Citește Descrierea Oficială

Implicarea în afaceri. Implicarea cu tine.

Vrem să dăm studenților noștri instrumentele și calificările pentru a se dezvolta și a reuși în timpuri schimbătoare și provocatoare.

Despre noi

Fondată în 1945, Henley Business School a fost prima școală de afaceri din Marea Britanie și este una dintre cele mai vechi și mai respectate școli din Europa.

Financial Times și The Economist ne clasăm în mod constant printre primele 50 de școli de afaceri din lume. De asemenea, suntem printre foarte puține școli de afaceri - primul 1% din lume - care sunt triple-acreditate pentru calitatea și capacitatea facultății și a rezultatelor noastre.

Henley Business School oferă programe riguroase, provocatoare și orientate spre carieră, care stabilesc standarde ridicate de învățare. Vi se prezintă concepte stimulante și gândire nouă, care se aplică imediat la locul de muncă. Mai mult, veți dobândi capacitatea de a aplica cunoștințe în situații din viața reală. Rezultatul va fi tangibil, semnificativ și de durată.

Ca parte a Universității de Lectură, Henley își desfășoară activitatea în cadrul unei instituții academice care se află în primele 200 de universități din întreaga lume.

Ambitia noastra

Ne propunem să abilităm persoanele să devină mari profesioniști și lideri de afaceri de excepție, care gândesc cu claritate și acționează cu încredere și convingere. Forța noastră constă în demersul nostru. Vă permitem oamenilor să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și responsabilitățile lor, amestecând în același timp practicile și teoriile unei afaceri de succes.

Încercăm mereu să îmbunătățim tot ceea ce facem și să fim recunoscuți pentru:

  • Fiind o școală de afaceri cu adevărat internațională
  • Excelența experienței noastre de învățare
  • Cercetare și gândire la nivel mondial
  • Simțul nostru de comunitate și responsabilitate
  • Forța rețelelor noastre
  • Lărgimea și profunzimea relațiilor noastre cu industria

Vom fi o școală de afaceri atractivă, concentrată și distinctivă.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Deveniți liderul pe care aspirați să fiți

Echipăm studenții noștri cu o înțelegere mai profundă și mai largă a ceea ce este actual, relevant și corect în afaceri - și, făcând acest lucru, le permitem să devină lideri extrem de capabili și responsabili.

Combinând cele mai recente teorii, cunoștințe și practici cu o hotărâre pasională de a-i ajuta pe elevii noștri să fie cei mai buni. Suntem în legătură cu afacerile, dar cu atât mai mult cu cât suntem cu toții.

Fiecare dintre noi are motivații diferite și un set unic de abilități. La Henley, ne facem afacerea noastră pentru a vă ajuta să vă îndepliniți potențialul prin deblocarea persoanei reale și chiar mai capabile din interior. Vă vom angaja cu dvs. la toate nivelurile pentru a vă oferi încrederea, abilitățile și concentrarea pentru a vă aborda provocările și a vă atinge obiectivele.

Experiența Henley

„Experiența Henley îmbină dezvoltarea cunoștințelor, abilităților personale și comportamentului cu mediile de învățare și învățare de ultimă generație și moștenirea unei credințe puternice că rolul creării de bogăție în societate este de a-i îmbunătăți pe toți, mai degrabă decât doar pentru puțini. apar la toate nivelurile sunt oameni ale căror valori și atitudini spun la fel de multe despre ele, cât și despre capacitățile lor și care contribuie la construirea unui viitor mai bun în fiecare mers al vieții.

Profesor John Board, decan, Henley Business School

Dezvoltare personala

Aducem o abordare întreagă, care recunoaște complexitatea echilibrării muncii, a casei, a studiului și a carierei. În plus față de un nivel ridicat de asistență individuală în timp ce studiați la Henley, sunt disponibile servicii pentru a vă ajuta ambițiile de carieră, inclusiv resurse de coaching, networking, îndrumare și recrutare. Adoptând o abordare întreagă-persoană, Henley se concentrează pe dezvoltarea abilităților tale ca lider responsabil, principial și antreprenorial.

Relații puternice

Relațiile de la Henley nu sunt construite numai între studenți și participanți - ci și cu facultatea și personalul care vă sprijină călătoria personală. Multe dintre facultățile noastre sunt de renume internațional și sunt publicate pe scară largă în domeniile respective. Personalul nostru contribuie regulat la mass-media și aduce o bogată experiență profesională, mulți lucrând pentru organizații de lider la nivel internațional. Adesea, aceste relații pot face diferența în cariera ta, și este motivul pentru care mulți consideră că experiența Henley este atât de bogată.

Din prima zi la Henley, faci parte dintr-o rețea globală de profesioniști din fiecare industrie și din fiecare nivel de experiență și vechime. Grupul nostru de absolvenți are peste 70.000 de membri din peste 150 de țări, oferind potențialul de rețea și șansa de a fi la curent cu ultimele gândiri, știri și oportunități pentru a-ți continua cariera și educația.

Cercetare și expertiză

Multe dintre facultățile noastre sunt de renume internațional și sunt publicate pe scară largă în domeniile respective și sunt angajate în cercetare academică și aplicată. Un număr mare de cadre didactice noastre se bazează pe experiențele lor ca lideri și consultanți în organizații internaționale la cel mai înalt nivel. Cercetarea la Henley este pură și aplicată și este condusă prin șase domenii academice și 24 de centre de cercetare recunoscute internațional și centre de cunoștințe. Colaborăm îndeaproape cu guvernele și organizațiile la nivel internațional și contribuim la conducerea agendei globale de cercetare într-o gamă largă de domenii.

Cu 150 de membri ai facultății conduse de cercetare, cadre didactice publicate pe scară largă și citați experți care apar cu regularitate în mass-media națională, membrii facultății de la Henley Business School sunt lider mondial. Unii sunt practicieni în industriile pe care le învață, oferind studenților noștri acces în timp real la informații și expertiză în afaceri.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Școala de afaceri cu triplă acreditare

Suntem mândri că suntem 1 din doar 88 de școli de afaceri din lume care dețin un statut de acreditare triplă de la principalele organisme de acreditare din Marea Britanie, Europa și SUA: AMBA, EQUIS și AACSB.

Statutul nostru triplu-acreditat ne plasează în topul 1% din școlile de afaceri din lume și oferă reasigurare studenților, membrilor programului și organizațiilor cu care lucrăm, a calității și standardelor înalte ale cursurilor și facultăților noastre.

Fiecare dintre organismele de acreditare există pentru a ridica standardele educației de afaceri și parcurgem un proces riguros cu fiecare dintre acestea, care acoperă aspecte, inclusiv experiențe de învățare, facultate și cercetare.

AACSB

"AACSB oferă acreditări de specialitate recunoscute la nivel internațional pentru programe de afaceri și contabilitate la nivel de licență, masterat și doctorat. Standardele de acreditare AACSB provoacă educatorii postliceali să urmărească excelența și îmbunătățirea continuă pe parcursul programelor de afaceri.

Procesul de acreditare este o revizuire cuprinzătoare a misiunii școlii, a calificărilor facultăților și a programelor de învățământ, iar procesul include autoevaluări, evaluări de la egalitate, recenzii ale comitetelor și elaborarea unor planuri strategice aprofundate. Acreditarea asigură că studenții învață materialul cel mai relevant pentru domeniul lor de studiu, pregătindu-i să fie lideri eficienți la absolvire. "

equis

„Obiectivul fundamental al EQUIS, legat de misiunea EFMD, este ridicarea standardului educației de management la nivel mondial.

EQUIS evaluează instituțiile în ansamblu. Evaluează nu doar programe de licență, ci toate activitățile și subunitățile instituției, inclusiv cercetare, unități de învățare electronică, furnizare de educație executivă și informare comunitară. Instituțiile trebuie să fie dedicate în primul rând educației de management.

EQUIS caută un echilibru între calitatea academică înaltă și relevanța profesională oferită de o interacțiune strânsă cu lumea corporativă. Instituțiile acreditate de EQUIS trebuie să demonstreze nu numai o calitate generală înaltă în toate dimensiunile activităților lor, ci și un grad ridicat de internaționalizare. "

AMBA

"Acreditarea este în centrul angajamentului Asociației MBA-urilor de a dezvolta standarde în educația globală de management postuniversitar.

Criteriile noastre riguroase de evaluare asigură că numai programele de cel mai înalt calibru care demonstrează cele mai bune standarde în predare, curriculum și interacțiune cu elevii obțin acreditarea Asociației MBA-urilor.

Credem că programele acreditate ar trebui să fie de cel mai înalt standard și să reflecte tendințele în schimbare și inovația în educația de management postuniversitar. "

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Henley Business School Finland

Lumea de afaceri conectată la ora actuală necesită o perspectivă mai largă, noi abilități și moduri diferite de a gândi. Henley Executive MBA (EMBA) - Global este concepu ... [+]

Practic. Global. Masterat.

MBA nostru executiv global este proiectat pentru manageri ocupați și experimentați, cu ambiția de a-și îmbunătăți leadershipul și abilitățile manageriale.

Executive MBA (EMBA) - Global

Lumea de afaceri conectată la ora actuală necesită o perspectivă mai largă, noi abilități și moduri diferite de a gândi. Henley Executive MBA (EMBA) - Global este conceput pentru a dezvolta lideri de afaceri remarcabili, gata să asume provocările și oportunitățile de a opera în economia globală complexă și în mișcare rapidă de astăzi. Dezvoltă lideri puternici, responsabili și adaptabili.

Prin conectarea învățării dvs. la problemele organizaționale globale și relevante din punct de vedere organizatoric, beneficiile EMBA global EMBA pot fi măsurate clar, oferind un ROI substanțial pentru dvs. personal și, mai pe larg, companiei dumneavoastră.... [-]

Finlanda Helsinki
Octombrie 2019
Engleză
Part time
21 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Pohjoisesplanadi 35 E
00100 Helsinki, Finlanda