York Business School, UAE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea York St John este o universitate remarcabilă, cunoscută pentru excelența sa academică și natura receptivă, punând întotdeauna elevul în centrul tuturor lucrurilor pe care le face. Campusul nostru magnific este situat în centrul istoric al orașului York.107108_pexels-photo-789822.jpeg

La Universitatea St John din York ne străduim să fim excepționali în ceea ce facem și să realizăm. Construim o reputație ca o universitate de înaltă calitate, prietenoasă, cunoscută pentru excelența sa academică, un spirit puternic al comunității și un campus magnific din centrul orașului.

Începând cu anul 1841, am studiat și inspirat studenții în campusul nostru din York. Succesul și realizările noastre de-a lungul anilor se datorează parțial capacității noastre instituționale de a planifica în mod eficient, de a stabili obiective clare și de a ne concentra eforturile asupra realizării acestora.107109_pexels-photo-1438081.jpeg

York St John este cea mai veche instituție de învățământ superior din York și a fost în fruntea învățământului și educației de peste 175 de ani.

Toată lumea este diferită și fiecare persoană caută diferite lucruri atunci când aleg o universitate. La York St John ne mândrim că avem ceva pentru toată lumea și că putem să oferim resursele și oportunitățile de a face călătoria dvs. universitară unică și adaptată pentru a vă potrivi.

Cursurile de la YSJ sunt unice, inovatoare și elite. Ne aflăm la nivel înalt în ceea ce privește satisfacția studenților și serviciile de asistență. La York St John, suntem hotărâți să sărbătorim diversitatea și experiența comunității noastre. Campaniile globale au ca scop încurajarea incluziunii, a prieteniei și a înțelegerii interculturale în rândul tuturor studenților SJJ.

Locații

Sharjah

Address
York St. University – Middle East Corniche Area, Al Majaz, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite