Tampere Universities

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Potențialul uman nelimitat.

Universitatea din Tampere, Universitatea de Tehnologie din Tampere și Universitatea de Științe Aplicate de la Tampere și-au unit forțele pentru a crea un nou model pentru învățământul superior din Finlanda numit Tampere Universities . Domeniile noastre de concentrare sunt sănătatea, societatea și tehnologia, iar puterea noastră constă în combinarea zonelor.

Comunitatea de învățământ superior din Tampere are un nou mod de a face lucrurile.

Domeniile prioritare ale noii comunități de învățământ superior din Tampere sunt tehnologia, sănătatea și societatea. Puterea noastră deosebită este combinarea acestor zone. Creați un mediu de cercetare și învățare multidisciplinar, inspirat și atrăgător la nivel global - cu omenirea în centrul său.

Lucrăm pentru a rezolva provocările majore ale societății și pentru a crea noi oportunități. Eforturile noastre sunt conduse de un angajament de a lega cercetarea și inovația de pionierat, de a promova educația interdisciplinară și parteneriatele de-a lungul vieții și de a genera expertiză unică în implementarea sectorului industrial și public.

Oferim studenților noștri căi flexibile și individuale de studiu care le permit să dezvolte cunoștințe aprofundate, înțelegere reciprocă și să înțeleagă perspectivele multidisciplinare largi.

Comunitatea noastră de învățământ superior este cea de-a doua cea mai mare comunitate universitară din Finlanda, cu cei 35 000 de studenți, 50 de programe universitare, 3 500 de studenți internaționali și 1 000 de parteneriate internaționale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health MSc » Vedea Health Masterat » Vedea BSc-uri » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Videoclipuri

Tampere Universities – You've Got Potential

Belief in humanity, belief in academic rigour

Contactează

Adresă, linia 1 Tampere, Finlanda