Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Seinäjoki Universitatea de Stiinte Aplicate este o instituție multidisciplinară a educationand superior unui actor eficient în educație și cercetare, dezvoltare și inovare (CDI), în regiunea de Sud-Vest Ostrobothnia în Finlanda.

Numărul de studenți cu normă întreagă este de 5000 și de membri ai personalului academic și a altor 380. Seinäjoki UAS are 19 de licență și 7 programe de masterat. Trei programe de gradul sunt complet predate în limba engleză (International Business, Nursing și o diplomă de Master în Management Internațional). De asemenea, gradul de programe duble sunt disponibile în domeniul tehnologiei și de afaceri.

Seinäjoki UAS oferă educație cu scopul de calificare profesională de nivel înalt în următoarele domenii:

CULTURĂ Științe sociale, Business și Administrarea Tehnologie, Comunicare și Transport Resursele naturale și protecția mediului Servicii sociale, de sănătate și sport Turism, catering și servicii casnice

În educație și în activitățile de cercetare și dezvoltare Seinäjoki UAS sa concentrat pe următoarele domenii de focalizare:

Soluții durabile alimentare Inteligente și sisteme energetice eficiente Bunăstării și creativi și comunități Antreprenoriat, noi concepte de afaceri și inovații de service

Aceste domenii de expertiză sunt dezvoltate pe baza nevoilor regionale și internaționale, precum și punctele noastre forte speciale.

Internationalizare este un obiectiv strategic al Seinäjoki UAS

Avem aproximativ 200 de universități partenere din 50 de țări diferite din întreaga lume. Student activă și mobilitatea academică, proiecte CDI și conferințe internaționale reprezintă o parte vitală a activităților noastre internaționale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea Health Licenţă » Vedea BBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA în managementul afacerilor internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Seinäjoki

Programul își propune să ofere instruire pentru sarcini de specialitate și de management în cadrul întreprinderilor care operează la nivel internațional. gradul de master este implementat pe o scară de timp de doi ani. [+]

Seinäjoki Universitatea din Scieces Aplicate ofera un program de Master în Management Internațional în colaborare cu Centria University of Applied Sciences.

Seinäjoki Universitatea de Stiinte Aplicate are o cooperare puternică cu partenerii săi internaționali cheie: Universitatea de Științe Appilied Aschaffenburg (Germania) și Universitatea din Missouri, St Louis (SUA). Cooperarea constă în participarea la cursuri la aceste universități și primitoare lectori care vizitează, de exemplu.

Aschaffenburg Universitatea de Stiinte Aplicate, impreuna cu partenerii sai academice din SeAMK si St Louis, Missouri, de asemenea, să coopereze pentru a organiza prima Scoala de Vara Internationala impreuna.... [-]


Videoclipuri

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Contactează
Adresa locaţie
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Mass-Media Socială