Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Tampere și Universitatea de Tehnologie de la Tampere vor fuziona la 1 ianuarie 2019. Noua universitate de la Tampere, împreună cu Tampere University Of Applied Sciences va forma o nouă comunitate de învățământ superior din Tampere cu margini competitive în tehnologie, sănătate și societate.

Despre TAMK

Tampere University Of Applied Sciences este o instituție de învățământ superior orientată spre viața activă și cooperarea în domeniul CDI. Punctele noastre forte sunt educația multidisciplinară, creativitatea și o dimensiune internațională puternică.

Introducerea TAMK

TAMK se caracterizează prin diversitatea și educația multidisciplinară. În toate proiectele noastre de educație și dezvoltare, competențele din diferite domenii sunt combinate cu îndrăzneală și creativă

Tampere University Of Applied Sciences este una dintre cele mai mari universități de științe aplicate (UAS) din Finlanda.

Conform legislației privind universitățile de științe aplicate, sarcina principală a unui UAS este de a oferi o educație superioară care să ducă la expertiza profesională pentru viața profesională. În plus, o universitate de științe aplicate ar trebui să sprijine dezvoltarea economică și culturală în regiunea sa prin desfășurarea cercetării și dezvoltării aplicate și prin desfășurarea și promovarea activităților artistice.

TAMK educațională a TAMK se axează în special pe bunăstarea și sănătatea, afacerile și producția industrială, cu accent special pe promovarea învățării și a creativității.

De ce Finlanda?

Teren de contraste fascinante

Finlanda, terenul liniștitor, lacuri și păduri, zăpadă și gheață, sisu și saună.

Terenul de contraste fascinante, care includ faimoasele patru sezoane, Soarele de la miezul nopții și întunericul de iarnă, urban și rural, saună fierbinte și înot de gheață rece pe gheață.

Aveți încredere în noi, veți dori să fiți martori la toate cele patru anotimpuri, deoarece acestea sunt cu adevărat unice. Există o vară frumoasă și luxuriantă cu soarele uimitor de la miezul nopții; colorat, toamna clară; o zăpadă minunată de iarnă perfectă și, în sfârșit, promisiunea luminii și trezirea naturii: primăvara.

Educație de înaltă calitate

În clasamentul internațional al sistemelor de învățământ, sistemul finlandez este TOP al clasei! A fost clasat cel mai bine în lume în 2012 (curba de învățare, Pearsons).

Instituțiile de învățământ superior finlandeze sunt finanțate în principal de Ministerul Educației și Culturii , iar calitatea predării este supravegheată cu atenție. Instituțiile de învățământ superior reacționează la nevoile societății, ale afacerilor și ale industriei în programele și în predarea lor.

O mulțime de eforturi sunt puse în consiliere de studiu, iar studenții sunt îndrumați prin studiile lor de către profesori, tutori și consilieri studenți. Standardul ridicat al facilităților educaționale și a mediilor de învățare sprijină motivația studenților și eficacitatea procesului de studiu.

Sistemele de control al calității din instituțiile finlandeze de învățământ superior sunt auditate periodic de către Centrul de Evaluare a Educației din Finlanda.

Cele mai bune din lume?

În comparațiile țărilor internaționale cu lucruri pozitive, Finlanda este adesea printre țările de vârf de lângă alte țări nordice.

Finlanda a devenit un stat independent la 6 decembrie 1917. Oamenii finlandezi s-au angajat timp de aproape o sută de ani în construirea țării lor și luând decizii împreună.

Știați că Finlanda este cea mai bună din lume? Nu aveți încredere în cuvântul nostru - vedeți-vă: Statistici Finlanda

Premiile și etichetele Comisiei Europene

TAMK a primit o Cartă Erasmus pentru Învățământul Superior (ECHE), care permite TAMK să participe la Programul Erasmus al Comisiei Europene pentru perioada 2014-2020. Prin acceptarea acestei Carte, TAMK se angajează să urmeze principiile de bază și termenii programului, precum și Declarația de politică Erasmus (EPS) reprezentată în aplicația ECHE.

TAMK a primit, de asemenea, o Diplomă de Supliment pentru Etichete 2013 - 2016 de către Comisia Europeană.

Diplome și studii de extensie

Căutați un învățământ superior profesional și profesional?

TAMK oferă un larg repertoriu de studii în care limba de predare și învățare este engleza. Oferim diplome de licență în limba engleză, diplome de master și formare profesională a cadrelor didactice. Oferim, de asemenea, studii de extensie pentru persoanele care se află deja în viața profesională care doresc să-și extindă competențele profesionale - în timp ce își desfășoară activitatea în rețea cu alți profesioniști din domeniu.

Citeste mai mult

Partenerii de schimb și programele de mobilitate

Avem aproximativ 350 de acorduri de schimb cu universități străine. De asemenea, facem o mulțime de proiecte cu aceste universități partenere. Puteți găsi universitățile partenere în sistemul SoleMOVE selectând " TAMK " din lista instituțiilor și apoi făcând clic pe "Destinații de schimb în străinătate și feedback" din bara de navigare din partea superioară a ecranului. Du-te la SoleMOVE.

TAMK participă la mai multe programe de mobilitate, inclusiv Erasmus, Nordplus, Nord-Sud-Sud, În primul rând, Programul China pentru cooperare educațională și Știință fără frontiere. Pentru mai multe informații despre aceste programe, vă rugăm să vizitați Agenția Națională finlandeză CIMO și Comisia Europeană. Programele de mobilitate de care TAMK participă pot fi găsite la Căutarea de proiecte a TAMK .

Parteneri strategici internaționali

TAMK colaborează extensiv cu trei instituții internaționale de învățământ superior, Universitatea olandeză de Științe Aplicate Hanze , Groningen și Universitatea de Științe Aplicate din Haga, precum și o universitate germană de Științe Aplicate din München .

TAMK are un acord de parteneriat strategic de cinci ani cu toate aceste trei universități de științe aplicate în domeniul educației, R

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Tampere University Of Applied Sciences

Aflați elementele esențiale despre conducerea oamenilor și a afacerilor în contextul educației internaționale. Programul nostru de masterat în Leadershipul Educațional es ... [+]

Deveniți lider în educație în secolul XXI

Aflați elementele esențiale despre conducerea oamenilor și a afacerilor în contextul educației internaționale. Programul nostru de masterat în Leadershipul Educațional este un program unic de colaborare la distanță. Acesta este organizat în principal online, cu trei săptămâni obligatorii, dar interactive și distractiv, în Finlanda.

Această diplomă de masterat la mijlocul carierei necesită 3 ani de experiență profesională după licență.

Programul se concentrează asupra competențelor și conceptelor de ultimă generație ale conducerii educaționale internaționale. Veți dezvolta competențele necesare pentru a conduce schimbările umane și tehnologice cu care se confruntă instituțiile de învățământ. Veți obține o perspectivă mai profundă asupra sistemului educațional finlandez de succes pentru a transfera cele mai bune practici în mediul dvs. Veți obține, de asemenea, instrumente practice și teorii cu privire la motivarea și conducerea dvs. și a altor educatori eficient și etic.... [-]

Finlanda Tampere
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 - 30 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Tampere University Of Applied Sciences

Extindeți-vă viitorul și deveniți un expert în managementul afacerilor internaționale. Acest program de masterat se concentrează pe competențele de ultimă oră și concepte ... [+]

Advance cariera ta cu un gust multicultural

Extindeți-vă viitorul și deveniți un expert în managementul afacerilor internaționale. Acest program de masterat se concentrează pe competențele de ultimă oră și concepte necesare în domeniul provocator al afacerilor internaționale.

Această diplomă de masterat la mijlocul carierei necesită 3 ani de experiență profesională după licență.

Ca profesionist în afaceri, vă veți confrunta cu noi cerințe și provocări în medii multiculturale. Acest program de masterat permite absolvenților să gestioneze și să conducă operațiunile internaționale de afaceri cu succes.

Planificarea, gestionarea și executarea operațiunilor internaționale în medii de afaceri provocatoare joacă un rol important în studiile dumneavoastră. Veți învăța cum să aplicați teoria în cazuri practice de gestionare a afacerilor internaționale. Programul de diplomă poate fi finalizat în termen de 1,5 ani alături de activitatea de învățare mixtă.... [-]

Finlanda Tampere
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tampere University Of Applied Sciences TAMK
Website
Număr de telefon
+358 3 245 2111