Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Științe Aplicate din Seinäjoki este o instituție multidisciplinară a învățământului superior și un actor eficient în educație și cercetare, dezvoltare și inovare (CDI) în regiunea Ostrobotnia de Sud din Finlanda de Vest.

Numărul studenților cu normă întreagă este de 5000 și al cadrelor universitare și al altor membri ai personalului 380. Seinäjoki UAS are 19 programe de licență și 7 de masterat. Programele de trei grade sunt predate în întregime în limba engleză (Afaceri Internaționale, Nursing și Masterat în Managementul Afacerilor Internaționale). De asemenea, sunt disponibile programe de diplomă dublă în domeniul tehnologiei și al afacerilor.

Seinäjoki UAS oferă educație în vederea obținerii unei calificări profesionale la nivel înalt în următoarele domenii:

 • Cultură
 • Științe sociale, Afaceri și administrație
 • Tehnologie, comunicare și transport
 • Resursele naturale și mediul
 • Servicii sociale, sănătate și sport
 • Turism, Catering și Servicii casnice

În educație și în R

 • Soluții alimentare durabile
 • Sisteme inteligente și eficiente din punct de vedere energetic
 • Bunăstarea și persoanele și comunitățile creative
 • Antreprenoriatul, noile concepte de afaceri și inovațiile în materie de servicii

Aceste domenii de expertiză sunt dezvoltate pe baza nevoilor regionale și internaționale și a punctelor noastre forte speciale.

Internaționalizarea este un obiectiv strategic al UAS Seinäjoki

Avem aproximativ 200 de universități partenere din 50 de țări diferite din întreaga lume. O mobilitate activă a studenților și a cadrelor universitare, proiectele CDI și conferințele internaționale reprezintă o parte vitală a activităților noastre internaționale.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Programul își propune să ofere instruire pentru sarcini de specialitate și de management în cadrul întreprinderilor care operează la nivel internațional. gradul de master ... [+]

Seinäjoki Universitatea din Scieces Aplicate ofera un program de Master în Management Internațional în colaborare cu Centria University of Applied Sciences.

Seinäjoki Universitatea de Stiinte Aplicate are o cooperare puternică cu partenerii săi internaționali cheie: Universitatea de Științe Appilied Aschaffenburg (Germania) și Universitatea din Missouri, St Louis (SUA). Cooperarea constă în participarea la cursuri la aceste universități și primitoare lectori care vizitează, de exemplu.

Aschaffenburg Universitatea de Stiinte Aplicate, impreuna cu partenerii sai academice din SeAMK si St Louis, Missouri, de asemenea, să coopereze pentru a organiza prima Scoala de Vara Internationala impreuna.... [-]

Finlanda Seinäjoki
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media