University of Vaasa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Vaasa este o universitate multidisciplinară cu peste 5000 de studenți și oferă diplome la toate nivelurile academice de la licență la Master și Doctor. Aproximativ 12% dintre studenți sunt studenți străini care vin din întreaga lume. Activitățile de predare și cercetare ale universității se concentrează asupra studiilor de afaceri, științelor administrative, tehnologiei și comunicării. Limba de predare în programele internaționale de masterat și alte câteva cursuri în limba engleză.

University of Vaasa ocupă una dintre cele mai noi zone campus din Finlanda, aproape de mare. Toate școlile și departamentele sunt situate pe frumoasa insulă Palosaari. Campusul este o fuziune interesantă între vechi și noi, o combinație de arhitecturi continentale și anglo-saxone. Acesta este situat în Vaasa, cel mai însorit oraș din Finlanda. Cu cei 12 000 de elevi, Vaasa este, de asemenea, un oraș foarte plin de viață. În plus, arhipelagul frumos Kvarken din jurul orașului face parte din patrimoniul mondial UNESCO din 2006.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - multidisciplinară și orientată spre afaceri

studiu

University of Vaasa funcționează în patru școli. Predarea și cercetarea în Școala de Management și Școala de Contabilitate și Finanțe , precum și în Școala de Marketing și Comunicare sunt de un standard național ridicat, iar University of Vaasa este printre cei mai mari furnizori de diplome de afaceri din Finlanda. Domeniile cheie ale studiilor de afaceri sunt finanțarea și piețele financiare, antreprenoriatul, comportamentul consumatorilor și internaționalizarea întreprinderilor. Școlile sunt clasate ca fiind Școli de Afaceri Excelente în Eduniversal Worldwide Business School Ranking și programul de masterat în Finanțe, Programul de Master în Dezvoltarea Strategică a Afacerilor și Programul de Masterat în Afaceri Internaționale au obținut acreditarea internațională EPAS.

Școala de Management și Școala de Marketing și Comunicare au propriile domenii speciale de putere, cum ar fi comunicarea și științele administrative. În cadrul Școlii de Tehnologie și Inovații , domeniile de expertiză ale Universității sunt tehnologia automatizării, ingineria electrică, informatica și ingineria telecomunicațiilor.

Educația de la University of Vaasa este recunoscută de angajatori pentru satisfacerea cerințelor vieții profesionale moderne. Toate gradele de la Universitatea cuprind abilitățile de operațiuni de afaceri și atmosfera cu adevărat internațională a campusului, împreună cu oportunitățile pentru schimbul de studenți oferă studenților abilități puternice la intrarea în viața profesională. Limba de predare în toate cursurile oferite studenților străini în programele de masterat în limba engleză. Cursurile se bazează în mod obișnuit pe cursuri cu examen final sau pe studii independente examinate în cursul anului universitar. Seminarele și diferitele forme de lucru în grup, cu sarcini scrise și orale, fac parte și din programa școlară.

Student Life în Vaasa


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

Comunitatea University of Vaasa cuprinde peste 5 000 de studenți și în fiecare an peste 300 de studenți internaționali din toată lumea care studiază la Universitatea. Elevii din universitate au un interes crescut în atmosfera internațională de studiu. Există în total aproximativ 12 000 de studenți în Vaasa, iar oportunitățile de locuințe și activități de agrement disponibile în oraș sunt multe.

Viața culturală a orașului are ceva pentru toată lumea. Teatrul finlandez Vaasa City, Teatrul Suedez Wasa, Orchestra orășenească, Opera Vaasa și multe alte grupuri muzicale, coruri și teatre, precum și mai multe galerii și muzee asigură o viață culturală plină de viață pentru oraș. În oraș sunt organizate diversele muzică pop, rock și muzică alternativă, precum și festivaluri culturale, mai ales în timpul verii.

University of Vaasa oferă îndrumări pentru toți noii studenți internaționali. Un tutore internațional, un coleg, este numit pentru fiecare student internațional. Tutorii îi ajută pe elevi să cunoască mediul academic și să asiste în alte chestiuni legate de a trăi în Vaasa și în Finlanda.

Pe parcursul anului universitar, tutorii planifică diferite tipuri de activități și evenimente pentru studenții internaționali. Aceste evenimente reprezintă o mare oportunitate de a cunoaște colegii și de a experimenta Vaasa într-un mod nou. University of Vaasa organizează, de asemenea, excursii pentru studenții străini pentru a vedea alte părți ale Finlandei. De exemplu, o excursie anuală în Laponia este întotdeauna o experiență memorabilă pentru studenți.

În calitate de membri ai uniunii studențești locale, studenții universitari internaționali de la University of Vaasa beneficiază de diferite reduceri în campus și în afara campusului. Acestea includ, de exemplu, mese subvenționate la restaurante și cafenele universitare, precum și reduceri la bilete de călătorie, în teatre, muzee și numeroase magazine. Studenții de masterat au, de asemenea, dreptul la servicii de asistență medicală elevilor.

Campusul University of Vaasa este situat lângă mare, cu o mulțime de oportunități pentru activități în aer liber. Pentru cei care se bucură de apropierea de natură, regiunea Vaasa este un loc excelent pentru petrecerea timpului liber în aer liber. Litoralul oferă experiențe pentru fiecare sezon de la caiace și scufundări la pescuitul cu gheață. Orașul Vaasa este foarte accesibil; toate serviciile necesare sunt situate în apropierea Universității, iar majoritatea oamenilor continuă să circule pe tot parcursul anului. Conexiunile de călătorie sunt cuprinzătoare - în plus față de aeroportul bine conectat, conexiunile de tren și autobuz, croazierele traversează Golful Botnicului, permițând călătorilor să ajungă în Suedia în câteva ore.

Zona campusului

University of Vaasa ocupă cea mai nouă zonă campus din Finlanda, lângă mare - o combinație de peisaj de coastă, arhitectură modernă și clădiri industriale convertite. Universitatea oferă un mediu de studiu modern, cu un computer modern și alte facilități tehnice. De asemenea, biblioteca academică este situată în campus. De la restaurantul studențesc din clădirea principală, există o vedere magnifică a peisajului natural și a mării.

O universitate internațională


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

University of Vaasa are contacte în întreaga lume; universități de parteneriat pentru schimbul de elevi și studenți, precum și pentru cooperarea în domeniul cercetării și educației. În fiecare an, peste 200 de studenți pleacă în străinătate pentru unele dintre studiile necesare pentru programele de studii. În mod similar, mai mult de 200 de studenți internaționali ajung în fiecare an pentru a-și termina perioada de schimb la University of Vaasa . În plus, mai mult de 300 de studenți internaționali studiază în programele internaționale de masterat și doctorale ale universității.

University of Vaasa oferă o atmosferă internațională și un cadru frumos de campus marin, o îndrumare eficientă și un mediu social plin de viață, în plus față de o gamă largă de cursuri oferite în limba engleză. Majoritatea cursurilor incluse în programele de masterat sunt oferite atât elevilor internaționali, cât și celor finlandezi, ceea ce oferă o oportunitate excelentă de a cunoaște studenții locali. Grupurile de studiu mixte internaționale oferă o mare șansă de a învăța de la alți studenți și de experiențele lor.

Investiți în viitorul dvs.!


O comunitate de studii strâns legate, o predare bine planificată și servicii eficiente pentru studenți promovează progresul academic și finalizarea diplomelor. University of Vaasa pregătește experți competenți pentru nevoile vieții profesionale moderne, iar perspectivele de angajare pentru absolvenți sunt bune. Universitatea susține flexibilitatea în studiile efectuate în cadrul Universității și în alte instituții academice din Vaasa, în Finlanda și în întreaga lume.Pentru mai multe informații, vizitați paginile de pornire University of Vaasa la http://www.uva.fi/master/. Alatura-te noua acum!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat » Vedea Masterate »

Programe
Videoclipuri

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Contactează
Adresa locaţie
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI