Saimaa University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Științe Aplicate Saimaa este un institut de învățământ superior din sud-estul Finlandei, în orașele Lappeenranta și Imatra. Noi oferim grade în cinci domenii. În trei programe de educație se desfășoară tot în limba engleză. Avem aproximativ 3000 de studenți, 200 dintre ei fiind studenți internaționali grad. Informații generale Avem următoarele facultăți:

Tehnologie afaceri Turism și ospitalitate Sănătate și Servicii Sociale arte frumoase

Programul de masterat în Inginerie Mecanică și Tehnologie de producție, Programul de masterat în Afaceri Internaționale și programul de masterat în Turism și Management al Ospitalitatii sunt efectuate în întregime în limba engleză. Numărul total de tineri și adulți studenți care studiază pentru o diplomă este 2700, iar numărul de cadre didactice este de aproximativ 260. Două dintre unitățile de facultate sunt Lappeenranta, una în Imatra. Distanța dintre Imatra și Lappeenranta este de 37 km. La universitatea noastră de Stiinte Aplicate aveți oportunități pentru studii cuprinzătoare și multidisciplinare. Acest lucru vă oferă o gamă largă de opțiuni.

Orientate pe plan internațional În cooperarea noastră internațională, punem accent pe Europa de Vest, țările nordice, Rusia și noile state membre ale UE, țările din Asia Mulți dintre studenții noștri să ia posibilitatea de a completa studiile lor prin studierea sau de lucru la unul dintre partenerii noștri internaționali. Studenții de peste hotare, care alaturi de noi sunt binevenite ca o parte integrantă a atmosferei internaționale de la Universitatea de Stiinte Aplicate noastre, și ei ne dau toți o oportunitate de a învăța cum să lucreze într-un mediu multicultural. Avem, de asemenea un program de schimb lector care le oferim expertiza noastră pentru partenerii noștri internaționali și, în schimb, am beneficia de unele dintre cunoștințele unice ce au de oferit. Ne sunt puternic angajate în abordarea problemelor legate de proiecte de cercetare și dezvoltare internaționale. Zone de interes strategic Strategic focalizare domenii de Saimaa UAS se bazează pe punctele forte ale universității și nevoile grupurilor de interese ". Universitatea desfășoară educație, cercetare și dezvoltare, precum și operațiunile internaționale în următoarele domenii de focalizare multidisciplinare:

  1. afaceri profitabile din inovațiile
  2. Creștere și internaționalizare pentru întreprinderile mici și mijlocii
  3. servicii de sănătate și sociale orientate spre client
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea Health Licenţă » Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Cu normă întreagă 30 luni August 2019 Finlanda Lappeenranta

Scopul este ca absolvenții vor fi capabili să pornească și de a gestiona procesele legate de afaceri internaționale și de marketing, ei știu cum să aplice principiile de management de proiect și de a dezvolta planificare și implementare strategică a companiei, iar ei sunt familiarizați cu caracteristicile speciale ale comerțului și de afaceri cu Rusia. [+]

Programul de masterat în Managementul Afacerilor Internaționale, Lappeenranta, Finlanda

Gradul: Master of Business Administration (MBA)

Durata și gradul de studii: 2.5 ani, 90 de credite, inclusiv 30 de credite de la teză Gradul oferă același nivel de competență pentru o funcție publică și comerciale pozițiile de grade de masterat obținute la universități.

Managementul Afacerilor Internaționale program de gradul concentrează pe nivel înalt know-how în afaceri internaționale, și în special pe abilități de afaceri, de marketing și de conducere Rusia legate. Curriculum-ul este și studii sunt organizate în conformitate cu planul de studiu individual fiecărui elev orientate spre locul de muncă.... [-]


Contactează

Saimaan ammattikorkeakoulu Oy

Adresă, linia 1 Rector's office Skinnarilankatu 36,
53850 Lappeenranta, Finlanda
website http://www.saimia.fi/
Telefon +358 20 4966411