United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Despre UAEU

United Universitatea Arabe Unite (UAEU) este în primul rând universitate cuprinzătoare în EAU. Fondată în 1976 de către regretatul Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, UAEU este o cuprinzătoare, în curs de dezvoltare-cercetare intensivă inrolare universitare de aproximativ 14.000 Emirate și studenții internaționali. În calitate de universitate pilot EAU, UAEU oferă o gamă completă de programe universitare și postuniversitare acreditate, de înaltă calitate, prin nouă colegii, inclusiv Colegiul de Business și Economie, una dintre cele mai mari unități academice. Cu o facultate internaționale distins, de stat-of-the-art campus nou, precum și o gamă completă de servicii de sprijinire a studenților, UAEU oferă un mediu de viață de învățare, care este de neegalat în EAU.

Despre CBE

Colegiul de Business și Economie (CBE) la Arabe Unite University a oferit programe de afaceri, cu o puternică tradiție de predare de calitate, de cercetare și de servicii din 1977. CBE a încorporat standardele stabilite de AACSB International în planificarea strategică începând cu anul 1993. Ca rezultat, CBE a fost primul colegiu de afaceri din Orientul Mijlociu să fie acreditat de AACSB în 2000. În 2012, programul contabil realizat de acreditare distinctiv permis de AACSB. Astăzi, CBE are distincția globală de a fi singura unitate de afaceri din Orientul Mijlociu acreditate în ambele afaceri și de contabilitate.

Ca de 2015-2016, CBE include patru departamente academice (contabilitate, Business Administration, Economie și Finanțe și Statistică), cu mai mult de 75 de facultate cu normă întreagă și 20 de angajați cu normă întreagă de sprijin mai mult de 3.000 de studenți universitare și postuniversitare într-o varietate de programe de gradul predate în limba engleză. CBE oferă 10 diplome de licență în campusul principal în Al Ain în contabilitate, economie, finanțe și bănci, managementul sistemelor de informații și statistici precum și administrarea afacerilor cu specializări în antreprenoriat, managementul resurselor umane și dezvoltare, marketing, managementul lanțului de aprovizionare sau o combinație a două dintre aceste discipline. Master of Business Administration este disponibil în Abu Dhabi, Al Ain, și Dubai, și Master of profesionale de contabilitate este oferit în Abu Dhabi. Un Doctorat în Business Administration este disponibil și în Abu Dhabi.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea DBA » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration

Campus Cu normă întreagă 4 semestre August 2019 Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi Al Ain + 1 mai mult

Bine ati venit pe site-ul web al programelor de MBA de la Universitatea EAU. Sperăm că veți găsi util și informativ. Programul nostru de MBA a fost înființată în 2001, pe baza unei viziuni clare, extinse cancelarului universitar la momentul HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, de a plasa UAEU în prim-planul scaunelor științifice și tehnice ale învățării comparabile cu alte universități de renume internațional . [+]

Bine ati venit pe site-ul web al programelor de MBA de la Universitatea EAU. Sperăm că veți găsi util și informativ. Programul nostru de MBA a fost înființată în 2001, pe baza unei viziuni clare, extinse cancelarului universitar la momentul HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, de a plasa UAEU în prim-planul scaunelor științifice și tehnice ale învățării comparabile cu alte universități de renume internațional .

Începutul Master of Business Administration în Global de Conducere și De Management a fost un reper major pentru Universitatea EAU și Colegiul de Business și Economie în vederea realizării misiunii universității.

Programul, acreditat de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate școli de Business,, oferă o educație avansată de management absolvent oamenilor de afaceri calificați și femei în Emiratele Arabe Unite.... [-]