin de un an calendaristic complet. Ei vor avea nevoie de experiență de muncă de cel puțin doi ani și o calificare de nivel 7, cu cel puțin 100 de credite de la HE7.

O varietate de metode de predare și învățare a oferi acces la învățare pentru a satisface o gamă largă de nevoi cursantilor si au ca scop; extinderea participării în rândul cursanților, evitând excluderea și dezvoltarea competențelor elev în ambele arene academice și la locul de muncă. Metodele folosite includ: cursuri; ateliere; tutoriale (de grup și individuale) și invitați.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză