Southville International School affiliated with Foreign Universities

Introducere

Citește Descrierea Oficială

60464_SISFU_Reading_and_Research_Center.jpg

Valori Viziune, Misiune și Core


VISION

SISFU va fi cea mai importantă universitate transnațională care dezvoltă lideri globali și profesioniști. Ea se distinge prin standardele sale excelente academice, metodologii de instruire remarcabile, de cercetare relevante, niveluri ridicate de realizare a studenților, o cultură a inovației, precum și parteneriate puternice cu instituțiile de învățământ clasate. absolvenții săi sunt căutate de către organizațiile naționale și globale de top.

MISIUNE

SISFU, cea mai mare universitate transnațională din Filipine, furnizează programe universitare de licență și programe postuniversitare de calitate, dezvoltate de parteneri educaționali acreditați din Marea Britanie, Australia și SUA. Folosind standarde internaționale riguroase în instruire, evaluare și cercetare, susținute de facilități excelente, de facultate cu înaltă calificare și de colaborarea în domeniu, SISFU pregătește studenții pentru a fi competitivi la nivel mondial, profesioniști competenți, antreprenori de succes, lideri și mutanți ai societății.

CULTURA 5C

 • Caracter
 • COMPETENȚĂ
 • Angajamentul pentru a atinge
 • Creativitate
 • Colaborare

DECLARAȚIE POLITICA DE CALITATE

Școala internațională Southville afiliată cu universități străine se angajează să îndeplinească cerințele clienților, statutare și de reglementare în dezvoltarea cursanților pentru a excela în mediul academic prin îmbunătățirea continuă a serviciilor de suport instituțional, a sistemelor administrative și a furnizării programelor academice.

OBIECTIVE DE CALITATE

 1. Mai mult decât nivelul acceptabil al rezultatelor elevilor
 2. Mai mult decât acceptabil Rating-ul la Academic și Academic Support Services
 3. Mai mult decât o evaluare acceptabilă în serviciile și facilitățile administrative
 4. Mai mult de Competență Facultatea acceptabil
 5. Mai mult de competența personalului acceptabil
 6. Conformitatea cu cerințele legale și de reglementare
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master de administrare a afacerilor (uk mba)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă July 2019 Filipine Manila + 1 mai mult

Programul Master of Business Administration (SISFU UK) oferă fiecărui participant - în special celor care urmăresc gestionarea generală, finanțe, managementul resurselor umane, marketing, antreprenoriat sau cariere în managementul proiectelor - o traiectorie clară în ceea ce privește excelența managerială și de conducere. [+]

Marea Britanie MBA în cadrul REACH ușor

Programul Master of Business Administration (SISFU UK) oferă fiecărui participant - în special celor care urmăresc gestionarea generală, finanțe, managementul resurselor umane, marketing, antreprenoriat sau cariere în managementul proiectelor - o traiectorie clară în ceea ce privește excelența managerială și de conducere.

Fiecare modul facilitează profesioniștii de la o afacere de bază sau de la o perspectivă academică la o înțelegere avansată, aplicată și practică a aspectelor cheie ale afacerii - toate într-un context global. SISFU își propune să ofere calificări profesionale legate de muncă într-o serie de sectoare. De asemenea, pentru a face fiecare student familiarizat cu teorii de afaceri cheie și contemporane, precum și tendințe de afaceri de conducere.... [-]


Videoclipuri

SISFU | Make the choice today for your tomorrow

Contactează

Adresă, linia 1 Lima Street, BF Homes International, Las Piñas City
Manila, Metro Manila, Filipine